Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 2 часа , DanielPiliov каза:

Това е най-задържаната песен ever, ако махнем Сен тропе. 
По принцип и “Твоите очи” също, но пак е под “Не се изтриваш”

Сега тази година се издигна пак. Ако беше най-задържаната евър, щеше да е доста по-напред в канала на Планета.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, DevilWish каза:

На мен пък какво ми хареса тая песен , значи сме имали версия на "Очи, очи" (Твой поглед!)

Тя е много яка тая песен и дори беше хит. Един от малкото на Милена редом до оная със зодиите. Много сполучлив кавър, предали са магията на песента и са вкарали нещо българско. Тая песен трябваше да се изпее от Ивана тогава и щеше да е много по-голям хит.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Тя и Гот ми е на Анелия до две-три години ще направи над 50 милиона, което е супер абсурдно, просто някои песни са получили перманентен алгоритъм и показване в тубата и ще си трупат гледания до живот. 

Не се изтриваш не е по-голям хит от Феноменален, нито Улицата е по-голям хит от Ти не си за мен. :) 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FikLena каза:

Ах, колко е злобна тази самонадеяна, грозна леличка Патрашкова. Забележете езика на тялото й, хапливия й тон и заяжданията.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Ах, колко е злобна тази самонадеяна, грозна леличка Патрашкова. Забележете езика на тялото й, хапливия й тон и заяжданията.

WWW.FACEBOOK.COM

Един симпатичен видео колаж. Благодаря на джензитата..

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Balkandji1 каза:

Тя е много яка тая песен и дори беше хит. Един от малкото на Милена редом до оная със зодиите. Много сполучлив кавър, предали са магията на песента и са вкарали нещо българско. Тая песен трябваше да се изпее от Ивана тогава и щеше да е много по-голям хит.

Миналия месец я чух за първи път и много ми хареса. Не знаех, че е имало такава изпълнителка. Чух и песента за "Зодиите", но тази май ми допадна най-много от песните на които попаднах. Да, с гласът на Ивана по онова време би станала доста по-голям хит. Трябваше да я вземе тя.

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Danger. каза:

Тя и Гот ми е на Анелия до две-три години ще направи над 50 милиона, което е супер абсурдно, просто някои песни са получили перманентен алгоритъм и показване в тубата и ще си трупат гледания до живот. 

Не се изтриваш не е по-голям хит от Феноменален, нито Улицата е по-голям хит от Ти не си за мен. :) 

Нито Улицата е най-слушана соло песен това десетилетие, нито Не се изтриваш на миналото. И двете са далеч и никога няма да са на първо място за десетилетията си. И това е окей де, хитове са и без да са НАЙ, просто поста на предишните страници беше повече от смешен.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Olay каза:

Анна Виси пуска това 31 години след първия си албум (колкото Глория прави и тази година след нейния първи албум)

Белият албум беше супер як. А концерти като нейните Гюр нивга не може да направи. Но пък и не е нужно, хъхъ

преди 4 часа , Olay каза:

Ама нали времената вече са други, това към категория изключения ли го броим?

Наборкатата на Глория тресе Турция с 124млн за месец 

Тя Демет от 20 и кусур години тресе нон-стоп. Гюр спря отдавна. 

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

На 67 години, на 45-тата година от началото на кариерата си, Лили Иванова пуска този хит-мастодонт:

Значи има надежда и за Гюр

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DanielPiliov каза:

Преслава с най-много песни в топ 100

Кой бе кой - 77К

Улицата - 22К

С нервите съм зле - 19К

Не вдигай - 17К

Не се изтриваш - 14К

Писмо - 14К

Беше ли ти хубаво - 12К

Къде е Без теб!

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Валя 12 години преди Галош изобрети "Барби"

Странен период й беше русият.

преди 3 часа , DarkChild каза:

Забелязали ли сте, че вече няма никакви турнета в Америка. Преди редовно ходеха. Дори дрислата ходи, колкото и непосетени да й бяха "концертите" по столови и пицарии. А сега?

Тотя май ходи последно. И друга ми се върти от началото на тая година или края на миналата.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Тотя май ходи последно. И друга ми се върти от началото на тая година или края на миналата.

Аз ако съм на посолството, никога не бих и дал виза. Да вземе да потопи целия континент след като задръсти канализацията.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DanielPiliov каза:

И не на последно място, единствената, която възроди сама стара песен и я превърна в хит.

И защо сама, пример давам с “Прекалено си красив” на Яница и “Много ми отиваш” на Галена, които тик ток възродиха и куб подобни. А “Без теб” просто е твърде недооценена песен и Преслава просто реши да си отвори устата, да запее и да я превърне в хит! Лисица!

Сега си я пуснах. Бях забравил, че пее за друсане 🤣

преди 2 часа , Balkandji1 каза:

Българите в Америка се отвратиха от тях, наситиха им се. Първо те не са чак толкова много, няколко стотин хиляди са и заинтересованите видяха вече всяка по няколко пъти. Освен това дерат кожите на хората с безумни цени за вход тия простакеси, а не предлагат нищо по-различно от това, което в селските дискотеки на Шумен. Наистина спряха да ги канаят, правете си изводите.

Вече си имат Атижа! 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DarkChild каза:

Аз ако съм на посолството, никога не бих и дал виза. Да вземе да потопи целия континент след като задръсти канализацията.

Аз също. Даже като причина щях да посоча, че е "ку**рва", за да й стане ясно и на нея. Не можем да ви дадем виза, защото сте ку**рва.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

пълен флоп. И как надвиква плейбека на "Обсебена от теб" - песен, която изобщо не е за този форум.

Малина разтърси тоз панаир с живо пеене!

преди 1 час, Olay каза:

Хит Влаго!

преди 1 час, Karma93 каза:

%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%

Virgin vibes 

Исус Христос! 

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Karma93 каза:

Какъв е шансът да са се скарали в колата преди това изпълнение? 

Баси колко са били разчупени. Танци-манци. А Илия е изглеждал добре. Не знам защо винаги го помня така

maxresdefault.jpg

Реално са си пасвали с Глора. 

Май оттук е почнал да остарява прогресивно. Разбирам защо Гло го е заменила хахах... тук е около 36 ли? Вай, вай, вай.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Извикаха ме първа и първа влязох в клуба щото съм с резервация сигурно. Клуба след ремонт е станал страхотен. Сега не е гъчкано. Преди беше тясно, сега много хубаво направено. Диша се. Очакваме Коце. 🥰

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sunlight каза:

Извикаха ме първа и първа влязох в клуба щото съм с резервация сигурно. Клуба след ремонт е станал страхотен. Сега не е гъчкано. Преди беше тясно, сега много хубаво направено. Диша се. Очакваме Коце. 🥰

Приятно изкарване, и да ни разкажеш, кои са били хитовете на вечерта.

• Love 3
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

опита се и тази да направи хит посредством промо в Мюзик Айдъл, но феновете й не я дишат, защото е кавър на някаква песен на Драгойка Плескавицата. Само аз я харесвам май, но представянето ѝ с двете кючекчини, гънещи се като болни от рахит и с куп гръбначни изкривявания, е абсурдно!

Болна ли е била нещо тука? Хубаво пее, ама не слива фразите както обикновено... "И-ако-друга-пожелаеш-ще-те-обичам.... толкова." И такива по няколко. Други пъти пее различно.

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...