DanielPiliov Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 ”С НЕРВИТЕ СЪМ ЗЛЕ” - Най-гледаната соло женска песен за 2024 (и то пусната през ноември!) “УЛИЦАТА” - Най-гледаната соло женска песен за 2023 2022 - ОК тук соло никаква я няма, но два дуета с по 25М как е? 2021 - В твоето легло дори с 15М пак е в най-горни позиции 2020 - Две от топ 3 най-гледани соло женски песни(Една от които машъп с клип от вкъщи) 1. 100 живота - 31М 2. Машъп - 28М 3. Беден в сърцето - 24М Смисъл? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 Никой не отрича, че Пепа има успехи. Но успехи има и Емануела. Според мен Окадар е по - голям хит от Улицата, Нервите и т.н. И се избухва повече на нея, просто за пример. Аз не защитавам Галена, няма й смисъл. Но е смешно да ги сравняваме, като Галош очевидно е в пъти по - напред. Делта форс е по - голям хит от всичките женски песни по мои набльдения. А Окадар е по - голям хит от всичко на Преслава. @DanielPiliov за мен мегахит е нещо гига без конкуренция за годината - например Турболенция. Може ли да сравним някоя такава песен? И пак казвам, аз говоря от това което чувам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Според мен Окадар е по - голям хит от Улицата, Нервите и т.н. И се избухва повече на нея, просто за пример. А Окадар е по - голям хит от всичко на Преслава. 🤣🤣🤣 Ден след ден…в пикът на Окадар Instagram WWW.INSTAGRAM.COM See Instagram '🥂' highlights from Daniel Piliov (@danielpiliov_) Instagram WWW.INSTAGRAM.COM See Instagram '🥂' highlights from Daniel Piliov (@danielpiliov_) Дано ти отвори точното стори Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 Вие ги делите много сложно, соло, фичър, дует. Просто пуснете за последните 5 години топ 5 на нагледаните песни в чалгата. @Willy имаш ли идея? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 Улицата има 19К за вчера, Окадар има 14К, а разликата им между песните е 7 месеца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 Не се изтриваш е с 12К за вчера, една от най-старите песни въобще в класацията топ 100 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза: Иначе нито Глора, нито Деса, нито Ванча, имат песни като "Залеза и зората", "Стрелките спират". Просто това са едни от най, най-, най-добрите песни в Б-я изобщо. Теньо Гогов е смазал с текстове. Имат много по-добре балади в този стил.... Камелия никога не е била конкурент за първото място в чалгата, винаги е била по-назад. Никой не я приемаше на сериозно, дори "Луда по тебе" се наложи по-късно като златен хит. Просто Камелия беше първата която започна да налага стари песнни по турнета и концерти. Камелия беше скандал и шоу. Скандали с колеги, постоянно провокации, голи снимки, вулгарност. Никога не е била естествено харесвана като личност. Не случайно и никога не е имала твърда фенска маса като Деса и Глория. Камелия е нарцисист, това помага много в тия среди, но и пречи. Тя намираше оправдания за всеки провал и винаги някой друг беше виновен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 Така и така съм тръгнал.. Галена и Преслава в топ 100 за 24.07.25г. Галена Амнезия - 52К 22:22 - 29К По, по, по - 18К Живот мой - 15К Делта форс - 13К В твоите очи - 11К Преслава Кой бе кой - 158К С нервите съм зле - 22К Не вдигай - 20К Улицата - 18К Беше ли ти хубаво - 13К Писмо - 13К Не се изтриваш - 12К Дуетите на Галена равни на соловите на Преслава, почти всичко е излязло в сходно време! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 27 минути, WindWalkerMonk каза: Никой не отрича, че Пепа има успехи. преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Като почнете така. Преслава има хитове, но няма мегахит от не знам кога. Изясни се със себе си първо. И второ сравняваш самостоятелна песен с дует. Повечето песни на Дамян са многомилионни. Маноля има 2-3 успешни самостоятелни за 5 години и то с под 10 млн гледания. Пепе - описали са по-горе. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 1 минута, DanielPiliov каза: Така и така съм тръгнал.. Галена и Преслава в топ 100 за 24.07.25г. Галена Амнезия - 52К 22:22 - 29К По, по, по - 18К Живот мой - 15К Делта форс - 13К В твоите очи - 11К Преслава Кой бе кой - 158К С нервите съм зле - 22К Не вдигай - 20К Улицата - 18К Беше ли ти хубаво - 13К Писмо - 13К Не се изтриваш - 12К И забележи. 