pechenko Публикувано на Петък в 16:03 Report Сподели Публикувано на Петък в 16:03 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Петък в 16:04 Report Сподели Публикувано Петък в 16:04 Кой е оригинала? Звучи като Знам Диагнозата, което също беше кавър. Да не е взела същата песен? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Петък в 16:07 Author Report Сподели Публикувано Петък в 16:07 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Кой е оригинала? Звучи като Знам Диагнозата, което също беше кавър. Да не е взела същата песен? + стар бг кавър: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Петък в 16:27 Report Сподели Публикувано Петък в 16:27 Тази мелодия от който и да е изпята ще е хит,версията на Анна ми е любима,жалко че точно Счета я е взела. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 16:36 Report Сподели Публикувано Петък в 16:36 Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!! НАСТРЪХВАААААААААААААААААААААААААААААААААААМ!!! Песента на Анна - "Грешиш тотално" ми е любима! Ле-ле каква изненада! Нов прочит на стар любим хит! Това вече ми харесва!!! Същото искам и от Преслава с "Изпий си кафето", но със същия текст, че я пее ненормално добре. Емоооооооооооооооооооо, пусна една от най-яките песни! Много хитър ход! Точно мислих да й се изсмея, че е взела заглавие на песен на Глория и оная ще е бясна за дързостта на Счетоводителката ама така ме изкефи! Друг е въпросът, че старите песни са си най и на Анна ще си ми остане по-любимата, но Емилия в никакъв случай не се е изложила. Даже напротив! Много добра версия и видеото ми хареса много! Та като рядко има нови хубави песни, поне да правят ето такива неща, които стават за слушане. П.С. Липсва ми денса, пляскането..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Петък в 16:51 Report Сподели Публикувано Петък в 16:51 Ау, на Счета много й е отпуснат синджирът.... Шефката отиде за 3 дни в Рим и изпусна положението, хем модела от "Любовта настоява" й взела, хем името на един от най-големите й хитове. Ше има шЪмари, мхм... Видеото не кореспондира с песента. "Грешиш тотално" беше най-големият хит на Анна и още се брои за такъв. Емилия кавърдисва на килограм напоследък. 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 18:23 Report Сподели Публикувано Петък в 18:23 Ами, слабо. Преди месец-два предрекох тука, че някой ще гепи Есена моно 🤣 на Анна не я траех едно време, но си беше хит и е по-сполучлива откъм текст 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Петък в 18:32 Report Сподели Публикувано Петък в 18:32 Gloria 1 ч · Поздравче с много любов ! Не заслужаваш ! Случайно ли е? Абсурд! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Петък в 19:24 Report Сподели Публикувано Петък в 19:24 Толкова не знае какво да прави, че ни занимава с претоплени манджи. Само че ако преди 20 години нямаше масов достъп до оригиналите, сега е съвсем различно. Не вярвам да се забележат тези тъпи кавъри. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Петък в 19:31 Report Сподели Публикувано Петък в 19:31 преди 6 минути, KrasyoZlobarQ каза: Толкова не знае какво да прави, че ни занимава с претоплени манджи. Само че ако преди 20 години нямаше масов достъп до оригиналите, сега е съвсем различно. Не вярвам да се забележат тези тъпи кавъри. Тези оригинали си бяха мегахитове и без това. Гърмяха от кафенета и чалготеки, радиостанции и пр 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Петък в 19:45 Report Сподели Публикувано Петък в 19:45 Хубаво е да има песни и в този бийт, а не само рак-так-так, но този кавър е мега безсмислен и излишен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Петък в 20:44 Report Сподели Публикувано Петък в 20:44 Ема тотално изтърва коня. Само тъпотии от нея! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано вчера в 04:30 Report Сподели Публикувано вчера в 04:30 Намерила какво да вземе и опропасти. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано вчера в 06:27 Report Сподели Публикувано вчера в 06:27 Аранжиментът в началото е като Иначе доста слаб текст, outdatеd аранжимент и евтин клип. Като цяло проект без който можеше да мине. Какво й става на Емилия напоследък? След "Сбърка адреса" една нормална песен не е вадила, а пусна 4-5? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано вчера в 08:11 Report Сподели Публикувано вчера в 08:11 Като ще е кавър, да я беше записала и с текста на Анна, който е много по-добър от този нейния. Не е зле парчето, но и на мен ми липсва нещо. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано вчера в 08:22 Report Сподели Публикувано вчера в 08:22 Напълно не нужен кавър от Емилия това е жалко да пусне кавър на Есена моно, Грешиш тотално, Първата последната... Да видим кой ще кавърдиса с нов прочит песните на Stamatis Gonidis - Eho Petaxei Mazi Sou и Dose Tin Kardia Sou 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано вчера в 09:38 Report Сподели Публикувано вчера в 09:38 Тая пача се сети кога да пуска хит на 20 години... Ебати спрялата Счетоводителка Зъбатия заек мъжа й явно се чуди кво да си прави парите и ги дава на дъртата парясница Счета за да ги харчи за неща с изтекъл срок на годност... Същата ситуация като с Мара и Теодора - Моят номер... 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано вчера в 09:40 Report Сподели Публикувано вчера в 09:40 Току що, FolkEmpire каза: Тая пача се сети кога да пуска хит на 20 години... Ебати спрялата Счетоводителка Зъбатия заек мъжа й явно се чуди кво да си прави парите и ги дава на дъртата парясница Счета за да ги харчи за неща с изтекъл срок на годност... Добре дошъл! Най-накрая някой да те възмути достатъчно хихих Наистина кой съветва Ема да прави такива тъпи проекти? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано вчера в 09:42 Report Сподели Публикувано вчера в 09:42 преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза: Добре дошъл! Най-накрая някой да те възмути достатъчно хихих Наистина кой съветва Ема да прави такива тъпи проекти? От много пари мозък няма как да се налива. Е може да си сложи чип и AI-то да й помага, барем й пусне малко креативни идеи за качествени проекти Като тая „Изкуственият интелект ме спаси“: Среща с жената, която се превърна в робот, за да остане човек NOVA.BG Да програмира света към добро и емпатия - това е мисията на аржентинската адвокатка Роуз Буфало Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано вчера в 09:47 Report Сподели Публикувано вчера в 09:47 преди 8 минути, FolkEmpire каза: Тая пача се сети кога да пуска хит на 20 години... Ебати спрялата Счетоводителка Зъбатия заек мъжа й явно се чуди кво да си прави парите и ги дава на дъртата парясница Счета за да ги харчи за неща с изтекъл срок на годност... Същата ситуация като с Мара и Теодора - Моят номер... Хайде, добре дошъл и от мен. От 100 години не сме те виждали Да благодарим на Емилия Башур и 20 годишния хит на нов глас да пишеш пак. ГРЕШИШ ТОТАЛНООООООООООООО, не ме наричай малкаааааааааааааааааааааааааа ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Яка музика, ама текстът не е нищо особено! Клипът напомня на “Трима братя, три сестри“. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Флоп. Некст 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано преди 18 часа Report Сподели Публикувано преди 18 часа Един по един гръцките мегахитове падат жертви на творческата суша. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 18 часа Report Сподели Публикувано преди 18 часа преди 9 минути, Thecranfan каза: Един по един гръцките мегахитове падат жертви на творческата суша. Така или иначе със "Сбърка адреса" се получи, поне ако Галена не я иска, може Ема да я вземе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.