Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 12 минути, DanielPiliov каза:

Вече прекаляват страшно много с тва купуване, всички. Целият смисъл се губи..

Аз се чудя на тези, които не купуват - честно. Буквално изглеждат като провали на фона на другите, а от това им страда бизнеса. 

А най са ми странни тези, които купуват и после спират. Едната ти песен прави 350к за денонощие, следващата след 3 месеца - 90к. Какво, изгубил си 75% от феновете си?

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Така е, но историята не помни нито една фаворитка, слязла от върха, която да си е върнала позициите. 

Галя и Преса имат голям късмет, че имаха комфортни 15 години, в които на практика имаше слаби дебюти. Цура и с пари не можа. Андри драпа, драпа, наля много средства, но не става с този мижав гласец. Джена я мъчиха, номинираха я за ПЕВИЦА, направи силна серия хитове - не стана. Алфите - издъниха се с тези квартети, квинтети и тем подобни. Буквално ги приемаме като сборна формация, а не като солови. Просто няма нито едно силно женско избухване, което да прави проблем на Пепа и Жалка. А те двете бяха хитри - разпалваха страстите, интриги и хората не пожелаха да поставят на трона трета. 

И с днешна дата не виждам потенциал в никоя. Така че тези двете трябва системно да пускат бози. Но вече имаме пример с Анелия, която за 2-3 години залезе. П И Ж вече се сдобриха, няма награди, няма драми. Време е останалите в Б група да атакуват.

Гери Никол размаза държавата през 2016-2015-2017, но П и Г съумяха да останат преди, по време на и след нея.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , WindWalkerMonk каза:

Като почнете така. Преслава има хитове, но няма мегахит от не знам кога. Коя песен на Преслава за последните 7 години е имала истерията на УГЗ или по по. Отделно сигурно една Ергенът се пуска повече от всичко на Пепа.

Преслава има хитове в това спор няма, но не е дори близо като ротация до Галош. Пепа звучи с 2/3 песни, Галош с 12. Излезте малко и ще видите за какво става въпрос.

" у гьза" аз така разчетох тази абревиатура?!

• Like 3
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Гери Никол размаза държавата през 2016-2015-2017, но П и Г съумяха да останат преди, по време на и след нея.

Те никога не са били директни конкурентки в зададения период.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Гальо каза:

Ама защо говориш глупости? Ето ти най-пресния пример за тотален мегахит.

Отделно за ротация по клубовете редовно си върви с тази, С нервите съм зле, за желязното ретро да не говорим, отделно си се върти с "Не се изтриваш", "Пиян".
Направо абсурдни глупости събрани в един пост. Излезте от селската кръчма и отидете реално на клуб да видите какво се слуша. 

Хит, разделил света на две. Неслучайно, че след като го пусна се образува военен конфликт между Израел и Палестина. Просто двете не можаха да разделят Преслава и искаха да си го мерят, за да може спечелилата да направи "Улицата" свой химн.

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

Те никога не са били директни конкурентки в зададения период.

Тъпа боза. Как жалко имитира американските клипове и от 26-27 годишна изглежда като 47-48 годишна.

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , DanielPiliov каза:

2022 - ОК тук соло никаква я няма, но два дуета с по 25М как е?

Това е много, много голям хит. На концерта ѝ разцепи.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DanielPiliov каза:

Така и така съм тръгнал..

Галена и Преслава в топ 100 за 24.07.25г.

Галена

Амнезия - 52К 

22:22 - 29К 

По, по, по - 18К 

Живот мой - 15К

Делта форс - 13К

В твоите очи - 11К

Преслава

Кой бе кой - 158К

С нервите съм зле - 22К

Не вдигай - 20К

Улицата - 18К

Беше ли ти хубаво - 13К

Писмо - 13К

Не се изтриваш - 12К

Дуетите на Галена равни на соловите на Преслава, почти всичко е излязло в сходно време!

22:22 наистина ли е паднала до 29К след само 2 месеца и половина?:roll1:
Песента е тъпа и е нормално да западне, но не и ако е в изпълнение на Галена - кралицата на задържането на гледания.

