Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 36 минути, Emanuela.Carey каза:

Тая да не би да е някаква незаконна дъщеря на Пеевски? Скъпи клипове, реклами по националните телевизии, купени гледания за хиляди левове.

Очаквам да цъфне в дует с Азис, Галена или Преслава до края на годината, а после да направи и концерт в Арената.

TINYPIC.HOST

Image 1000007620 hosted in Tinypic

• Haha 3
  • disgusting 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

Пайнер пак неадекватно качват някакви стари видеа, дори качеството не е толкова добро;

Ето Гуца когато поне пееше на живо по концерти,въпреки, че бая се затруднява :Д : : 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Jake каза:

Пайнер пак неадекватно качват някакви стари видеа, дори качеството не е толкова добро;

Ето Гуца когато поне пееше на живо по концерти,въпреки, че бая се затруднява :Д : : 

Колко скучна е била. 

Сподели в други сайтове

Току що, LuydmilGenov каза:

Колко скучна е била. 

Всъщност тук още беше в нахъсания си период и още имаше енергия в нея....от 2007-ма стана доста по-зле. Но и с тия дебилни песни..... страшни бози са тия "До уте", "Искам само любовта ти"....от там започна да затъва.

• Like 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Jake каза:

Всъщност тук още беше в нахъсания си период и още имаше енергия в нея....от 2007-ма стана доста по-зле. Но и с тия дебилни песни..... страшни бози са тия "До уте", "Искам само любовта ти"....от там започна да затъва.

Не съм съгласен. Те са от албума "Сини очи". А албумът не беше никак зле, даже си беше силен. От неклипираните и "Без правила" не беше лоша. Според мен затъна след "Може би, точно ти". Тя е последния хит от Токичовия период. Можеше и да се получи нещо със "Спри болката в мен", но вместо на нея клипът остана за "Върви си" и това нещо го монтираха цяла година.

• Like 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, DevilWish каза:

Не съм съгласен. Те са от албума "Сини очи". А албумът не беше никак зле, даже си беше силен. От неклипираните и "Без правила" не беше лоша. Според мен затъна след "Може би, точно ти". Тя е последния хит от Токичовия период. Можеше и да се получи нещо със "Спри болката в мен", но вместо на нея клипът остана за "Върви си" и това нещо го монтираха цяла година.

Може би, точно ти е от 2007-ма е последния и хит тогава....

На фона на песни като "Губя те бавно" , "Както преди", "Твоя бях", "Измама:".... силни, надъхани и накрая някакви детски бози тип...."До утре" и "Карма"....ами, не... 

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Jake каза:

Може би, точно ти е от 2007-ма е последния и хит тогава....

На фона на песни като "Губя те бавно" , "Както преди", "Твоя бях", "Измама:".... силни, надъхани и накрая някакви детски бози тип...."До утре" и "Карма"....ами, не... 

Точно и "До утре" и "Карма" много ме кефят..... По-скоро "Забрави" , "УХУ, искам пак, УХУ ССНН"...
Наистина бледнеят пред "Последна вечер", "Губя те бавно", "Гасна по теб", "Твоя бях", "Както преди"..... но все пак..... сравни ги пък със сегашните песни..... или тези от 2022 до 2025...... :D Направо са си супер :D 
Мен "Забрави" много не ме кефеше.

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , adorable каза:

Тоя пост сега го виждам и ще те цитирам, за да не си помислиш, че си ме затапил. Струва ми се, че не си наясно със сръбската музика, за да коментираш обективно процесите там, особено продажби. Когато поизгледаш достатъчно документални филми по темата, поизслушаш интервюта стари и нови и провериш и някои колеги на Цеца какво мислят по някои теми, тогава може да сме равностойни да водим този спор или каквото и да е там. Когато е правила хубава песен, съм го отчитал - това от кога не се е случвало обаче?! Албум, концерт и све остало - кога?

Цеца съм я коментирал най-вече като личност, която ИМАМ ПРАВО да не ми харесва. Успехите са си успехи - как са постигнати за теб може да е без значение, но за мен е. И коментирах принципно поведението на по-критичните Деви и в частност неговото, което на моменти не му отива. Къде се бъркаш ти и къде намесваш и Глория, не разбрах... какви болки и какви неща - каквото съм имал, съм го казал и на Глория лично и си понасям последствията. Направете го и вие лично, не само тук. И има една разлика, аз не съм осъдителен, а справедлив. Не коментирам незначителни неща, подигравайки се на певиците, така че няма нужда от този ти пасивно-агресивен тон. Проучи там бизнеса и настроенията на хората и пак ще говорим. Никой не е казал, че не може да пее и че не е правила добри неща. На сравненията ти с други имена няма да отвърна, защото трябва да пиша реферати, което няма да стане.

Магда може би е трябвало да бъде на Турне 2004 и 2005. През 2005 извъртяха някои спец. гости в отделни градове и тя беше сред тях. Имаше хитове като "Нямам душа", "Нали ти казах" и т.н., но някак Вероника повече изпъкваше и затова ѝ дадоха шанс. Даже Вероника заслужаваше и през 2004 заради албума "Слушай ме, любов" и 2006 на Мура Мега вече и с "Не така". 2007-ма тя се беше обидила, доколкото знам. Не само те са заслужавали, де. Просто няма как всички по едно и също време или изобщо.

Отговора спокойно можеше да си го спестиш, показно е как с много думи може да не се каже нищо съществено. Кое мнение да проуча - на 200-те хиляди на Ушче или на някоя от забравените й дори от Бога колежки? Лесно се оправдават собствените провали и безсилие с чужди успехи, особено на Балканите. 

преди 5 часа , adorable каза:

Ти говориш за "Приказен сън", там е тоя казус с авторката и затова не влезе в Проект 13. На "Вярвах ти" е изписана друга текстописка, тя е и сръбски кавър.

На Вярвах ти текста е на Сашка Мегастарова а.к.а Ангелчето, първия й текст за Камелия. 

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Няма да спра да мрънкам Кама да си откупи продукцията и да си я качи с хубаво качество навсякъде!

Зная всичко мериш в километри, ала нямаш сантиметри 🍆😄 

Гърмеж!!! ❤️

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Тя Кама се стиска да си оправи правата на Дразни ме,която е един от малкото й хитове извън Пайнер,а вие очаквате да оправя правата на отдавна забравени песни

• Like 3
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, HIStory каза:

Отговора спокойно можеше да си го спестиш, показно е как с много думи може да не се каже нищо съществено. Кое мнение да проуча - на 200-те хиляди на Ушче или на някоя от забравените й дори от Бога колежки? Лесно се оправдават собствените провали и безсилие с чужди успехи, особено на Балканите. 

На Вярвах ти текста е на Сашка Мегастарова а.к.а Ангелчето, първия й текст за Камелия. 

Заяждаш се, така дискусии не се провеждат. Не може да ме убедиш, че само защото масата харесва нещо, и аз трябва да го харесвам, при положение че си имам мои си критерии за харесване, успехи, и има и други хора, които са на това мнение - това, че ти не ги знаеш или признаваш, е друго. Забравени от Бога колежки и такива определения, от мен такива неща няма да прочетеш, не е състоятелно. Когато нещо е ок при въпросната, аз го признавам, за разлика от теб, който отричаш други изпълнители, които също са написали някаква история и продължават. И вкарана Глория в тоя контекст, някак не ми е ок, защото тя е съвсем друг изпълнител със съвсем други успехи, проблеми и т.н. За мен точно това, че тя почна да имитира в някакви отношения Цеца през 2003, ѝ навлече някои грешки. 

И хайде, ако ще говорим за успехи, да са актуални.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, xroflx9 каза:

Тя Кама се стиска да си оправи правата на Дразни ме,която е един от малкото й хитове извън Пайнер,а вие очаквате да оправя правата на отдавна забравени песни

Дразни Ме си я има в стрийминг. Но най-вероятно екипа на Гъмзата се е занимавал, а не Кама.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, HIStory каза:

Грешка. 200 МИЛИОНА!

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Grinch каза:

Няма да спра да мрънкам Кама да си откупи продукцията и да си я качи с хубаво качество навсякъде!

Зная всичко мериш в километри, ала нямаш сантиметри 🍆😄 

Гърмеж!!! ❤️

Жесток трак! В червенкото е брутализъм тотален.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

Ми бая са, "Редно или нередно" е една от тях. 

И на мен. Мачкаме с вкус! 💅

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Stela locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...