1 дует при Пепа. При Жалка 1 самостоятелна 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 35 минути, WindWalkerMonk каза: Е кога у вас ли се върти не се изтриваш. Глупости са твоето, това е голям хит, но мегахит не е. Мегахитове няма много в чалгата последно време и се сещам само за УГЗ. Селската кръчма не я знам, но в клуб се върти Преслава, къде казах, че не се. Но се върти с Нервите както и ти си споменал. Галена се върти с поне 10 песни. Дуетите с Азис, отделно Делта форс която е по голям хит от почти всичко женско. Ако се опитваш да ме убедиш, че ги въртят еднакво може да забравиш. Буквално се въртят еднакво, а и това дори не знам какъв фактор е, предвид че знаеш Сашка как работи с клубовете и ДЖ. Те пускат и на Меди всички песни, но това не означава, че не боксува от 2 години насам и се изтърка доста като образ. А Не се изтриваш е един от най-запазените хитове, заедно с Беден в сърцето и Изтрезняваш ли. А+Г да си призная не съм в чувал от сумати време в клуб, то дори май Галена не я пее вече по участия, Азис също. Каква истерия, какви мегахитове 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза: И забележи. 1 дует при Пепа. При Жалка 1 самостоятелна По, по, по и Улицата с еднакви гледания, а Преслава я пуска чак месец по-късно, лисица 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 26 минути, KrasyoZlobarQ каза: Изясни се със себе си първо. И второ сравняваш самостоятелна песен с дует. Повечето песни на Дамян са многомилионни. Маноля има 2-3 успешни самостоятелни за 5 години и то с под 10 млн гледания. Пепе - описали са по-горе. По скоро ти се изясни, защото преди месеци беше писал, че Галена е бая по - напред, сега била по назад. Върти опашка си голяма. преди 25 минути, Гальо каза: Буквално се въртят еднакво, а и това дори не знам какъв фактор е, предвид че знаеш Сашка как работи с клубовете и ДЖ. Те пускат и на Меди всички песни, но това не означава, че не боксува от 2 години насам и се изтърка доста като образ. А Не се изтриваш е един от най-запазените хитове, заедно с Беден в сърцето и Изтрезняваш ли. А+Г да си призная не съм в чувал от сумати време в клуб, то дори май Галена не я пее вече по участия, Азис също. Каква истерия, какви мегахитове Страшно се въртите, сега пак опряхме до Сашка, че Меди и Галена се въртели най - много. Тоест искаш да ми кажеш, Не се изтриваш, Беден в сърцето и Изтрезняваш ли аз не ги чувам редовно, да не кажа не ги чувам, но да кажем, че се пускат чат пат. Още малко ще кажеш, че само Преслава я въртят. А+Г колкото и да не ме кефи си я чувам редовно, другата им също. Но то пак е Сашка. А това горе си е чиста лъжа. И какво значение има дали е дует или соло? Ако е хит, значи е хит, ако е по -голям от соло песен, пак ОК - това е дискусията тук. Toва си е чист соло хит на Галена. Или другото нещо прави хита. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 А може ли наистина някой от Галена фенс да сподели някое видео наскоро, където Галена или Азис са пяли "А+Г". Защо така заебаха 60 милионен хит? 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 На концерта й ще се пее сигурно. То Азис ще е там, фамилията Стругари, Пепа, то ще си стане сборен. Цура сигурно няма да бъде, което е жалко защото Пей, сърце ще е жалко да я пропусне. За Деса не знам, но това й е друг топ хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 Преди се следеше кой на чия промоция е отишъл, пял и танцувал, па ся се гледа кой на чий концерт ще оди и пее. Има еволюция 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 3 часа , Danger. каза: За момента си го усетил май само ти. Не знам на базата на какво се подиграваш. Тотален провал сте с последните 3 песни. Тая, която изкарваш най-добрата солова за годината прави по-малко от на Емилия песента от декември. Ненапразно и предварително инженирано. Другата - най-големия й флоп от много години насам. 700К гледания, а 100 процента се е надявала понеже е за рождения й ден и пее да й желаят щастие и здраве да гърми яко, ама не. Новото дуетче гледам паднало на 50К на ден. Е, явно за момента не съм го усетил само аз, а поне едно 50К човека, които според цифрите Галена е загубила като стриймъри в ютуб. Научи се да смяташ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 3.07 Камииии 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 28 минути, Balkandji1 каза: Не знам на базата на какво се подиграваш. Тотален провал сте с последните 3 песни. Тая, която изкарваш най-добрата солова за годината прави по-малко от на Емилия песента от декември. Ненапразно и предварително инженирано. Другата - най-големия й флоп от много години насам. 