Jump to content

Препоръчани коментари

Music: V.A.D. (COCONUTHITS)

Lyrics: V.A.D. (COCONUTHITS)

Arrangement: Diamond Beat Production

https://www.ramania-bg.com/topic/119475-vanesa-x-danna-%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B0/
Сподели в други сайтове

Кога ще се научат, че като снимат клип в кола да слагат колана? И не се ли замислят какъв риск и какъв пример дават, да шофират докато се разейват и не си гледат в пътя.. 

Да не говоря Пашев как е съсипал песента в средната част, на един DJ да я беше дал по-добре щеше да я смеси и да се справи с аранжимента. 

Аз си оставам с АИ версията. 

Егати яката песен! Да взимат повече AI песни. Но това ако беше на Преслава и Галена щеше да е голям хит! Така..... не знам какъв интерес ще предизвикат. И двете са певици от пра-историческата ера, а ВанеШа се мисли за млада още. Дъртата и Данчето с яка песен! 

Купили песен за лукс и марки, а снимали клип за 5 лева.

Оригинала вече е хит, така че има вариант тази версия да остане по-назад.

Току що, Emanuela.Carey каза:

Купили песен за лукс и марки, а снимали клип за 5 лева.

Оригинала вече е хит, така че има вариант тази версия да остане по-назад.

И аз това щях да добавя. Клип сниман с камерата на телефон. :D :D :D Според мен са бързали да пуснат песента докато още е хит и да не изпуснат момента.

данна без грим е направо страшно, устата й прилича на полов орган след оргия с 9 негри. Като се опита да я затвори и зее дупка.

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

данна без грим е направо страшно, устата й прилича на полов орган след оргия с 9 негри. Като се опита да я затвори и зее дупка.

Колко ли трябва да си загорял да се навиеш на праисторическото Данче ..... 

Не намирам разлика с другата версия, гласовете са все така изкуствени, а в аранжимента също няма нищо живо. 

преди 12 минути, Lelqtian каза:

Колко ли трябва да си загорял да се навиеш на праисторическото Данче ..... 

може да им е платила

Песента си е брутална още и преди да я вземат, клипа е посредствен, а Данна е мега противно същество. :D 

Добре че беше Шерминатора че иначе не знам откъде другаде щяха да се вдъхновяват вече няколко месеца в българската музика. Музиката е яка,но текста е брутално малоумен,получавам нервна криза всеки път като го чуя,очаквах Пашев да го промени малко.  Клипа си е копие на Мой си мерак.

преди 43 минути, asylum каза:

Не намирам разлика с другата версия, гласовете са все така изкуствени, а в аранжимента също няма нищо живо. 

може да им е платила

Няма толкова кеш на света, нищо че Данчето е присъствала на откриването ... 

Ванеса е с 12 години по-възрастна от леля Данче и изглежда в пъти по-свежа и натурална.

Трябваше Лоро Юнона да го изпее - Лоро ПияЛа!

Данна е ужасно погрозняла... преди поне приличаше на леля си Стефани, сега прилича на пластмаса.

преди 27 минути, pacho каза:

Данна е ужасно погрозняла... преди поне приличаше на леля си Стефани, сега прилича на пластмаса.

Самата песен трябваше да е Алеса Юнона!

преди 2 часа , pacho каза:

Или на "You wanna play a little game?"

50BD0227-C53C-406F-8E4B-5CC9AE4628C6_x700.webp.10a2fc0bfc97535386f52977ffad72c8.webp

Тая песен трябваше да се казва "Тотьо, посрана"

Зариби ме, от 2 дена не съм я слушал, а си я припявам. Само не знам какво е значението на "Лоро пиана", това някаква марка монтажна пяна ли е?

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...