• Like 3
Сподели в други сайтове

@asylum
там ли си,  бейби?

GRABO.BG

Екстра Нина кани своите фенове с голяма радост на 30-годишния си юбилеен концерт! Ще чуете хитове от творческия път на певицата и ще бъдете изненадани с други ..

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза:

Хит, разделил света на две. Неслучайно, че след като го пусна се образува военен конфликт между Израел и Палестина. Просто двете не можаха да разделят Преслава и искаха да си го мерят, за да може спечелилата да направи "Улицата" свой химн.

Тъпа боза. Как жалко имитира американските клипове и от 26-27 годишна изглежда като 47-48 годишна.

Така е, да взима пример от Данчето и това новото, минават я с видима възраст от поне един век отгоре! 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

@asylum
там ли си,  бейби?

GRABO.BG

Екстра Нина кани своите фенове с голяма радост на 30-годишния си юбилеен концерт! Ще чуете хитове от творческия път на певицата и ще бъдете изненадани с други ..

Само ако дойдеш с мен! Да се разбием на

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза:

@asylum
там ли си,  бейби?

GRABO.BG

Искам снимки от залата, бас държа, че ще е празно. Тази никой не я отразява към ден днешен освен asylum. Сигурно концертът ще е провал. Има ли информация колко билети са продадени засега в някой сайт?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Balkandji1 каза:

Искам снимки от залата, бас държа, че ще е празно. Тази никой не я отразява към ден днешен освен asylum. Сигурно концертът ще е провал. Има ли информация колко билети са продадени засега в някой сайт?

има вечен хит, заразлика от гюр:

• Love 2
Сподели в други сайтове

Пепа Кекса в една по-различна светлина

@DevilWish @asylum @Andrew Cunanan. Бихте ли простили на Пепа, ако започне да прави само балади отсега нататък? 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Екстрата може да се разпише с първи по рода си концерт, с един присъстващ в публиката @asylum

Щом Рени с тайфа знаменитости не може да продаде 3000 билета, как Нина ще постигне 870 билета? И то точно във Варна? Какви песни има тя. 

Някой яко й пълни главата. 

• Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Екстрата може да се разпише с първи по рода си концерт, с един присъстващ в публиката @asylum

Щом Рени с тайфа знаменитости не може да продаде 3000 билета, как Нина ще постигне 870 билета? И то точно във Варна? Какви песни има тя. 

Някой яко й пълни главата. 

Добри въпроси, на аз искам да знам кой е направил туй банерчи

dealimg-bbb7c28948c128abb5c1011a57b181dc

Предполагам има общо с дизайнера, сътворил -

600x600bf-60.jpg

3800725025992.jpg

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Willy каза:

Screenshot-20250725-222521-Facebook.jpg

Ох, всички са толкова китосати и в същото време са си лелки отвсякъде. Май само Райна все още изглежда добре, но не е раждала и няма стреса с деца.... Глория също е от малкото много запазени. Анелия вече ми е зловеща, Ивана и тя. Кама и Малина направиха някакви шкембета, Галена е траверс....уж много напреднала пластичната хирургия, а всичко е временно. 

• Dislike 1
  • skull 3
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Karma93 каза:

Добри въпроси, на аз искам да знам кой е направил туй банерчи

dealimg-bbb7c28948c128abb5c1011a57b181dc

Предполагам има общо с дизайнера, сътворил -

image_20787568_40_0-678x381.jpg

При това със снимка от нейната младост :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Karma93 каза:

Пепа Кекса в една по-различна светлина

@DevilWish @asylum @Andrew Cunanan. Бихте ли простили на Пепа, ако започне да прави само балади отсега нататък? 

Те всичките й песни са балади. 

• Thanks 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Willy каза:

Screenshot-20250725-222521-Facebook.jpg

След като видях какви торти и кетъринги се разнасят на всеки концерт, ми стана ясно защо на Десс й е толкова зор за това народно турне, па ако ще и без публика да е :D

• Like 1
  • Love 4
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...