Lelqtian Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: очи, очи... още няма милион гледания след 2 години... Ако беше медено шекерна, щеше да има и тя над 6 като Бизонце! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 2 часа , Bunn каза: И това помня как тресеше цялата държава в продължение на месеци! Тресеше държавата ... преди 20 и кусур години като излезе оргинала. Дори Бай Мангау имаше милион гледания самичък преди Къщата на травеститите 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 @xroflx9 @fengergana @Andrew Cunanan. @Bunn https://www.instagram.com/stories/alexx_robov1/3686026238519280604?igsh=Z3BjdmkyaGhlMnZw 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 6 часа , fengergana каза: 33к за два дни дано това е края на ескорта Това са реалните гледания на повечето. преди 5 часа , Balkandji1 каза: Няма нужда от разобличаване, в случая то е очевадно. Какъв страх от реакции, като момчето крещи "Аз съм пасивка" и е смешно да се прави на мъжкар. Хората се усещат, имат радар за това в новото време и мразят лъжци. С този клип, това гейче може да привлече към себе си само омраза и негативизъм. Един Джордан никого не дразни. Пичага! преди 4 часа , Bunn каза: И този е тотално доминантен алфа мъжкар Тоз спечелил награда за дебют на наградите на Айви! преди 4 часа , Jake каза: Защо Камелия е толкова надолу? Нали беше най-голямата? Пайнер е виновен! А, забравих, че вече го няма хахах Много от клиповете й не са качени. преди 3 часа , Balkandji1 каза: Забележете еволюцията в лицето на Шимена. Тази обложка е от 2018 година, това е лице номер поредно, което тя смени, но все пак изглежда по-човешки и не толкова изпънато до неестественост, както е сега. А това е от 2011. Пълна селянка: Тук е много по-симпатична отколкото сега. Сладурка преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: тука беше много яка. Не трябваше да пипа зъби, нос, скули и брадичка повече. Това е Дион! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 3 часа , Danger. каза: Коментирайте, че след тази песен не е излизал по-голям солов хит в попфолка, а дори самата тя трудно ще го надмине: Очаквам тотален прием на 8 ноември - рожденият й ден! Винаги като коментираме Феноменален и се сещам как тук масово я бяха отписали, а тя стана най-големият соло хит. Имаше брутално задържане и все още има страхотни приеми. Тогава казах, че ще се задържи и дори познах милионите за първата година с точност. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 3 часа , Danger. каза: За мен тая песен е по-голям хит от ВНЛ. Още повече печели с това, че е самостоятелна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 38 минути, asylum каза: Песните едно време били по-лирични, а сега били бувални хаха.. и това го казва изпълнителката на лиричното "искам бебе от тебе". Това изобщо не е буквално.. 😂 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 7 минути, Stela каза: Песните едно време били по-лирични, а сега били бувални хаха.. и това го казва изпълнителката на лиричното "искам бебе от тебе". Това изобщо не е буквално.. 😂 По-скоро искаше да каже, че сега се изразяват цинично без препратки, метафори и тн. а и няма нищо халтурно да искаш бебе от някого! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 9 минути, Stela каза: Песните едно време били по-лирични, а сега били бувални хаха.. и това го казва изпълнителката на лиричното "искам бебе от тебе". Това изобщо не е буквално.. 😂 Опитала се е да се впише жената. преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Ивена от същия панаир. преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Така като напишат “концерт” и после си качат клипчета на някакъв баир обградени от циганета https://www.instagram.com/stories/ivena_official/3686052551341561456?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXI4cnIxb2lxOHVqdA== 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 8 минути, Stela каза: Песните едно време били по-лирични, а сега били бувални хаха.. и това го казва изпълнителката на лиричното "искам бебе от тебе". Това изобщо не е буквално.. 😂 Рени - фурнаджийската лопата на чалгата. Коментирай как окепази една доста лирична песен, като си показа поне 5 пъти зърната в клипа, но пак не успя да постигне различен от мижав интерес. Тотална неадекватница и головодница! Да не говорим как тя като е стартирала е имало "Радка-Пиратка", "Рибна фиеста", "Ах, банана", "Тез червени домати", "Селската баня" и сие, които по нейните думи, са някви дълбоко метафорични поетични шансони. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 27 Author Report Сподели Публикувано Юли 27 Andrea Productionпреди 4 часа … казвай с или без коз 🃏♣️ #comingsoon #duet #newsong Какъв е тоя поглед? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза: По-скоро искаше да каже, че сега се изразяват цинично без препратки, метафори и тн. а и няма нищо халтурно да искаш бебе от някого! поетичен шедьовър. Тя би могла да напише "На прощаване", но Христо Ботев "За най-красивият боклук" - не. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 13 минути, Andrew Cunanan. каза: Рени - фурнаджийската лопата на чалгата. Коментирай как окепази една доста лирична песен, като си показа поне 5 пъти зърната в клипа, но пак не успя да постигне различен от мижав интерес. Тотална неадекватница и головодница! Да не говорим как тя като е стартирала е имало "Радка-Пиратка", "Рибна фиеста", "Ах, банана", "Тез червени домати", "Селската баня" и сие, които по нейните думи, са някви дълбоко метафорични поетични шансони. Има нещо притеснително, че се съгласявам с Мадам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 Току що, WindWalkerMonk каза: Има нещо притеснително, че се съгласявам с Мадам. Пусни си Симон Заглорска и ще се оправиш! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 Току що, Andrew Cunanan. каза: Пусни си Симон Заглорска и ще се оправиш! Ако мадам те види гладна ще те изяде. Внимавай мадам Рьони е френска буржоа. Тя е начетена дама, знае как се създава френски шансон, изпят от застаряващ бизон 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MizerMusic Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 5 часа , Balkandji1 каза: Не мисля, че официално е признавал в интервю, но самият факт, че си даваше сметка какво клипче обикаля мрежата (там, където е без зъби и говори с женски глас) означава, че не му пука много за това да налага хетеро имидж. А аз, доколкото знам, хората го възприемат като хомо. С такива впечатления съм останал. Пука му. Преди 2 години бях качил клипа му без зъби в тик ток и събра доста гледания за няколко часа, тогава ме намери във фейсбук и ми писа да сваля клипа. Понеже не се направи на интересен и съвсем учтиво ме помоли, реших да го изтрия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 6 минути, MizerMusic каза: Пука му. Преди 2 години бях качил клипа му без зъби в тик ток и събра доста гледания за няколко часа, тогава ме намери във фейсбук и ми писа да сваля клипа. Понеже не се направи на интересен и съвсем учтиво ме помоли, реших да го изтрия. Клипът е пълна излагация и е нормално да не иска да е в нета. Мисълта ми е, че Джордан си дава сметка, че хиляди хора са го гледали и са наясно с ориентацията му. Този клип кръжи в мрежата от над 10 години сигурно. По интервюта не се пъне да се прави на хетеро, да лъже, че има връзки и т.н. Долавям от излъчването му, че е приел, че хората си дават сметка, че е гей, но въпреки това го харесват. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Селина и Криси - “Ох, Ох” - Coming soon 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 Симон с по-успешен промо тур в Сърбия от майка си. Това кое поредно предаване ѝ е за последния месец... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MizerMusic Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 4 минути, Balkandji1 каза: Клипът е пълна излагация и е нормално да не иска да е в нета. Мисълта ми е, че Джордан си дава сметка, че хиляди хора са го гледали и са наясно с ориентацията му. Този клип кръжи в мрежата от над 10 години сигурно. По интервюта не се пъне да се прави на хетеро, да лъже, че има връзки и т.н. Долавям от излъчването му, че е приел, че хората си дават сметка, че е гей, но въпреки това го харесват. Да, да, аз не отричам това. Просто знае, че го приемат за гей и не се прави на големия хетеро. В едно интервю на някой травестит, не помня на кой, беше казал, че някой е лапал на Тони Стораро, за да го вкара в чалгата, но за Джордан ли беше или за Ерик, не съм сигурен. Някой помни ли го това? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 34 минути, WindWalkerMonk каза: Има нещо притеснително, че се съгласявам с Мадам. Да, и това е заради факта, че си набор 95. А вече сме 2025, мило мое. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 преди 6 минути, alisali1234 каза: Тази много се радвам, че беше пратена да мълчи в последните години. Страшно неприятна урочасваща вещица. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 27 Report Сподели Публикувано Юли 27 Току що, Balkandji1 каза: Тази много се радвам, че беше пратена да мълчи в последните години. Страшно неприятна урочасваща вещица. Публиката изпълни желанието, което бе декларирала в един от хитовете си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари