FitkataSlimTea Публикувано Октомври 17 Author Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 29 минути, Emanuela.Carey каза: Интересно, вече ползват новата функция на Ютуб и качват дуетите в 2 канала едновременно без да разделят гледанията Очаквам такива като Доника да се възползват като направят колаборации с големи имена Сетиха се, след 100 години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 @Emanuela.Carey дай да се скрия тук при теб и никой друг…стига с тези бройки,преброй ме после!!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Shut up b!tch 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 3 часа , pacho каза: Уитни Хюстън - жената с шоколадова кожа. Дискотека Боом ПО БАНКА са я платили. Не си знае текста на "Звъня ти, ало..." Галена сръдлата.... все някакви селяни от Толбухин я дразнят, цял живот... както и че ако бил с мъж нямал да излезе на Витошка да го видят всички леко come out преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Shut up b!tch Готоно е 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Андреа с първи коментар за кавъра на Дамян и Селина 1 3 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Андреа с първи коментар за кавъра на Дамян и Селина На прага сме на трета световна война и ядрен взрив! Молете се! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 2 часа , DevilWish каза: Toni Storaro 19 м · Скъпи приятели, времето лети бързо, неусетно почти. Догодина и аз ще вляза в клуба на 50-годишните. За личния си празник реших да направя това, което мога най-добре - да пея. Каня ви на 13 ноември в зала „Арена 8888“ София, за да отпразнуваме моя юбилей. Очаква ни грандиозно шоу! Заедно с мен на сцената ще бъдат музикантите от бенда на моя обичан учител и приятел - легендарния Василис Карас, както и колегите, с които изпяхме някои от най-красивите дуети в българската музика. Аз съм Тони Стораро, защото вие бяхте с мен през всичките тези години. Вярвам, че и на 13 ноември ще бъдем заедно. Очаквам ви! Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени само на www.kupibileti.bg. Мислех, че стана на 50 преди 20 години. преди 2 часа , FikLena каза: БОЖЕЕ ПАК ЛИ!??!?!?! Що не? Нека правят концерти всяка година. преди 1 час, pacho каза: На Жана малко й трябва да е топ фолк певачка. С тая травеститска визия на плескавица е готова за Сърбия. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Андреа с първи коментар за кавъра на Дамян и Селина А нейното кавърче е али баба. Не може да се намаже на шапката на Баби Минуне. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 17 Author Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Андреа с първи коментар за кавъра на Дамян и Селина Права е! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 “Без теб” скоро ще удари милион в спотифай. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Песните на Верото в Диапазон биват повече от последните й Пайнерски... поне от комерсиална гледна точка. Що ли се е махнало от Диапазон готическото веро? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 21 минути, DanielPiliov каза: “Без теб” скоро ще удари милион в спотифай. Какъв обрат. Ти не беше тук, когато песента излезна, но всички бяха страшно разочаровани, а аз бях един от малкото, които я харесваха. Дори заявих, че ще направи 10 млн. в тубата и тук ме скъсаха от подигравки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 17 Author Report Сподели Публикувано Октомври 17 Брутална е тая песен! А защо в албума "Шесто чувство" версията която има клип се води ремикс? Клипът не е ли на оригинала? Другата версия е по-различна. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 17 Author Report Сподели Публикувано Октомври 17 Най-накрая, намерих видеото! ❤️ Другата дали ще обича като мееееееееееееен? ❤️❤️❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Галин за Галена и “Мой си мерак” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Октомври 17 Author Report Сподели Публикувано Октомври 17 Помоли ме да съм по-добра-а-а-ааааааааааааааааааааа Най-яката песен в "Шесто чувство" ❤️❤️❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Какъв обрат. Ти не беше тук, когато песента излезна, но всички бяха страшно разочаровани, а аз бях един от малкото, които я харесваха. Дори заявих, че ще направи 10 млн. в тубата и тук ме скъсаха от подигравки. И аз а хвалех! Някои бяха в шок, че хваля Преса 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 преди 3 часа , DanielPiliov каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Галин за Галена и “Мой си мерак” Въпреки всичките ѝ успехи, от големите имена Галена си остава най-голямата комплексарка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Октомври 17 Report Сподели Публикувано Октомври 17 Въй, Коце ще пее точно пред мен. 😍🥰😎 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 14 часа , DanielPiliov каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Галин за Галена и “Мой си мерак” Малко му е слабо оправданието. Доника му казва, че песента вече е запазена от Галена, но въпреки това той решава да я направи ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 48 минути, Olay каза: Малко му е слабо оправданието. Доника му казва, че песента вече е запазена от Галена, но въпреки това той решава да я направи ли? Той пита автора няколко пъти дали песента е запазена от Галена, и автора му казва не. Какво трябва да направи, ако Галя само я е капарирала без да си я плати напълно. А и автора нищо не е казал. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 17 часа , pacho каза: А нейното кавърче е али баба. Аре да не барат Али баба 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 18 Report Сподели Публикувано Октомври 18 преди 15 часа , DevilWish каза: Най-яката песен в "Шесто чувство" ❤️❤️❤️ Поправено 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари