Jump to content

Доника и Антонио ft. Мънки - Тук-Там

Препоръчани коментари

Припева е як! Добра е песента общо-взето, но Доника и Антонио..... :D :D :D 
И взели Анна-Мария и Косара от "Ергенът" за малко рейтинг :D Тая песен ако беше на Преслава и Галена щеше да е егати хита! Сега едва ли.

Сподели в други сайтове

Случайно ми излезе във фийда, иначе нямаше и да си я пусна. Бива като за нейното ниво, даже Антинио влиза добре в трака, и стои много добре пред камера, когато не се цупи.

Сподели в други сайтове

Не знам какво лошо виждат повечето в Доника, готина си е, пее, изглежда добре. Това, че леля и е някоя , не значи, че ще пее вместо нея. Не е бездарна, напротив. Успех и пожелавам!

Антонио не ми е любимец, но пред Робов - 100 пъти за предпочитане. Песента не е лоша, от този Мънки ми писна вече. То всяка втора песен вече с него. Добре, че не вие много в тази.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, alisali1234 каза:

Не знам какво лошо виждат повечето в Доника, готина си е, пее, изглежда добре. Това, че леля и е някоя , не значи, че ще пее вместо нея. Не е бездарна, напротив. Успех и пожелавам!

Антонио не ми е любимец, но пред Робов - 100 пъти за предпочитане. Песента не е лоша, от този Мънки ми писна вече. То всяка втора песен вече с него. Добре, че не вие много в тази.

Мен ме кефят Хубаво ли ти е и Хубавица. Това не!

Сподели в други сайтове

Е "Хубавица" и остава връх за сега. 

Не знам какво я плюха колко фирми е сменила, тя фирмата също не пее вместо нея, плюс това фирмите в днешно време , особено Ара/Пайнер са колкото да те излъчват някъде. И понеже живеем в ера, в която едва ли някой гледа телевизия вече от младите, и това става невалидно. Големите звезди от Холивуд също имат по 5-6 албума с по 5-6 различни лейбъла, да не би да са некадърни заради това?

Изяде си тя попарата заради леля и, ама тук поне имаме глас, поведение и симпатично момиче. Виж Емрах, който е бездарен на мотика. Ей там вече да кажеш - добре, че е бащата. 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, alisali1234 каза:

Е "Хубавица" и остава връх за сега. 

Не знам какво я плюха колко фирми е сменила, тя фирмата също не пее вместо нея, плюс това фирмите в днешно време , особено Ара/Пайнер са колкото да те излъчват някъде. И понеже живеем в ера, в която едва ли някой гледа телевизия вече от младите, и това става невалидно. Големите звезди от Холивуд също имат по 5-6 албума с по 5-6 различни лейбъла, да не би да са некадърни заради това?

Изяде си тя попарата заради леля и, ама тук поне имаме глас, поведение и симпатично момиче. Виж Емрах, който е бездарен на мотика. Ей там вече да кажеш - добре, че е бащата. 

Време е за дует между Дончо и Емраха ❤️

Сподели в други сайтове

Е НЕ! Още в колко песни ще го вкарват тоя Пръдньонки?!

Пак як аранжимент от Калинката а за Глория само шитни.Ама ми бие на Изтрезняваш ли.

Тая песен не е за Хармоника и Бидонио.

Сподели в други сайтове

Язък за хитовата мелодия. Крайно време е двамата да спрат с да си харчат парите за песни понеже се е видяло че няма да прокопсат и да ги дадат на мен!!!

Сподели в други сайтове

Много ми харесва тази песен, страшен кючек. Мелодията е на друго ниво, много добре е направена, според мен. Чисто гласово, не са номер едно, но пък и за кючек не е толкова наложително. Видеото е колкото да има, но все пак - поне го има. Вече съм я чул 10-20 пъти. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...