Emanuela.Carey Публикувано на Август 8 Report Сподели Публикувано на Август 8 Music: Diamond Beat Production Lyrics: Diamond Beat Production Arrangement, Mix & Master: Diamond Beat Production Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 8 Author Report Сподели Публикувано Август 8 Гей и дете пеят как ще оправят някаква 1 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 8 Report Сподели Публикувано Август 8 Много ми е позната песента? Пак са взимали от някъде. А това дете го използват, защото пее, но песните с него не ми харесват.... На Джордан "Маниак" е къде, къде по-яка от това. Не, че е лошо, но текста.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 8 Report Сподели Публикувано Август 8 Не ми харесва обработката е ужас на песента и тоя ефект все едно са в баня ужасс... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 8 Report Сподели Публикувано Август 8 Ами противно е това дребното сиганче колкото и да не е хубаво да се говори така за деца. По-добре да ходи да си гледа Пес патрул и да ни лиши от присъствието си 4 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 8 Report Сподели Публикувано Август 8 Не е лоша песента, но мастърът и обработката са зле. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 8 Report Сподели Публикувано Август 8 Айде и кака Джорджи с детето се обута. Песента не става! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 8 Report Сподели Публикувано Август 8 преди 3 часа , DevilWish каза: Много ми е позната песента? Пак са взимали от някъде. А това дете го използват, защото пее, но песните с него не ми харесват.... На Джордан "Маниак" е къде, къде по-яка от това. Не, че е лошо, но текста.... Леко не напомня ли на места на Хавана Тропикана ? В бийта и куплетите? Ко ши каиш? Припевът ми е много познат Какво са го пуснали това дете да пее... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 8 Report Сподели Публикувано Август 8 преди 1 минута, Karma93 каза: Леко не напомня ли на места на Хавана Тропикана ? В бийта и куплетите? Ко ши каиш? Припевът ми е много познат Какво са го пуснали това дете да пее... Да, точно на нея..... но ми прилича и на някоя друга песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 8 Report Сподели Публикувано Август 8 Леко сякаш и “Живучкай“ на Жалка и Преса е включена .. след припивете А преди припевите градацията е от “Поздрав за Жена Ти на Джулия“ Какъв е този Франкенщайн искам да попитам? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 8 Report Сподели Публикувано Август 8 Пашев за нищо не става вече 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 9 Report Сподели Публикувано Август 9 На това малкото няма ли да му оправят говорния дефект... много е противно да си певец и да съскаш/фъфлиш. Песента е вкисната леща чорба. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 9 Report Сподели Публикувано Август 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 9 Report Сподели Публикувано Август 9 Яки са. Едва ли ще ги слушам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 9 Report Сподели Публикувано Август 9 Пръдня 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 9 Report Сподели Публикувано Август 9 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Много са им! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 10 Report Сподели Публикувано Август 10 От 8.08.2025 г. от 21:55, DevilWish каза: Да, точно на нея..... но ми прилича и на някоя друга песен? Частта на Томас направо си е 1:1 с това: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 10 Report Сподели Публикувано Август 10 Тоя Пашев е за разстрел, ебаси крадеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Август 13 Report Сподели Публикувано Август 13 Друго си е на снимачната площадка да кажат "Ей, ти, пискливото цигане! " и да се обърнат и двамата изпълнители. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.