fengergana Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 гледам Муха в супата!!! Мирела не спира да се отърква в Мастагарков, а Гърдева на Адам!!!!! Единствено Сими Заги си търпи на Румен Радев, ама той е погрознял и вече не ме привлича!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 7 часа , pacho каза: Ваня Костова? 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 8 часа , fengergana каза: гледам Муха в супата!!! Мирела не спира да се отърква в Мастагарков, а Гърдева на Адам!!!!! Единствено Сими Заги си търпи на Румен Радев, ама той е погрознял и вече не ме привлича!!!! Симона обаче е топ мацка, погледни ги другите две и после виж Симона. Мирела е бая тъпо парче, ама тя сигурно е на 18? Десс и на мен ми заприлича на Ваня, ама викам да не подклаждам ситуацията. Жената сигурно си има проблеми, гледа двама синнове и внуче... този Майки изобщо работи ли нещо или е син на майка си... така е най-лесно, да харчим на мама паричките. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Що не казвате, че и Симона е зле на живо? Много фалшиво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM рехава публика и при Томас. Бях чул и как мяца на народно. Слабо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 Това се превръща в топ хит. Частта на Джордан е мн добра. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 1 час, DanielPiliov каза: Това се превръща в топ хит. Частта на Джордан е мн добра. Да, тук беше оплюта както винаги, но и яка и топ секси летен хит! Джордан и циганския припев много зарибяват. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 1 час, DanielPiliov каза: Това се превръща в топ хит. Частта на Джордан е мн добра. Сто пъти ми излезе реклама. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 Но вече имаме нужда от летни: Луксозен хит от Цура От Прес ковренски хит тип Аматьорка или Режим Неприлична Кости хит от Галс 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 2 часа , pacho каза: Симона обаче е топ мацка, погледни ги другите две и после виж Симона. Мирела е бая тъпо парче, ама тя сигурно е на 18? да,голяма лигла е Мирела,а Симона сигурно е инструктирана от Гло,че ако я изложи ще й обръсне главата!!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 2 часа , pacho каза: Симона обаче е топ мацка, погледни ги другите две и после виж Симона. Мирела е бая тъпо парче, ама тя сигурно е на 18? Десс и на мен ми заприлича на Ваня, ама викам да не подклаждам ситуацията. Жената сигурно си има проблеми, гледа двама синнове и внуче... този Майки изобщо работи ли нещо или е син на майка си... така е най-лесно, да харчим на мама паричките. Заради прическата е. Десислава имаше заболявания покрай Ковид, включително хормонални. Или ще се оправи, или няма да се оправи. Не знам каква е тая мания в България всички певици да са по 50 кила. Наистина е най-добре хората първо себе си да погледнат, ако имат изисквания от другите. Безпощадни сме. Майки се движи с нея на участия и я озвучава, занимава се и с някакви негови си неща. Но предимно си е в Пловдив със семейството си, Деса си е в София. Нея най-много я мъчи, че е сама. Мъжете я съсипаха. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 46 минути, fengergana каза: да,голяма лигла е Мирела,а Симона сигурно е инструктирана от Гло,че ако я изложи ще й обръсне главата!!!! Е може да му отива на Симон Заглоров гола глава! Един път поне да презентира биологичния си пол! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 Ква е па таа Мирела? Дайте песен? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 30 минути, WindWalkerMonk каза: Ква е па таа Мирела? Дайте песен? Имат предвид Мариела от Студио Веселина, ма са изяли една буква 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Author Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 3 часа , DanielPiliov каза: Това се превръща в топ хит. Частта на Джордан е мн добра. Супер си е песента! Много често я слушам! