Emanuela.Carey Публикувано на преди 12 часа Report Сподели Публикувано на преди 12 часа Музика и аранжимент: Токича Текст: Кремена Димитрова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 12 часа Author Report Сподели Публикувано преди 12 часа Боже това ако го беше изпяла Анелия щеше да е толкова по-добро. Никаква перспектива няма в Людмил. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Колко версии на Никотини ще направят 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа Ало, Токича! Защо крадеш и пишеш музиката за твоя? Айде сега да те "накажат" и да я свалят заради Никотини. Най-добрата версия от 2004 година за България си остава на АЛИСИЯ! 2025 Лорена и Илиян също я направиха. И е минала милиона. Нищо, че не струва пред версията на Алисия, но е с уредени права. Каква нагла кражба! А си мислех, че има шанс като се върне Токича, но не и с такъв като тоя неадекватния му певец. Разбирам да работи с Анелия, Гергана даже да се върне (която за сега няма да е)..... но с тоя който мънка и няма нищо особено освен един ЛЕНИВ глас. Пълен ЛЕНИВЕЦ. Никакъв Людмил! Името му вече е Ленивеца! Откраднали големия хит и си мислят, че като на Алисия й се получи преди години, сега и те ще направят нещо..... даже на Лорена и Илиян е за предпочитане пред тази простотия. Тук и Анелия не би помогнала, защото няма нищо запомнящо се в текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа преди 1 час, asylum каза: Колко версии на Никотини ще направят Това не е направено, не е с уредени права. Виж, че Токича се е писал за автор. Мисли си, че като махне припева и сложи някакви различни отсвири, няма да забележим, че са взимали от този голям хит! Ненормалници! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа “Две тела да слеем“ , “Да запалим нощта“ ... 20 години след Про Мюзик Кремена си знае едни и същи фрази... В музиката има яки части ... звучи ми като песен, която е била писана за Анелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа "Аз съм в теб - ти си в мен", ясно! Хит на кукуво лято. Много слабо. Готина мелодия. Текст на ниво първи клас. Гласът му е твърде висок спрямо мелодията.... трябваше да е по-тих... Жалко, харесвах Токича, но дотук само флопове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.