Jump to content

Теди Александрова х Silver - Hasta La Vista

Препоръчани коментари

Просто тук очакванията са много високи заради предните хитове със Силвър, и предния тотален хит с Емануела. Теда всяка година много си бави летните проекти и това ще им убие малко ПУТЕнциала. Песента има своите слаби моменти, но генерално според мен си е рейзър и има голяма вероятност изведнъж рязко да гръмне след няколко дни. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , pacho каза:

Путе-путе-пУтенциал няма тая песен.

Представяш ли си Гюр да я беше изпяла. Щеше да е мегахит!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Представяш ли си Гюр да я беше изпяла. Щеше да е мегахит!

Защо не, той Гюр май обича да пее за неща, които му липсват ;) 

На места, особено в началото, ми прилича на уанхит уондъра Нарцис ...

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Първоначално не ме грабна много, но има яки елементи и си е хит за дискотека. Сисо ми е мн досаден отдавна. Дуетите с Дон Марио са по-яки, ма и очакванията към хит терминаторката Теди са огромни!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , asylum каза:

Първоначално не ме грабна много, но има яки елементи и си е хит за дискотека. Сисо ми е мн досаден отдавна. Дуетите с Дон Марио са по-яки, ма и очакванията към хит терминаторката Теди са огромни!

Най-якия дует излезе тази година с Емануела ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 18 часа , asylum каза:

Текста има много тъпи елементи (дори и за Теда), от които кринджвам и избягвам да я слушам.

”гола в хола с кока кола” е измислено за 5 секунди сигурно. После римува една дума със същата дума по няколко пъти.

Ганев си е свършил работата, но Теда изобщо не се е постарала този път.
Очевидно е, че са го нахвърляли набързо защото са били убедени, че ще стане хит така или иначе.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Текста има много тъпи елементи (дори и за Теда), от които кринджвам и избягвам да я слушам.

”гола в хола с кока кола” е измислено за 5 секунди сигурно. После римува една дума със същата дума по няколко пъти.

Ганев си е свършил работата, но Теда изобщо не се е постарала този път.
Очевидно е, че са го нахвърляли набързо защото са били убедени, че ще стане хит така или иначе.

Не се вслушвам в текстовете - коментирай! 😍

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...