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 1 час , adorable каза: Майки се движи с нея на участия и я озвучава, занимава се и с някакви негови си неща. Но предимно си е в Пловдив със семейството си, Деса си е в София. Озвучител на Деса + продаваше райски газ. Ама нещо сторитата с "офертите" за флакони и балони рЕзко изчезнаха Едва ли е спрял. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 Гори Сикретс Пловдив 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 2 часа , Mr. Greshen каза: Но вече имаме нужда от летни: Кости хит от Галс Имаме го! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Author Report Сподели Публикувано Юни 11 Dimana 40 м · Не остана ! В Събота излиза най-новата ми песен и вече имате възможност да сте след първите ,които ще я чуят ! “Pre-save” опцията ще ви даде тази възможност - просто изберете любимата си платформа за слушане на музика и… СЕ ПРИГОТВЕТЕ ЗА НЕЩО СПЕЦИАЛНО Официлното видео ще имате възможност да видите в официалният ми #youtube канал - Абонирайте се и ще получите известие,когато е достъпно https://youtube.com/@dimanaofficial?si=_mro7xN7PHdm54f6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 33 минути, FikLena каза: Гори Сикретс Пловдив Баш преди рождения им ден. Слочаенос? Дано успеят да го възстановят преди участието на Селина на 29ти 😢 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 47 минути, Just_Me каза: Озвучител на Деса + продаваше райски газ. Ама нещо сторитата с "офертите" за флакони и балони рЕзко изчезнаха Едва ли е спрял. Оф, да, и такова нещо чух, мани. Ами Майки си е малко тарикатче от малък, така е свикнал, с трици маймуни. Деса не знам колко е наясно и е съгласна, но... дано го е вкарала в правия път поне да ѝ помага, иначе той си носи и от баща си, а той беше... мамма мия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 Не я съдим изобщо Десислава за вида й, кои сме ние... Според мен на всички ни е малко тъжно, защото сме свидетели на цялата й кариера и знаем как изглеждаше, но времето и остаряването са необратими и винаги оставят следи. Явно не ни се иска да остаряват. Рени говори за Сузана Йованович, Гоца Божиновска, Саша Попович, бившия си съпруг, живота си в Израел, за първите си песни - моля, всеки който е забравил биографията бързичко да си я припомни за стотен път. Иначе и тя е против еврото! :D 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 1 час, Just_Me каза: Озвучител на Деса + продаваше райски газ. Ама нещо сторитата с "офертите" за флакони и балони рЕзко изчезнаха Едва ли е спрял. Да даде на дъщеря си да дръпне малко, що да не? А Десислава как го допуска това, нейният син и работник? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 Разбира се че еклеРени е против евраците. Тя работи само в динари, еклери и мешана скара. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 10 минути, pacho каза: Не я съдим изобщо Десислава за вида й, кои сме ние... Според мен на всички ни е малко тъжно, защото сме свидетели на цялата й кариера и знаем как изглеждаше, но времето и остаряването са необратими и винаги оставят следи. Явно не ни се иска да остаряват. Рени говори за Сузана Йованович, Гоца Божиновска, Саша Попович, бившия си съпруг, живота си в Израел, за първите си песни - моля, всеки който е забравил биографията бързичко да си я припомни за стотен път. Иначе и тя е против еврото! :D Ами ти може да не го казваш с тая цел, но повечето наистина съдят и се подиграват... Няма как, с годините настъпват промени, особено при жените. По-скоро може да се обличат по-стилно и пак могат да остаряват женствено и достойно. Уважавам Рени, но това интервю няма да си го пусна, и то защото е имала наглостта пак 1 и също да дъвче, и пак тоя Ковид... ами да бе дошла в реанимациите да види какво беше и колко хора загубихме близки... Много неща бяха измислени, но това не ги правеше по-малко опасни и сериозни. Но тя явно е от тия, дето щом не са си изпатили, значи въпросното нещо не важи. Има две хубави деца, работи и печели, жива е - не виждам къде е драмата. Да обърне внимание как да си напълни залата през ноември, вместо да коментира политика или теми, които са далеч от компетенциите ѝ. То не е като да ядеш еклери и тулумби. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари