Jump to content

Галена - 22:22

Препоръчани коментари

• pechenko changed the title to Галена - 22:22

Супер видео! Харесва ми текста.... припева също е добър, но не ми е достатъчно ударна.
По-добра е от Жалко и още няколко песни в албума, но Делта форс, Запалката, Зиг-заг, Играй и Докторе ми харесват повече като песни. Предпочитам да пуска по-яки песни като тях. 

Сподели в други сайтове

Не ми харесва. След дългото чакане за нова песен очаквах, лично аз, повече. Видеото си изглежда добре, цялостно песента не е лоша - просто е нищо особено. 

Сподели в други сайтове

Много е яка. Трябва да има и такива умерени песни.

Видеото е супер, яки цветове, яка Галена, особено накрая пред басейна, чете Агата Кристи, прави йога - Ентелигентна работа, не няква ти кака там дето мята маанета й се е облякАла отгоре до долу в турски реплики.

Топ е! Като настроение малко напомня на дуета й с Десислава.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, pacho каза:

Видеото е супер, яки цветове, яка Галена, особено накрая пред басейна, чете Агата Кристи, прави йога - Ентелигентна работа, не няква ти кака там дето мята маанета й се е облякАла отгоре до долу в турски реплики.

Точно и на мен ми напомня на Твоите очи 😁 сигурно заради видеото и темпото на песента

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Thecranfan каза:

Кадрите с йогата са нещо различно, одобрявам. 

И мен това ме впечатли! И символиката на англеските числа 22:22 .... Тук има замисъл!

Сподели в други сайтове

Галена беше казала, че албумът е бил планирал с 20 нови песни, а не 10. Напълно възможно е това да е една от тях, и просто сега да ги пуска като сингли

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, pacho каза:

Лято сме. Трябва да пуска песни за летния сезон!! 

Сподели в други сайтове

Сега като дойде концертът й могат така да наредят песните и програмата, че като стане 22:22 часа тя да каже "Погледнете колко е часа" и в този час да забие "22:22".

Ор'гинално, а?

emanuela-payner.gif

Сподели в други сайтове

Сякаш тая песен е правена за някой от лейбъла на Мъдьо. Габриела, Селина?

Монотонна песничка. Иначе звука тук е добър. Ганьо наистина избирателно се труди повече.

Тая песен трябваше да я пусне зимата. Сега трябваше да пусне нещо като Delta Force.

И тук припева ми е познат.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...