Jump to content

Галин и Азис - Тази Дискотека

Препоръчани коментари

преди 15 минути, Mr. Greshen каза:

Изкефи ме този път, браво!

Оригиналът беше хит голям, но малките не я знаят сигурно.

И какви са тия малки, които се интересуват от наглите кражби, представени за творчество на дъртите пергиши Василиса и Доня Галина? 

Сподели в други сайтове

На мен тази песен ми подейства носталгично и то не толкова заради оригинала, ами сантиментално...
А оригинала наистина беше голям хит, да не говорим, че на скоро го чух някъде. Всъщност е доста известна песен и е риск, но защо пък да не се получи щом като "Проблем" на Софи Маринова и Константин стана такъв хит? На мен ми харесва..... Честно казано песента има шанс да е хит, но и ще има доста голям хейт по нея заради това, че са взели точно нея.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

На мен тази песен ми подейства носталгично и то не толкова заради оригинала, ами сантиментално...
А оригинала наистина беше голям хит, да не говорим, че на скоро го чух някъде. Всъщност е доста известна песен и е риск, но защо пък да не се получи щом като "Проблем" на Софи Маринова и Константин стана такъв хит? На мен ми харесва..... Честно казано песента има шанс да е хит, но и ще има доста голям хейт по нея заради това, че са взели точно нея.

Защото нито гЪ зис, нито гЪбин са Софи Маринова. 

Сподели в други сайтове

Наистина ли точно тази песен гепса… тъпа и излишна ми е, Галин се изтърка и е добре да спре да бълва и да вземе малко да пооправи концепцията. Всичко е голям бъркоч… 

Сподели в други сайтове

Е тва “Ще стана” много яко го пее Азис, тази песен ще се завърти определено.
Клипът е сниман пред насл😆, блокът отзад през целият клип е моят.

Сподели в други сайтове

Буквално само Азис звучи супер тук, доста зарибяващо е с неговия глас. Галин уж я представя за негова песен, а той самия е излишен отвсякъде. 

Сподели в други сайтове

щеше да е хит,ако бяхме 2014 и галин ме мокреше

сега е тъпо това с Галена и плакат на Риана и тази показност да се целува с жени, докато го яхат повече от мен!!!!!

убедена съм че има пор но с някой бразилски актьор и си крие лицето там, но аз ще го намеря!!!!!

Сподели в други сайтове

Галин е толкова неадекватен напоследък, пусна цял албум и сега това... Щом се почват отчаяни ходове, не е добро положението. За мен трябва да си вземе една година творческа почивка.  И наистина изглежда обсебен от Галена и това да я копира..

Иначе Галин е излишен от песента, Азис по става.

Сподели в други сайтове

Смешни са, знаят че не могат да извадят хит и ровят из старите балкански хитове... 

Да пробват с оригиналност, не боли.

Азисчо е отишъл така на бързо да го заснемат в студио, щото е гига мега голяма звезда и няма да се мотае той за клипове...

Галин се провали с албума, да измисля следваща песен коя ще е.

Сподели в други сайтове

Тази песен в оригинала си гърмеше с години и беш топ хит на всякъде....
Сега ако беше я изпял само Азис макар и кавър песента щеше
да гръмне и Азис да има още един хит след сен тропе.
За текса на Николай Гурманов не става за нищо...
Това което пее като текст Галин в тази песен и то
с аутотюн на макс е бла бла нищо уау...

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , fengergana каза:

убедена съм че има пор но с някой бразилски актьор и си крие лицето там, но аз ще го намеря!!!!!

Да пратиш после да му се посмеем задружно :D 

Песента е зле, но лапетата не знаят румънската и сигурно ще гърми заради Азис. Галин пак греда

Сподели в други сайтове

преди 22 часа , Marin каза:

Тази песен в оригинала си гърмеше с години и беш топ хит на всякъде....
Сега ако беше я изпял само Азис макар и кавър песента щеше
да гръмне и Азис да има още един хит след сен тропе.
За текса на Николай Гурманов не става за нищо...
Това което пее като текст Галин в тази песен и то
с аутотюн на макс е бла бла нищо уау...

????

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...