asylum Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 2 часа , SG каза: Лол Стефан Статев твърди, че "100 парички, бате" била първата му успешна песен, а на Вълкана Стоянова й била любима и се разпявала с нея. Somehow the queen always wins!❤️ @Lelqtian @asylum @Gerganafen Искам това интервю! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: и от вокален педагог. На Кама ли? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 19 минути, DarkChild каза: На Кама ли? Какво за баба Куре? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 1 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 1 час, asylum каза: Искам това интервю! Мернах го някъде по групите, мисля че е от Телеграф. А "Попа от сусам" била писана за истински поп от село Сусам. 100 патрона пък е щяла да бъде за Мира, но са я дали на Ивана. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 6 часа , DarkChild каза: 25 години една и съща визия. Има крещяща нужда от стилист 114 хил. гледания · 1,6 хил. реакции | Да пееш на 40 C°🥵 Желязна ее... WWW.FACEBOOK.COM Да пееш на 40 C°🥵 Желязна ее Gloria ❤️🔥. Ми че те и Джей Ло, Брирни, М. Кери (най-вече), са си с една и съща визия от 2005-та насам, ма никой не е тръгнал да им чете лекции как трябва да се ъпгрейдват. Намерили са си тяхното и им е ок. Не знам що очаквате Глория да си сложи пера в д-то,че да е интересна. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 Как бърка 5 минути да избере най-малките чушки, щото Емануела поиска две. 😭😭😭😭🥱 https://vm.tiktok.com/ZMSEmEPVQ/ 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 16 минути, Willy каза: @Emanuela.Carey Дует? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 17 минути, Willy каза: преди 1 минута, Mr. Greshen каза: @Emanuela.Carey Дует? Проклех се като се похвалих, че само тя няма дует с него 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 В една група на фб "Ретро поп-фолк" ми излизат снимки на Емилия, Галена, Преслава итн. и съм като wtf качвайте си там Дачева, Румяна и другите, но забравям че и първите са певици с по 20-25 години кариера и че младите които са ги слушали тогава вече гонят 40-50+ 😭 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 24 минути, HIStory каза: Ми че те и Джей Ло, Брирни, М. Кери (най-вече), са си с една и съща визия от 2005-та насам, ма никой не е тръгнал да им чете лекции как трябва да се ъпгрейдват. Намерили са си тяхното и им е ок. Не знам що очаквате Глория да си сложи пера в д-то,че да е интересна. Мара, Джей Ло и Брирни имат ниша, но кога са пели по седенки за суджуци за да ги сравняваме с наш Гюр? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 6 минути, Willy каза: В една група на фб "Ретро поп-фолк" ми излизат снимки на Емилия, Галена, Преслава итн. и съм като wtf качвайте си там Дачева, Румяна и другите, но забравям че и първите са певици с по 20-25 години кариера и че младите които са ги слушали тогава вече гонят 40-50+ 😭 Спестяваш поне едни 10 години от тия цифри ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 40 минути, Willy каза: Как бърка 5 минути да избере най-малките чушки, щото Емануела поиска две. 😭😭😭😭🥱 https://vm.tiktok.com/ZMSEmEPVQ/ А защо слага в пластмасови чинии? 😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 О, не! @Emanuela.Carey Chalga (@_chalga_music) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 73 likes, 0 comments - _chalga_music on August 5, 2025: "#azis #emanuela #foryou #fyp #chalga". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 1 час, SG каза: Мернах го някъде по групите, мисля че е от Телеграф. А "Попа от сусам" била писана за истински поп от село Сусам. 100 патрона пък е щяла да бъде за Мира, но са я дали на Ивана. Тя си е баш в стил Мира и пак щеше да е хит. преди 58 минути, Emanuela.Carey каза: Проклех се като се похвалих, че само тя няма дует с него Дано Манол се посере и да обвини чушките му, което да тури край на това сприятеляване! преди 31 минути, Bunn каза: А защо слага в пластмасови чинии? 😂😂 За да не мие. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 5 Author Report Сподели Публикувано Август 5 преди 43 минути, asylum каза: О, не! @Emanuela.Carey Chalga (@_chalga_music) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 73 likes, 0 comments - _chalga_music on August 5, 2025: "#azis #emanuela #foryou #fyp #chalga". Мале! Чак мен срам ме хвана! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 5 Author Report Сподели Публикувано Август 5 преди 45 минути, asylum каза: Тя си е баш в стил Мира и пак щеше да е хит. Дано Манол се посере и да обвини чушките му, което да тури край на това сприятеляване! За да не мие. Като изяде чушките - ще мие..... тавата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Август 5 Report Сподели Публикувано Август 5 преди 1 час , Lelqtian каза: Мара, Джей Ло и Брирни имат ниша, но кога са пели по седенки за суджуци за да ги сравняваме с наш Гюр? Пеят на частни партита на арабски рязани суджуци, разликата не е особено голяма 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 5 часа , Willy каза: Как бърка 5 минути да избере най-малките чушки, щото Емануела поиска две. 😭😭😭😭🥱 https://vm.tiktok.com/ZMSEmEPVQ/ Не че съм голям готвач или кулинар ама тия чушки май не трябва да плуват в такава мазнотия. Имам чувството че дебелея само ката ги гледам🤧 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 5 часа , Willy каза: За кого става дума? За Василка знаем, но нека не си правим илюзиите, че Маноля не е една траш откачалка. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 Аз пък се погнусих как й хвана чушката и с тез нокти я подпря. И онези лепки се виждаха в отражение на стъклото. Маноля на каишка ли ги води навсякъде? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 6 Author Report Сподели Публикувано Август 6 преди 58 минути, KrasyoZlobarQ каза: Аз пък се погнусих как й хвана чушката и с тез нокти я подпря. И онези лепки се виждаха в отражение на стъклото. Маноля на каишка ли ги води навсякъде? И аз. Гнус ме е някой да ми пипа храната. За това не понасям да се храня и в ресторанти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 6 минути, DevilWish каза: И аз. Гнус ме е някой да ми пипа храната. За това не понасям да се храня и в ресторанти. Ако не съм видял е ок. Хах Но от василка ме е гнус само като го гледам как сервира. Някак много неестествени бяха двамцата. Или и тук нов дует се чака? Явно виждат, че сами се дънят и го обърнаха на дуетни кариери. Ако са малко умни ще се спрат. Да видят алфите. Нито едно голямо име не се оформи. Трудно се сещаме за самостоятелни песни. А аз и колаборациите не помня кой с кого. Знам че са алфи. Тоест е като сборна формация. Толкоз за 5 години. След 5 години нито лида, нито натесита ще ги помним. Ще им трябва подновяване на сборната формация на 3 години с нови. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Report Сподели Публикувано Август 6 преди 9 часа , xroflx9 каза: Не че съм голям готвач или кулинар ама тия чушки май не трябва да плуват в такава мазнотия. Имам чувството че дебелея само ката ги гледам🤧 Аз пък когато имам повече свободно време обичам да си готвя и смело твърдя че почти всичко което Василка "готви" е гнусна помия и изглежда ужасно. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари