Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

гледам Муха в супата!!!

Мирела не спира да се отърква  в Мастагарков, а Гърдева на Адам!!!!! Единствено Сими Заги си търпи на Румен Радев, ама той е погрознял и вече не ме привлича!!!!

• Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , fengergana каза:

гледам Муха в супата!!!

Мирела не спира да се отърква  в Мастагарков, а Гърдева на Адам!!!!! Единствено Сими Заги си търпи на Румен Радев, ама той е погрознял и вече не ме привлича!!!!

Симона обаче е топ мацка, погледни ги другите две и после виж Симона. Мирела е бая тъпо парче, ама тя сигурно е на 18?

Десс и на мен ми заприлича на Ваня, ама викам да не подклаждам ситуацията. :D

Жената сигурно си има проблеми, гледа двама синнове и внуче... този Майки изобщо работи ли нещо или е син на майка си... така е най-лесно, да харчим на мама паричките.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DanielPiliov каза:

Това се превръща в топ хит. Частта на Джордан е мн добра.

Да, тук беше оплюта както винаги, но и яка и топ секси летен хит!

Джордан и циганския припев много зарибяват.

• Like 2
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , pacho каза:

Симона обаче е топ мацка, погледни ги другите две и после виж Симона. Мирела е бая тъпо парче, ама тя сигурно е на 18?

да,голяма лигла е Мирела,а Симона сигурно е инструктирана от Гло,че ако я изложи ще й обръсне главата!!!!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , pacho каза:

Десс и на мен ми заприлича на Ваня, ама викам да не подклаждам ситуацията. :D

Жената сигурно си има проблеми, гледа двама синнове и внуче... този Майки изобщо работи ли нещо или е син на майка си... така е най-лесно, да харчим на мама паричките.

Заради прическата е. Десислава имаше заболявания покрай Ковид, включително хормонални. Или ще се оправи, или няма да се оправи. Не знам каква е тая мания в България всички певици да са по 50 кила. Наистина е най-добре хората първо себе си да погледнат, ако имат изисквания от другите. Безпощадни сме. Майки се движи с нея на участия и я озвучава, занимава се и с някакви негови си неща. Но предимно си е в Пловдив със семейството си, Деса си е в София. Нея най-много я мъчи, че е сама. Мъжете я съсипаха.

• Hug 2
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, fengergana каза:

да,голяма лигла е Мирела,а Симона сигурно е инструктирана от Гло,че ако я изложи ще й обръсне главата!!!!

Е може да му отива на Симон Заглоров гола глава! Един път поне да презентира биологичния си пол! 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час , adorable каза:

Майки се движи с нея на участия и я озвучава, занимава се и с някакви негови си неща. Но предимно си е в Пловдив със семейството си, Деса си е в София.

Озвучител на Деса + продаваше райски газ. Ама нещо сторитата с "офертите" за флакони и балони рЕзко изчезнаха :D Едва ли е спрял.

• Haha 1
  • disgusting 2
Сподели в други сайтове

40 м  · 

⏰ Не остана ! ⏳
В Събота излиза най-новата ми песен и вече имате възможност да сте след първите ,които ще я чуят ! ‼️
✅“Pre-save” опцията ще ви даде тази възможност - просто изберете любимата си платформа за слушане на музика и… СЕ ПРИГОТВЕТЕ ЗА НЕЩО СПЕЦИАЛНО ❤️
🎥 Официлното видео ще имате възможност да видите в официалният ми #youtube канал - Абонирайте се и ще получите известие,когато е достъпно🔔 https://youtube.com/@dimanaofficial?si=_mro7xN7PHdm54f6 ◀️
  • Like 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Just_Me каза:

Озвучител на Деса + продаваше райски газ. Ама нещо сторитата с "офертите" за флакони и балони рЕзко изчезнаха :D Едва ли е спрял.

Оф, да, и такова нещо чух, мани. Ами Майки си е малко тарикатче от малък, така е свикнал, с трици маймуни. Деса не знам колко е наясно и е съгласна, но... дано го е вкарала в правия път поне да ѝ помага, иначе той си носи и от баща си, а той беше... мамма мия.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Не я съдим изобщо Десислава за вида й, кои сме ние... Според мен на всички ни е малко тъжно, защото сме свидетели на цялата й кариера и знаем как изглеждаше, но времето и остаряването са необратими и винаги оставят следи. Явно не ни се иска да остаряват.

Рени говори за Сузана Йованович, Гоца Божиновска, Саша Попович, бившия си съпруг, живота си в Израел, за първите си песни - моля, всеки който е забравил биографията бързичко да си я припомни за стотен път.

Иначе и тя е против еврото! :

• Like 1
  • Haha 1
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Just_Me каза:

Да даде на дъщеря си да дръпне малко, що да не?

А Десислава как го допуска това, нейният син и работник?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, pacho каза:

Не я съдим изобщо Десислава за вида й, кои сме ние... Според мен на всички ни е малко тъжно, защото сме свидетели на цялата й кариера и знаем как изглеждаше, но времето и остаряването са необратими и винаги оставят следи. Явно не ни се иска да остаряват.

Рени говори за Сузана Йованович, Гоца Божиновска, Саша Попович, бившия си съпруг, живота си в Израел, за първите си песни - моля, всеки който е забравил биографията бързичко да си я припомни за стотен път.

Иначе и тя е против еврото! :

Ами ти може да не го казваш с тая цел, но повечето наистина съдят и се подиграват... Няма как, с годините настъпват промени, особено при жените. По-скоро може да се обличат по-стилно и пак могат да остаряват женствено и достойно.

Уважавам Рени, но това интервю няма да си го пусна, и то защото е имала наглостта пак 1 и също да дъвче, и пак тоя Ковид... ами да бе дошла в реанимациите да види какво беше и колко хора загубихме близки... Много неща бяха измислени, но това не ги правеше по-малко опасни и сериозни. Но тя явно е от тия, дето щом не са си изпатили, значи въпросното нещо не важи. Има две хубави деца, работи и печели, жива е - не виждам къде е драмата. Да обърне внимание как да си напълни залата през ноември, вместо да коментира политика или теми, които са далеч от компетенциите ѝ. То не е като да ядеш еклери и тулумби. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...