gogo Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Meanwhile Татяна 🔥 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: това беше опит за хит "Как ти стои" 2.0☠️ Да, и тази пумийка какъв хит стана помниш ли? Един мастодонтите на лятото. Каквото издадеше ставаше супер успешно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Да, и тази пумийка какъв хит стана помниш ли? Един мастодонтите на лятото. Каквото издадеше ставаше супер успешно. Беше хит, но много далеч по магнитуд от "Жените след мен", "Помощ"/"Като за финал" или "Лудата дойде". На същото ниво хит бе и това: Което бе сринато със земята във форума, в попнейбъл е единственият ѝ сингъл от началото на попнейбъл със седмични гледания извън топ 10, но към днешна дата някакви си 400 000 я делят от 10-тия милион. BY the way "Аматьорка" спечели хит на лятото през 2015-та във фолкмаратон over "Генерал" и "Стара каравана" ☠️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 хитът на боклукчиите също беше хит, въпреки трагичният първи месец (само 2.5М гледания) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Току що, Andrew Cunanan. каза: Беше хит, но много далеч по магнитуд от "Жените след мен", "Помощ"/"Като за финал" или "Лудата дойде". На същото ниво хит бе и това: Което бе сринато със земята във форума, в попнейбъл е единственият ѝ сингъл от началото на попнейбъл със седмични гледания извън топ 10, но към днешна дата някакви си 400 000 я делят от 10-тия милион. "Скоро" беше по-голям хит от тази и беше издадена в по-ранна година. Тази Аматьорка беше плюта в началото и като цяло непредпочитана дори и от върлите й фенове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 2 минути, Balkandji1 каза: "Скоро" беше по-голям хит от тази и беше издадена в по-ранна година. Тази Аматьорка беше плюта в началото и като цяло непредпочитана дори и от върлите й фенове. По-едно време мисля, че и да се оригваше в песен, само защото е песен на Преслава, щеше да бъде скъсвана от въртене навсякъде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 47 минути, Balkandji1 каза: Хахаха, мелето готов да иде на концерта на Галена! Повярвай ми, ще бъдеш разпознат и убит. От там са много отмъстителни и насъскват охраната на Галена. Недей се излага. Стела ще ме спаси. @Stela Но виж, безвъзвратно ще изгубя слуха си. Това вече не знам как ще оправя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Хит на лято 2025 Преслава - Без теб TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 2 минути, Mr. Greshen каза: Хит на лято 2025 Преслава - Без теб TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Тцтц... не остави една песен да й е флоп, както си трябва 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 4 минути, KrasyoZlobarQ каза: Тцтц... не остави една песен да й е флоп, както си трябва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Току що, Andrew Cunanan. каза: Чакаме до 2030 и нея да възроди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Вместо бозата "Без теб" да беше започнала да налага далеч по-приятната "Кучият син с тая ли спи?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза: Би ли могъл да посочиш проектите, с които Преслава се е опитвала да преповтори стари успехи, също тези на Гюра. Това е много интересна тема. Камчия преди 44 минути, Andrew Cunanan. каза: Знам, че ще замеряте с камъни! Но това е една от най-слушаните ми песни това лято: Аз па пролетта послушвах кръчмарската микия със стругаро 🤣 преди 23 минути, Andrew Cunanan. каза: По-едно време мисля, че и да се оригваше в песен, само защото е песен на Преслава, щеше да бъде скъсвана от въртене навсякъде. Тя Софка хълцаше в песен и беше хит, що Преса да не оригва, Галя пърди, а Емануела драйфа? Могат да си го позволят от светата троица 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 8 минути, KrasyoZlobarQ каза: Тцтц... не остави една песен да й е флоп, както си трябва Това says hi. Няма да се очудя и нея да направи хит някога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Вместо бозата "Без теб" да беше започнала да налага далеч по-приятната "Кучият син с тая ли спи?" Преса няма по-хубава песен от Без теб! Умно е преценила. Ще й бъде вторият най-голем хит в кариерата след Искаш ме! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 1 минута, asylum каза: Камчия Хитовата поредица - "Ти си" - "Къде си ти" - "Ти си виновен" А това беше опит за преповтаряне на хита на леля Славуца: преди 1 минута, asylum каза: Преса няма по-хубава песен от Без теб! Умно е преценила. Ще й бъде вторият най-голем хит в кариерата след Искаш ме! "Искаш ме" е на второ място след: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 Това е най-големият й световен хит 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 50 минути, gogo каза: Meanwhile Татяна 🔥 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Егати боклука. Cancel that дрисла. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 2 минути, DarkChild каза: Това е най-големият й световен хит 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 4 часа , DevilWish каза: Значи и Велислав си е чопвал. Някой ми беше казал, че семпъл било позволено и не се считало за кавър или кражба. Фактически, те са взели семпъл. от тази песен, т.е. Велислав е използвал, но колко ли още песни е правил по този начин? Семплирането е позволено ако си питал дали може, евентуално си заплатил съответната сума и пак ще трябва да пишеш кой е автора нали. Иначе си е кражба. А тук е си е направо кавър ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 2 часа , Karma93 каза: В Мюзик Айдъл я даваха 2 поредни години на участници да я пеят. От там тръгват спекулациите, че е гига хит. Като не им е искал пари тракториста за да я пеят в Мюзик айдъл, що да не я дават на участниците? В капките що въртят едни и същи песни вече колко петилетки станаха. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 преди 1 час, gogo каза: Meanwhile Татяна 🔥 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Когато отидеш на чалга участие с идеята да разпуснеш, но певачката те унижи публично, наричайки те дебел💀 Доста нетактичен опит за реклама на дрисливия й чай. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Сподели Публикувано Август 17 един от най-слабите албуми в чалгата 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Author Report Сподели Публикувано Август 17 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: А оригинаът на Йоргос е от 2003-та. Ивана пък чопва това, но поне си плаща правата; Най, най, най ли? Онази гадната, шарената боза с грозде и картофи? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари