Jump to content

Препоръчани коментари

За малко помислих, че са ѝ дали песен на Оцко, а то било “авторска” на Галин.

Иначе ми харесва, Оцковото звучене липсва в жанра.

Никога не съм харесвал Лидия. Но музиката е супер добра! Вярно, че все едно слушаш песен на Оцко? Дали не е открадната от някъде? Твърде е добро за да е авторско на Галин. Ама ако е така, тук вече браво! 

Страхотна реализация. 

Песен-клип-поведение - нямам забележки.

Сега, ясно е, че е Оцково звучене, но има ли значение?

Кой е Джонни хахахах

Има нещо крадното и кавърдисано тук все едно са рецеклирали песен на лорена правена от оцко

Единството, което става в този проект е този от Игри на волята.

Тези песни бяха модерни преди 15 години. Лидия самостоятелно реди флоп до флоп и това ще е поредния, никакъв усет за музика няма това момиче.

преди 20 минути, DarkChild каза:

Не ми харесва. Изчистете си ушните кАНАЛи.

Е да де, те затова са направили песента. Правят сечено на производителите на клечки за уши. 

О,не,Оцковите какафонии отдавна са ми омръзнали. Дори ковренския текст не ме кара да се филмирам.

преди 1 час, DevilWish каза:

Никога не съм харесвал Лидия. Но музиката е супер добра! Вярно, че все едно слушаш песен на Оцко? Дали не е открадната от някъде? Твърде е добро за да е авторско на Галин. Ама ако е така, тук вече браво! 

То все едно авторските песни на бОцко са авторски и не са еднакви. 

преди 1 час, Lelqtian каза:

То все едно авторските песни на бОцко са авторски и не са еднакви. 

Това исках да кажа. Да не е и тук като с "Твоите думи".

Това коя поред песен на Галин е, в която се пее 'до друг заспивам, теб сънувам/обичам' или там подобно

преди 15 минути, Olay каза:

Това коя поред песен на Галин е, в която се пее 'до друг заспивам, теб сънувам/обичам' или там подобно

Горан има бебе и не му е до Галин. 

Това не е ли кавър на "Нито минута" с друг текст? Щото аз това чувам. Това си е песента на Яница, буквално и преносно, и всякак. Не знам кой е Джони, надявам се не е някой любовник на Галин но това тук си е 1:1 с "Нито минута". 

Особено известната песен "Той" на леля Данче, за която скоро пак стана на въпрос покрай мини-скандала "Десита-Данче" също си е копие на Оцкова песен на Малина - "Ако ще да звъниш". Никаква Десита не е композитор там. Била я "написала" . Написала си дедо... айде няма да го напиша.

Скоро май пак имаше някаква песен от лейбъла на Галин която си беше доста "чопната" от друга, това им стана навик. Ама така, 1:1 направо е нагло. Но на онази отдавна са и изтекли правата, най-вероятно, и не им пука. 

Поне да я бяха дали на Оцко да я барне наистина, така е още по-голяма какафония wannabe. 

Слаб - 2. Даже не е 2, 1 е, щото е преписвана.

Какво е това дерене в припева?

Иначе става песента

Българската I will always love you, Уитни Хюстън трепери.

преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза:

Българската I will always love you, Уитни Хюстън трепери.

Уитни ще излезе от гроба да те разходи по съдилищата за това сравнение 

преди 21 минути, Lelqtian каза:

Уитни ще излезе от гроба да те разходи по съдилищата за това сравнение 

Галин ще й даде торбичка с трева - да се усмири.
whitney-drugs.gif

преди 46 минути, Andrew Cunanan. каза:

Галин ще й даде торбичка с трева - да се усмири.
whitney-drugs.gif

Само ако докато я пуши я снабди с адреса на Кокаин ;) 

Какво става с тая Лидия? хубаво и тръгнаха нещата, аз по принцип много я харесвам обаче последните и песни са много умрели и заспали, Галин ли я кара да пее тези забили бози, тази песен гледам че той я е писал...да си я беше пял той На Лидия и отиват по бързи и ведри песни, Стига с тия филмарщини и балади.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...