700К гледания, а 100 процента се е надявала понеже е за рождения й ден и пее да й желаят щастие и здраве да гърми яко, ама не. Новото дуетче гледам паднало на 50К на ден. Е, явно за момента не съм го усетил само аз, а поне едно 50К човека, които според цифрите Галена е загубила като стриймъри в ютуб. Научи се да смяташ. Подигравам ти се на всеки пост като цяло. Ти твърдиш, че от 2020 Галена давала задна и омръзвала на хората, че тя от 2020 досега извади едни от най-големите си хитове в кариерата и винаги е с един от хитовете на годината. Какво всеки ден даваш за сравнение песента за рождения й ден, където текста е с честитки за здраве и щастие, а другата е трап песен, чиято аудитория няма как да е като при чалгата (въпреки че там вече имаха потенциал за хит ако я бяха направили по-яка). Прави заключения като пусне 3 поредни попфолк парчета кой е залязва и кой изгрява Това, че на Емилия песента получава голямо задържане с късмет какво общо има с 22:22? Откога 7 млн. за два месеца и половина е неуспешна между другото 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 31 минути, Danger. каза: Подигравам ти се на всеки пост като цяло. Ти твърдиш, че от 2020 Галена давала задна и омръзвала на хората, че тя от 2020 досега извади едни от най-големите си хитове в кариерата и винаги е с един от хитовете на годината. Аз сега разбирам, че ти имаш проблеми с ума. Казах, че на мен ми е омръзнала от 2020 година, а на хората им отне няколко години, за да се случи, което вече е налице предвид последните и три песни. Ти май, като четеш не разбираш, а си фантазираш някакви неща. 6.4 млн. са и е за повече от два месеца, а предвид началните силни към днешна дата да прави по-малко от "Сбърка адреса" означава, че хората вече са я заебали. Било честитки за здраве и щастие, момче, това е попфолк песен правена за хит, но е пълен провал. И какво, като е за рожден ден? В българската история има мега хитове на тематиката рожден ден. И там се пееше за честитене, ама станаха мега хитове. Трап песен била. Мама Ураган, като беше рап песен, как стана хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 25 Author Report Сподели Публикувано Юли 25 ХИТ: ПРЕСЛАВА Преслава гневно: И ти не си от най-красивите! | Ko4.bg KO4.BG Поп фолк звездата Преслава най-сетне реши да прекъсне мълчанието и да отговори директно на злобните коментари, които от години се сипят по неин адрес. Повод... „И си мислиш, че с този нос си хубава ли?“, „Приличаш на Майкъл Джексън“, и други нападки, насочени към външността ѝ. Вместо да подмине поредната порция хейт, както често правят публичните личности, Преслава взе нещата в свои ръце. Без излишни заобикалки, тя отговори рязко, но със самообладание: „И ти не си от най-красивите“, написа тя под един от коментарите, а на друг отвърна още по-остро: „А Вие, госпожо, искахте ли да приличате на прасе?“ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза: Изясни се със себе си първо. Много си е наясно, ко са прайш. Каза, че има успехи, не и мегахитове. на ти мегахит 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 4 минути, DevilWish каза: ХИТ: ПРЕСЛАВА Преслава гневно: И ти не си от най-красивите! | Ko4.bg KO4.BG Поп фолк звездата Преслава най-сетне реши да прекъсне мълчанието и да отговори директно на злобните коментари, които от години се сипят по неин адрес. Повод... „И си мислиш, че с този нос си хубава ли?“, „Приличаш на Майкъл Джексън“, и други нападки, насочени към външността ѝ. Вместо да подмине поредната порция хейт, както често правят публичните личности, Преслава взе нещата в свои ръце. Без излишни заобикалки, тя отговори рязко, но със самообладание: „И ти не си от най-красивите“, написа тя под един от коментарите, а на друг отвърна още по-остро: „А Вие, госпожо, искахте ли да приличате на прасе?“ Не ми се отваря тоз сайт. Откога е новината? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 Таня ни Боева каква е грозна. А Джина Стоева хахахахах Жълтите зъби на Ицо Хазарта. Само Устата се е влошил визуално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 25 Author Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 5 минути, asylum каза: Не ми се отваря тоз сайт. Откога е новината? От днес е. Интересно под кой пост е написала тези неща 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари