Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 преди 11 минути, DarkChild каза: 1000008766 IMAGEFA.ST Image 1000008766 hosted in ImageFast 1000008767 IMAGEFA.ST Image 1000008767 hosted in ImageFast Ани е Гюр, ако не си беше правила корекции. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 6 Author Report Сподели Публикувано Октомври 6 преди 22 минути, DarkChild каза: Да, Ани Добре я е подредила тая Ани😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: Ани е Гюр, ако не си беше правила корекции. Ани е средностатистическа раманиячка. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 6 Author Report Сподели Публикувано Октомври 6 преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза: Ани е Гюр, ако не си беше правила корекции. Ау! Забравяш! Чай, Мед и плодове!🤩 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 Тази песен е станала някакъв голям хит в Сърбия. Всички нови коментари са от сърби, а в Тикток всички клипове под саунда също са сръбски. После тука ми философствайте как в Сърбия нивото било до небето и не сме можели да ги стигнем. И те слушат нашите чалгии. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 10M, с този успех Цветелина се нарежда след Преслава и Галена като единствените с поне 2 солови песни, издадени през 2024, с 10М гледания. @Willy 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 преди 22 минути, Emanuela.Carey каза: Тази песен е станала някакъв голям хит в Сърбия. Всички нови коментари са от сърби, а в Тикток всички клипове под саунда също са сръбски. После тука ми философствайте как в Сърбия нивото било до небето и не сме можели да ги стигнем. И те слушат нашите чалгии. Ами такъв хит няма как да не се забележи. Гърми в инста и фейса от сторита! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 💅🏻 6 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 Много ми харесва новата на Десита от тийзъра,но това че ще е с противния Илиян ме отблъсква 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Тази песен е станала някакъв голям хит в Сърбия. Всички нови коментари са от сърби, а в Тикток всички клипове под саунда също са сръбски. После тука ми философствайте как в Сърбия нивото било до небето и не сме можели да ги стигнем. И те слушат нашите чалгии. То българи не мога да разберат текста, камо ли сърби. Просто ритъмът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 Мегахит! 14 хил. гледания · 201 реакции | Анелия | Меринджей WWW.FACEBOOK.COM Анелия. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 6 Author Report Сподели Публикувано Октомври 6 преди 3 минути, asylum каза: Мегахит! 14 хил. гледания · 201 реакции | Анелия | Меринджей WWW.FACEBOOK.COM Анелия. Толкова е хитова, такъв уникален прием, че Анелия докато я пее едва не заспа на тая люлка.... ❤️ ХИТ: Анелия 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 6 Author Report Сподели Публикувано Октомври 6 Да разчупим чупките в ханша с ОГНЕНИ ХИТОВЕ! Хайде, всички! Тази песен веднага да се вземе от Преслава и Галена !!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 преди 2 часа , xroflx9 каза: Много ми харесва новата на Десита от тийзъра Ужасен вкус имаш напоследък! Да не са те таковали в ушите? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 6 Report Сподели Публикувано Октомври 6 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Ужасен вкус имаш напоследък! Да не са те таковали в ушите? 3 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 преди 8 часа , asylum каза: Мегахит! 14 хил. гледания · 201 реакции | Анелия | Меринджей WWW.FACEBOOK.COM Анелия. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 Стефан 😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 преди 12 часа , FikLena каза: Вергов е пълна трагедия но проблема ще е винаги един и същ - едни и същи мутри гледаме по телевизиите със години, който изобщо ги гледа още де. Вергов е до болка втръснал, Цитиридис освен да се прави на идиот в шоуто му, друго така и не успя да постигне, нормално. На Катерина синчето и той е другата постоянна мутра, макар и да не е в това шоу го споменавам умишлено. Така ще е докато на младите таланти, които завършват не им се дава шанс и ходят по чужди продукции да снимат навън, знаете ли в колко филми има дори и малки роли на Българи, които дори няма да разберете, че са Българи. Тук всичко е нискобюджетно, бутафорно, с претенции за Холивуд и качество което дори Индийците биха определили като посредствено предвид, че те са едни от най-добрите актьори и всички знаем Боливуд. Нищо чудно, че не се оцени тази сценка. Било равно? Кое е равно? Нали това е целта - докато се смееш в колата , следва удар...и край. Това пресъздаде Бо - как може да се смееш и изведнъж смеха да се обърне на 180 градуса когато се случи немислимото. Това беше замисъла ама това там не са актьори. Защо един не е пробил навън а дремят тук да снимат поредния филм или сериал, който никой няма да гледа и без това? Щото са поредните сдъфкани имена, ама дъфкани с години едни и същи. Време е отдавна да се сменят муцуните по телевизиите - водещи, журита, всичко. С нови имена, които не са синове или братовчеди на някого, а стойностни и истински preformer-и. Такива има много, България е пълна с таланти на които просто не им се дава платформа. А когато случайно някое "журе" се почувства заплашено, както беше с Цитиридис и Вергов го резват. Какъв точно е Цитиридис освен интервюиращ плеймейтки и чалгаджийки, каквото прави и Венета? И двамата за предавания тип "Горещо" и нищо повече. Жълтини, кой кого плющял и до там. Нищо стойностно няма в тези хора. За това не могат и да оценят стойността на един истински актьор като Бо. Не е важното обаче какво мислят едни 4 "журета" а какво мисли публиката и народа - а той ясно изрази позициите си. Бо е вече победителя на народа. Както казва Мария - "и да ти харесва, и да не ти харесва", г-н Вергов. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 преди 1 час , alisali1234 каза: Вергов е пълна трагедия но проблема ще е винаги един и същ - едни и същи мутри гледаме по телевизиите със години, който изобщо ги гледа още де. Вергов е до болка втръснал, Цитиридис освен да се прави на идиот в шоуто му, друго така и не успя да постигне, нормално. На Катерина синчето и той е другата постоянна мутра, макар и да не е в това шоу го споменавам умишлено. Така ще е докато на младите таланти, които завършват не им се дава шанс и ходят по чужди продукции да снимат навън, знаете ли в колко филми има дори и малки роли на Българи, които дори няма да разберете, че са Българи. Тук всичко е нискобюджетно, бутафорно, с претенции за Холивуд и качество което дори Индийците биха определили като посредствено предвид, че те са едни от най-добрите актьори и всички знаем Боливуд. Нищо чудно, че не се оцени тази сценка. Било равно? Кое е равно? Нали това е целта - докато се смееш в колата , следва удар...и край. Това пресъздаде Бо - как може да се смееш и изведнъж смеха да се обърне на 180 градуса когато се случи немислимото. Това беше замисъла ама това там не са актьори. Защо един не е пробил навън а дремят тук да снимат поредния филм или сериал, който никой няма да гледа и без това? Щото са поредните сдъфкани имена, ама дъфкани с години едни и същи. Време е отдавна да се сменят муцуните по телевизиите - водещи, журита, всичко. С нови имена, които не са синове или братовчеди на някого, а стойностни и истински preformer-и. Такива има много, България е пълна с таланти на които просто не им се дава платформа. А когато случайно някое "журе" се почувства заплашено, както беше с Цитиридис и Вергов го резват. Какъв точно е Цитиридис освен интервюиращ плеймейтки и чалгаджийки, каквото прави и Венета? И двамата за предавания тип "Горещо" и нищо повече. Жълтини, кой кого плющял и до там. Нищо стойностно няма в тези хора. За това не могат и да оценят стойността на един истински актьор като Бо. Не е важното обаче какво мислят едни 4 "журета" а какво мисли публиката и народа - а той ясно изрази позициите си. Бо е вече победителя на народа. Както казва Мария - "и да ти харесва, и да не ти харесва", г-н Вергов. Не съм следил, но видях клип онлайн без коментарите на журЕтата. Това което направи въпросния БО е трогателно. Но всеки друг актьор би направил същата сцена, рецитирал същите думи и ефектът пак ще е същият. Не виждам какъв невероятен талант е демонстрирал. Въобще това предаване отдавна е за отмора и не предлага някакви УАУ неща, а просто generic гласове, актьори, смешки. Може би търсим грешна сензация, защото в първите му сезони беше УАУ, но към днешна дата е театрална сцена. Последно се възмутих на някаква дето се беше дегизирала и пробваше да тролва журитата с някакъв идиотски постулат. И това трябваше да мине за забавно. Или деца, които могат да броят до 1000 на 5 години. Това дори не е талант, а умение. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 Тази песен е станала тренд в Тикток 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 7 Author Report Сподели Публикувано Октомври 7 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Тази песен е станала тренд в Тикток ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС! Любимата ми песен заедно със "СЛЕД РАЗДЯЛАТА" в Аз. Имам вкус още от тогава! Бързо направете я ГОЛЯМ ХИТ! Мега хит! Заслужава го!!! @Willy давай да я налагаме. @Stela @FikLena Знаете, че я обожавам ❤️❤️❤️ И тук ми харесва най-много Галя. ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 Мразя колко съм евтина и лесна и как всичко на Меди ме зарибява брутално колкото и пято и втръснало да е!!!!!! Кой е оригинала? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 Ако някой насочи пистолет в главата ми и ме накара да различа 10 балади на Меди, просто ще му кажа да натисне спусъка. 1 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 7 Report Сподели Публикувано Октомври 7 преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: Ако някой насочи пистолет в главата ми и ме накара да различа 10 балади на Меди, просто ще му кажа да натисне спусъка. Да си тук Да си тук с Галена Да си тук акустик Да си тук дъ войс Да си тук лайв Да си тук ремикс Да си тук латино Да (не) си тук Да си тук денс Да си тук на гръцки 1 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.