KrasyoZlobarQ Публикувано Април 13 Report Сподели Публикувано Април 13 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Там може би ще има избухвация на песните й. Не вярвам да стане фал, но моето скромно мнение е, че най - добре приети ще са последните й големи хитове, а именно дуетите със Азис, Саби, и Меди. Дуетите й всичките почти очаквам да имат прием, за самостоятелните й песни - ако публиката е основно от големите й фенове да. Помня, че в Арената преди години песните й не се приеха както се очакваше, малко като при Глория. Има хитове, но не се избухва на тях от масовия слушател - говоря за големите й хитове като "Тихо ми пази", "Утешителна награда" и т.н. Но както казах, ако си само нейната публика, тия песни трябва да смажат с прием, защото са знакови. Зависи колко покани е раздала. Много скучно. Напълни се залата и 1 година нищо. По-странното е, че няма нова продукция. Чака ноември ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 13 Report Сподели Публикувано Април 13 Току що, LuydmilGenov каза: Зависи колко покани е раздала. Много скучно. Напълни се залата и 1 година нищо. По-странното е, че няма нова продукция. Чака ноември ли? Ми нормално е да чака, всъщност най - адекватно е месец преди концерта да избухне с масово голям проект, който ще е най - добрата реклама. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Април 13 Report Сподели Публикувано Април 13 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Ми нормално е да чака, всъщност най - адекватно е месец преди концерта да избухне с масово голям проект, който ще е най - добрата реклама. И защо й е нужна реклама при пълна зала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 13 Report Сподели Публикувано Април 13 Току що, LuydmilGenov каза: И защо й е нужна реклама при пълна зала? Е ясно е защо: за да може след концерта да се пише за нея, преди него да се зашуми по медиите. Залата сама по себе си ще е успех, но за да остане във времето запомнено ще е нужно повече. Да привлече внимание. Иначе като последния на Глория - просто концерт, както и тоя на Стругара и първия на Софа там. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 преди 16 часа , Willy каза: Знам че е рано, но нека даваме предложения за сетлиста. С такава кариера и огромни хитове е много трудно да избере какво ще пее. Според мен има шанс да открие акустично, стил Дай ми любов на концерта 2018 с Можеш ли и после да премине на хитовете. От този период мисля че ще включи Душата ми крещи и Утешителна награда. После вече е много трудно, но моите предложения за сигурни песни(по години) са: Знам диагнозата, Дяволът ме кара, Тихо ми пази, Пак ли, Кой, Хавана тропикана, Стара каравана, Феноменален, 100 живота, Ти не си за мен, ВНЛ, Еуфория, По по по, Делта форс. После вече има да избира между други хитове като Мой, На две големи, Хайде откажи ме, След раздялата, Неудобни въпроси, Спри ме, Дай ми, Боже прости, Пантера, В твоите очи, Пей сърце, Моро му, Шефката, Добре ли си, Сърце, Къде беше ти, Скандал, Уелкъм ту България, Не си ме давай, Горчиво, Абракадабра, Неговата жена, Зиг-заг, Запалката... Но и за Преслава ако давах предложения, сигурно нямаше да пропусна 20 милионов златен хит като Не ми пречи, така че сигурно и тук ще има доста изненади. Запалката WTF !?!?! Ти чуваш ли се 😂 .харесвам песента но изобщо не стана хит. След раздялата има 2,9 млн гледания?!!? иначе със сигурност ще видим Цура. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Април 14 Report Сподели Публикувано Април 14 преди 13 часа , WindWalkerMonk каза: Е ясно е защо: за да може след концерта да се пише за нея, преди него да се зашуми по медиите. Залата сама по себе си ще е успех, но за да остане във времето запомнено ще е нужно повече. Да привлече внимание. Иначе като последния на Глория - просто концерт, както и тоя на Стругара и първия на Софа там. Щото на Преслава не беше отразен. Освен чалга публиката - никой не знае за този концерт. И при 3 песни изплюти за седмица и разни медии дето я отразиха. Вече е трудно да се шуми масово. ТВ не се гледат толкова, че цялата държава да научи. Достатъчно е да пише в уикипедията, че е имала такъв концерт. Софка и сега не я знаят, че е продала 3 дати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Нещо ново? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 29 Report Сподели Публикувано Май 29 От 13.04.2025 г. от 19:20, Willy каза: Знам че е рано, но нека даваме предложения за сетлиста. С такава кариера и огромни хитове е много трудно да избере какво ще пее. Според мен има шанс да открие акустично, стил Дай ми любов на концерта 2018 с Можеш ли и после да премине на хитовете. От този период мисля че ще включи Душата ми крещи и Утешителна награда. После вече е много трудно, но моите предложения за сигурни песни(по години) са: Знам диагнозата, Дяволът ме кара, Тихо ми пази, Пак ли, Кой, Хавана тропикана, Стара каравана, Феноменален, 100 живота, Ти не си за мен, ВНЛ, Еуфория, По по по, Делта форс. После вече има да избира между други хитове като Мой, На две големи, Хайде откажи ме, След раздялата, Неудобни въпроси, Спри ме, Дай ми, Боже прости, Пантера, В твоите очи, Пей сърце, Моро му, Шефката, Добре ли си, Сърце, Къде беше ти, Скандал, Уелкъм ту България, Не си ме давай, Горчиво, Абракадабра, Неговата жена, Зиг-заг, Запалката... Но и за Преслава ако давах предложения, сигурно нямаше да пропусна 20 милионов златен хит като Не ми пречи, така че сигурно и тук ще има доста изненади. Ще ми се да изпее и Нищо общо, което може би е първият и мега хит или поне един от първите. Но мисля че ще я пропусне заради повода по който е направена. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 29 Report Сподели Публикувано Май 29 преди 26 минути, fearless` каза: Ще ми се да изпее и Нищо общо, което може би е първият и мега хит или поне един от първите. Но мисля че ще я пропусне заради повода по който е направена. А и беше кавър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 По случай коментарите какво да изпее, ето кои са най-стриймваните й песни в Spotify(вкуса на младите и тик ток аудиторията) A+G=VNL - 5M Dobre li si - 4,6M Welcome to Bulgaria - 4,3M Po, po, po - 4M Ti ne si za men - 3,8M Fenomenalen - 3,8M Abracadabra - 3,6M 100 zhivota - 3,6M Euphoria - 3,1M Scandal - 3,1M Krasiva lazhi - 3,1M Ne si me davay - 2,9M Gorchivo - 2,5M V tvoite ochi - 2,5M Zig-Zag - 2,4M Pey sartse - 2,3M Trapkata - 2,2M Shefkata - 2,2M Panika - 2,1M Delta force - 2,1M Koy - 1,9M Havana tropicana - 1,9M Sartse - 1,8M Kade beshe ti - 1,8M Bozhe prosti - 1,7M Lamborghini - 1,7M Zhivey - 1,7M Stara karavana - 1,7M Znam diagnozata - 1,6M Imeto ti - 1,6M Zapalkata - 1,5M Marakesh - 1,5M Kavala Kuchek - 1,4M Moro mou - 1,3M Chestit rozhden den - 1,2M Dyavola me kara - 1,1M Moy - 1,1M Igray - 1,1M Butilka - 1,1M Te queiro - 1,1M Hubavitsa - 1,1M Mako moya - 1,1M Pak li - 1M #GiveMeLove - 1M Neudobni vaprosi - 1M Zhivot moy - 1M Pantera - 976k Na dve golemi - 968k Alarma - 910k Doktore - 830k Vatreno - 827k Tok po tyaloto - 804k #TheBo$$ - 797k #JustShow - 795k Edna zhena - 783k Da si tuk/Kade beshe ti Acoustic - 740k Habibi - 714k Tiho mi pazi - 688k Ubiy me - 647k Ne pred horata - 631k Sled razdyalata - 615k Zhalko - 572k Hayde otkazhi me - 560k Mnogo mi otivash - 507k Za pari - 500k Krivo shte mi e - 447k #MamaUragan - 434k Mina mi - 385k 22:22 - 370k Moy si be - 360k DJ me izdade - 340k Negovata zhena - 332k Day mi - 310k Da ti go dam li - 275k Izneverish li mi - 273k Strast na kristali - 210k Nishto obshto - 209k Mako moya remix - 190k Mrazya da te obicham - 180k Dushata mi kreshti - 139k Opasen za zheni - 134k Zapali - 134k Znam kak - 132k Imeto ti LIVE - 127k Toya stava - 118k Namerih te - 109k Da ti olekne - 101k 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 преди 2 часа , Willy каза: Vatreno - 827k Moy si be - 360k 💀 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Ако не изпее Чупката и Как не те е срам, и концерта да го няма дано! Да си хваща пътническия влак обратно за Индия от първи коловоз, централна гара! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 защо не е Sold out ? колко е капацитета на терена ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Септември 17 Report Сподели Публикувано Септември 17 Ужас....Концерт в най-слабата за Галена година... : ( 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 17 Report Сподели Публикувано Септември 17 преди 19 минути, Jake каза: Ужас....Концерт в най-слабата за Галена година... : ( Че Гюр колко концерти направи в най-слабите си години… Не я мисли Галена - номер едно е и без да пусне хит 3 години, ако иска 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Септември 17 Report Сподели Публикувано Септември 17 преди 8 минути, asylum каза: Че Гюр колко концерти направи в най-слабите си години… Не я мисли Галена - номер едно е и без да пусне хит 3 години, ако иска Къде е връзката с темата? Галена е един балон който ако не е надуван с продукция се забравя за отрицателно време. Една година ако не пусне нищо, ще бъде забравена... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 18 Report Сподели Публикувано Септември 18 От 14.07.2025 г. от 18:50, FikLena каза: защо не е Sold out ? колко е капацитета на терена ? Разпродаде се на 90 и няколко процента няколко дни след като го обяви - останали са само правостоящи места, явно на хората им се седи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 18 Report Сподели Публикувано Септември 18 преди 2 часа , Just_Me каза: Разпродаде се на 90 и няколко процента няколко дни след като го обяви - останали са само правостоящи места, явно на хората им се седи. Доста болд беше от нея да има 3000-4000+ човека правостоящи на терена по цени от 140лв. По разни групи всеки който не си е купил, гледам че търси седящи билети на разпродажба. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Септември 21 Report Сподели Публикувано Септември 21 Фактически се оказва, че толкова месеци след обявяването на концерта билетите все още не са разпродадени напълно. Преслава си разпродаде концерта по-бързо. Животът пак се подиграва с Галена, уж се възприема за най-голямата в жанра, а толкова време на може да запълни капацитета на залата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Септември 24 Report Сподели Публикувано Септември 24 От 21.09.2025 г. от 16:21, Balkandji1 каза: Фактически се оказва, че толкова месеци след обявяването на концерта билетите все още не са разпродадени напълно. Преслава си разпродаде концерта по-бързо. Животът пак се подиграва с Галена, уж се възприема за най-голямата в жанра, а толкова време на може да запълни капацитета на залата. Забравяш, че билетите на Преслава бяха 2-3 пъти по-евтини. Преслава нямаше правостоящи билети. Преслава пусна нови билети 2 дена преди концерта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 24 Report Сподели Публикувано Септември 24 Още ли не се е разпродала, бре? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 24 Report Сподели Публикувано Септември 24 Току що, Olay каза: Забравяш, че билетите на Преслава бяха 2-3 пъти по-евтини. Преслава нямаше правостоящи билети. Преслава пусна нови билети 2 дена преди концерта. Забравят и че Преслава спамеше постоянно с постове за концерта, даже и анкети пускаше(в което няма лошо, но помага) Галена сама се води организатор на концерта и няма никакви спонсори и реклами. Ето това я прави лидер. Правостоящите на цена от 140лв. също ще се разпродадат преди концерта, просто сега всеки чака да излезе седящо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 24 Report Сподели Публикувано Септември 24 99% от седящите бяха разпродадени за по-малко от месец, има си го това инфо в темите тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 26 Report Сподели Публикувано Септември 26 От 24.09.2025 г. от 23:37, KrasyoZlobarQ каза: Още ли не се е разпродала, бре? Пусна допълнителни билети Golden Circle Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Искам да изпее това на живо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.