Jump to content

Препоръчани коментари

Абе, според Вас дали Преслава не покани Борис на концерта, защото са се трескали в миналото? В тоя клип химията между тях е очеизбождаща:

• Haha 2
преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Карма и Уна Пасион дръпнаха много надолу Гергана. Реално в последният албум нямаше тотален хит, който да я държи с месеци по върховете на класациите, затова и избързаха да пуснат това... 3 месеца след издаването на албума с 10-11 изцяло нови песни:

Другата голяма грешка бе от Май до Февруари другата година остана без нова песен и клип, цели 8 месеца.

Точна през лятото на 2007 Анелия и Емилия зарязаха Токича и сигурно са ставали някакви драми, и са се чудили дали изобщо да държат Токича. Последните песни на Ема и Ана от Токича си бяха по-слаби.

През 2008 на наградите на Планета дадоха на Гергана някаква странична награда за летен хит,  но не й дадоха да изпее втория дует с Жоро Рапа.

Иначе четвъртият албум на Гера ми е любим - дори и да няма песен, която да става за масов хит си има хубави и разнообразни песни. Също така май беше 4-ят или 5-ят най продаван албум на Пайнер за годината.

преди 3 минути, Karma93 каза:

Точна през лятото на 2007 Анелия и Емилия зарязаха Токича и сигурно са ставали някакви драми, и са се чудили дали изобщо да държат Токича. Последните песни на Ема и Ана от Токича си бяха по-слаби.

През 2008 на наградите на Планета дадоха на Гергана някаква странична награда за летен хит,  но не й дадоха да изпее втория дует с Жоро Рапа.

Иначе четвъртият албум на Гера ми е любим - дори и да няма песен, която да става за масов хит си има хубави и разнообразни песни. Също така май беше 4-ят или 5-ят най продаван албум на Пайнер за годината.

В топ 3 са сигурност са "Благодаря" на Гюр, продал 16К за седмица; "Интрига" на Пресис и награденият за албум на 2007- "Празник всеки ден" на Калудка.

• Like 1
преди 1 час, Jake каза:

Просто започнаха да я категоризират като бездарна, куха лейка и понеже тя никога не е била нагла и много амбициона и избутаха в ъгъла.. Емилия беше по-талантлива и с финансови възможности и Токича обърна повече внимание на нея. След Токича пък тотално от Пайнер я зарязаха и дори на турне повече не я взеха, тя си е мързелива, но те не направиха нищо за да върнат старата и слава. Пускаше по песен на година и то песни, далеч от нейния стил... Малко е нелепо да имаш продуцент, а да трябва сам да си търсиш и плащаш песни...  От близки до Гергана знам, че тя наистина трудно се е оправяла с разходите за песни и клипове и с кого да работи.. После дойде ерата на жените на богати мъже  или жени с пари (Андреа, Цура, Галена) и Пайнер тотално спря да финансира другите.. За това и днес го докара до това положение. 

Не мисля, че Токича е имал любимки - поне не съзнателно. Всяка от трите имаше албум всяка година с хитове и всяка имаше пълнежи в албумите. Емилия и Анелия имаха една идея повече клипове, но дали е било заради Токича или мъжете им са помагали...

Гергана ми е любимка, но тя нямаше характера да си движи нещата. Как една Яница, която дори е по-голяма от Гернана на години  след 10 години изведнъж дръпна нагоре?

• Like 1
преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза:

Абе, според Вас дали Преслава не покани Борис на концерта, защото са се трескали в миналото? В тоя клип химията между тях е очеизбождаща:

Просто дуетите им са криндж, освен този, който дори не клипираха.

"Бутилка" пък не пасва за такъв концерт.

• Like 1
  • disgusting 1
преди 1 час , Ergeni каза:

Константин не се прави.

Днес се питам: ако една птичка лястовичка не прави, то дали една лястовичка птичка прави?

Константин е хитър и прави доста нелегален бизнес. Образа на весел наркоман му помага. 

преди 1 час , Willy каза:

Абе, Гергана спря на време, когато нещата вече не се получаваха и остави следа и носталгия зад себе си. Не като други които постоянно плюят върху творчеството си и се опитват да са звезди на всяка цена.

Абе Гергана беше на хонорар 1200 лв и нямаше участия накрая, можеше и по-рано да спре, но опитваше от време на време. Анелия доста се лута милата между комерси и нещо ретро....

преди 1 час, asylum каза:

Тая песен има хиляда версии. И на Гера беше най-слаба - пълнеж за албум, като повечето й. Много ясно, че продуцентът няма да заложи на това. Стъкмил я е за 2 часа, заедно с други пълнежи.

Бих дошъл да въртим заедно, но тази дата е рождената на Екстра Нина, така че ще съм зает да играя хоро на

Карма беше досаден хит. Много облъчваха с нея. 

Ужасна беше Карма..

преди 33 минути, Karma93 каза:

Не мисля, че Токича е имал любимки - поне не съзнателно. Всяка от трите имаше албум всяка година с хитове и всяка имаше пълнежи в албумите. Емилия и Анелия имаха една идея повече клипове, но дали е било заради Токича или мъжете им са помагали...

Гергана ми е любимка, но тя нямаше характера да си движи нещата. Как една Яница, която дори е по-голяма от Гернана на години  след 10 години изведнъж дръпна нагоре?

И аз съм като теб, и на мен ми беше любимка, но наистина нямаше амбиция и характер за работа. Много я мързеше.. Анелия си беше любимата на Токича, а Емилия винаги е била изискваща от към песни. Гергана сигурно е била най-безгласната буква и каквото каже Токича, това е правила.  Когато остана сама, имам чувство че и на запис не знаеше как да пее в песните си, Токича определено правеше песните специално за нейния глас и не до там големи възможности, но някак пасваха. 

Докладвайте я да я баннат за реклама на хазарт.

WWW.FACEBOOK.COM

Чудиш се какви карти ти е раздала Новата година? 🎴🎴🎴 Разбери на betano.bg

• Like 1
  • Haha 1
преди 8 минути, Olay каза:

WWW.FACEBOOK.COM

да рекламира вибр@тори.

• Like 1
  • Haha 1
преди 4 минути, Olay каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Доста е продажна по отношение на рекламите. Виждал съм я по билбордове на най-малко 3 хазартни фирми. И с цигарите прекаляваше..

• Like 2
  • Haha 1
преди 40 минути, Fast каза:

Просто дуетите им са криндж, освен този, който дори не клипираха.

OIP.SwAJI8CvjyfnupWCj0_GJwHaGW?rs=1&pid=

• Haha 3
преди 43 минути, Fast каза:

Не че Моята Принцеса пасваше, но я включиха.

Според мен просто Преса е трябвало да сложи някаква граница, за да няма 20 гост изпълнителя като Стораро.

• Like 1
Току що, Andrew Cunanan. каза:

OIP.SwAJI8CvjyfnupWCj0_GJwHaGW?rs=1&pid=

Ми "Бързо ли говоря" не звучи актуално към днешен план. Онази "Правено е с друг" още повече. 

преди 23 минути, Olay каза:

WWW.FACEBOOK.COM

Направи скрийншот и го прати на прокуратурата да я погнат тая нагла, продажна селянка. Рекламата на хазарт е престъпление от миналата година:

WWW.MEDIAPOOL.BG

Във вторник депутатите се събират на извънредно заседание, на което ще обсъдят на второ четене предложения за забрана на рекламата на хазарт.  Това ще е последният работен ден на Народното...

преди 2 минути, Balkandji1 каза:

Направи скрийншот и го прати на прокуратурата да я погнат тая нагла, продажна селянка. Рекламата на хазарт е престъпление от миналата година:

WWW.MEDIAPOOL.BG

Във вторник депутатите се събират на извънредно заседание, на което ще обсъдят на второ четене предложения за забрана на рекламата на хазарт.  Това ще е последният работен ден на Народното...

Добре дошъл?

• Like 1
преди 10 минути, Emanuela.Carey каза:

Според мен просто Преса е трябвало да сложи някаква граница, за да няма 20 гост изпълнителя като Стораро.

Според мен това изпълнение не е било по график, но Коцьо искал да лансира и неговото "откритие" след като е разбрал, че Преслава ще пуска Паола на сцената.

• Haha 1
Току що, Fast каза:

Според мен Коцьо изобщо не е бил плануван за този концерт, но е искал да лансира и неговото "откритие" след като е разбрал, че Преслава ще пуска Паола на сцената.

Константин бе обявен още на първият постер, 10 месеца преди концерта. :mf_surrender:

• Like 2
преди 3 минути, Fast каза:

Според мен Коцьо изобщо не е бил плануван за този концерт, но е искал да лансира и неговото "откритие" след като е разбрал, че Преслава ще пуска Паола на сцената.

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Константин бе обявен още на първият постер, 10 месеца преди концерта. :mf_surrender:

Да, Преслава беше обявила Коце и Софи предварително. Даже някъде май беше казала, че дори не ги е питала дали ще участват преди да ги обяви.

• Like 2

Проекта на Десита за няколко часа ще мине по лайкове този на Лидия.

Мисля, че е ясно коя е звездата на Алфа.

• Like 1
преди 2 минути, -A. каза:

Мисля, че е ясно коя е звездата на Алфа.

Exactly!

image.png

• skull 1
преди 19 минути, Emanuela.Carey каза:

Супер си пасва, а и е хитът на годината. 

преди 19 минути, Fast каза:

Ми "Бързо ли говоря" не звучи актуално към днешен план. Онази "Правено е с друг" още повече. 

Те па щото другите й отпреди 2015 много актуално звучат… мелодичната песен, изсвирена от умел оркестър, винаги звучи добре.

Току що, Emanuela.Carey каза:

Exactly!

image.png

Коя е пола тая

• Like 2

Това също трябваше  да се чуе на концерта, още повече, че щеше да се награждава за дует на годината на наградите на ТВ Планета до само няколко часа преди церемонията:

• Like 1
  • Love 2
преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Карма и Уна Пасион дръпнаха много надолу Гергана. Реално в последният албум нямаше тотален хит, който да я държи с месеци по върховете на класациите, затова и избързаха да пуснат това... 3 месеца след издаването на албума с 10-11 изцяло нови песни:

Другата голяма грешка бе от Май до Февруари другата година остана без нова песен и клип, цели 8 месеца.

Второто не беше грешка. Гергана претърпя инцидент на ски писта и казаха, че има проблем с едната ръка.  Така че нямаше как да работи. Пък и чакаше видеото на песента "Спри болката в мен", щеше да е онова с роботите, но после смениха песента, не знам защо.

Ако сте истински поп - фолк фенове, каквато аз бях тогава, щяхте да знаете, че някои изпълнители не са били мързеливи,  а ги е нямало, защото са отсъствали поради здравословни проблеми или майчинство. Анелия например я нямаше от ноември - декември 2004 до февруари 2005 заради пневмония. Малко след началото на кариерата си, пък Димана претърпя автомобилна катастрофа, кракът и не беше добре, после се върна, но не можеше да ходи и танцува и това се вижда във видеоклипа към баладата "Само тебе". Камелия пък все изпадаше в депресии. Затова и рядко пускаше песни и албуми. По лични причини Глория не работеше много и не пусна нищо през 2002 година.

Малина написала ли е нещо или няма коментар за починалия и бивш приятел? Да, знам как почна да се държи лицемерно и грозно спрямо Малина и да се прави на светец, но има нещо, наречено уважение!

• Wow 1
преди 3 часа , Emanuela.Carey каза:

Да но пък и не е толкова лесно просто да се откажат. Гергана явно не е била в ситуация, където да си е изградила целия лайфстайл около това да бъде певица.  
Особено когато певиците от нейния ранг взимат три цифрени хонорари и вече не са им нужни дърти бизнесмени, които да ги издържат.

500-900 лв - най-престижните хонорари! 🥰

• Haha 1
  • Love 1
преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Е, както някой беше казал тия дни тук - Преса и Коцьо 100% са се минали. Ма Коцьо бе поканен 😀

С Борис нямаше да е избухвация, но пък можеше да е сред колегите, дошли да я уважат. Илиян и тн не пяха, но присъстваха.

• Like 5
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...