Jump to content

Поп-фолк скандали (септември 2025)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 21 часа , DevilWish каза:

Къде е Ася с хитовете? Покри се! Потъна в загорялата захар!

Така ли му казват вече на съдържанието на селския клозет? Или това е някъв вакарелски лаф? 

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 54 минути, Emanuela.Carey каза:

Ако след година пауза пусне някаква боза очаквам хората съвсем да я отпишат

Не сме ли я отписали отдавна? Честно казано дори не помня кой е последният й хит. Трябва да е било преди Ковид.

Сподели в други сайтове

- Много твои колеги се притесняват и у нас да не се повтори сценарият от Гърция с еврото. Ти какво мислиш по тази тема?
- Аз също съм за българския лев! Обичам Родината си и българските народни песни за хубавата ни страна, езера и природа. Ние сме богати с това и трябва да сме горди, че сме българи.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, asylum каза:

- Много твои колеги се притесняват и у нас да не се повтори сценарият от Гърция с еврото. Ти какво мислиш по тази тема?
- Аз също съм за българския лев! Обичам Родината си и българските народни песни за хубавата ни страна, езера и природа. Ние сме богати с това и трябва да сме горди, че сме българи.

Кой е този нобелов лауреат по икономика?

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Ако след година пауза пусне някаква боза очаквам хората съвсем да я отпишат

Дано е нещо яко като "Телефона". След нея всичко е някакъв компромис.
Съвсем ще отиде в графата Торти "Алисия" и там ще си остане.

преди 32 минути, Lelqtian каза:

Така ли му казват вече на съдържанието на селския клозет? Или това е някъв вакарелски лаф? 

Карамелен лаф е👈😏

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, DarkChild каза:

Кой е този нобелов лауреат по икономика?

ТеЛдора Диапазонска пред Труд - нз как да плесна линк към хинтервюто

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

ТеЛдора Диапазонска пред Труд - нз как да плесна линк към хинтервюто

TRUD.BG

<p><em>Магнетичната певица Теодора се изявява успешно, както във фолклорната музика, така и в попфолк жанра. Тя е родена в Бургас, където завършва музикално училище, а още от съвсем малка се влюбва в

Това ли? Уникален отговор междудругото, искам видео как и плащат участията в природа. Или тя просто перефразира как си плаща сметките в натура ... 

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Lelqtian каза:
TRUD.BG

<p><em>Магнетичната певица Теодора се изявява успешно, както във фолклорната музика, така и в попфолк жанра. Тя е родена в Бургас, където завършва музикално училище, а още от съвсем малка се влюбва в

Това ли? Уникален отговор междудругото, искам видео как и плащат участията в природа. Или тя просто перефразира как си плаща сметките в натура ... 

да й платят в езеро! 

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Значи, видял си някаква гугутка :D , но не си забелязал огромната лента, на която пише на чист БГ език къде се провежда. Един гугле сърч показва - септември 2025, селото е ясно. А па, какъв е този соц център хахах. Тъпи хАмериканци :D 

Не съм гледалА толкова в детайли. А ти за толкова време как не разбра, че има и жени в този форум..

Сподели в други сайтове

Коцьо и Емрах са ги привикали в полицията заради тоова, че са се правили на шумахеровци. И двамата са за пълен КАНСЕЛ!!!

А Мариянчето след някоя и друга година ще е на възраст за книжка и автомобил. Тяхното поколение се кефи на "Бързи и яростни". 

За някои от големите деца на поп - фолк изпълнителите не искам дори и да мисля........... Ивончето, например. Дано да са добри и внимателни шофьори, защото каквито са лигльо - поколение, ще очернят родителите си и ще им съсипят труда и имиджа им.:1000(17):

А Деси Слава май отдавна не е вече карък с колите?:1000(23):

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Kitty каза:

Коцьо и Емрах са ги привикали в полицията заради тоова, че са се правили на шумахеровци. И двамата са за пълен КАНСЕЛ!!!

Кансел 🤣🤣

Сподели в други сайтове

Rashiya Djoli ·

Последване
5 д ·
Стига сте ми завиждали всички:- Аз съм Красива, Талантлива и Популярна В България а вие сте дъното!, погледнете се в огледалото всички на какво Мязате , въобще не ми пука за вашите грозни коментари ясна ли съм! Нямате никакво право да ме обиждате кой сте вие?! Писна ми да чета едно и също!, не се подигравай те, защото може да ви падне на вашите глави такъв човек като мен колелото се върти! Имайте Уважение и Респект към Мен, защото аз го Заслужавам!
image.png.3dab634dc2e5564509dc4ddf38eab8d0.png
Сподели в други сайтове

NOVA.BG

На видеото се вижда, че километражът на Емрах е замъглен, а той заяви, че колата му сама задейства тази функция

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, DevilWish каза:
NOVA.BG

На видеото се вижда, че километражът на Емрах е замъглен, а той заяви, че колата му сама задейства тази функция

За Константин е ясно, че живее всеки ден като последен - буквално, ама на Тати Виещата Принцеса не се ли надрифти? 

Уж сгоден, пък основно седи у Тик-Ток или да ходи да попърди малко с тунинговият подарък от тати (не говоря за на Фиковица сестра й). 

Не съм фен на соца, на Бай Тошо и Русия и съм убеден проевропеец, но 80 часа метене на улици или сменяне на памперси на възрастни в дом и забрана за шофиране на коли над 150 кс биха били много ползотворни, ми се струва. 

Планктон такъв. 

Сподели в други сайтове

Дъъънооооо..

NOVA.BG

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...