Jump to content

Препоръчани коментари

музика: Кости Йонита, Джордан 
аранжимент: Кости Йонита 
текст: Патър Петров, Васил Траненски 
запис,инструменти (keyboard): студио Деян Асенов 

Очаквано от Кости нищо интересно. Куплетите са зле като текст. Припева има шанс да се завърти в Тикток.

• Emanuela.Carey changed the title to Джордан - Бом, Бом

На мен ми харесва! Припевът е избухващ. Аз пък мисля, че и с тази песен ще му се получи! Да видим!

Има елемент на зарибявка, но ми се струва дооста по-слабо от последните му тотални хитове. Това ще стане хит покрай някаква инерция евентуално. И тази песен и "Зиг-заг" са адски мудни, не знам с кой акъл ги правят такива. 

Когато ти се получи голям успех с едно и също звучене на 2-3 песни, това не значи че вече всяка следваща трябва да ти бъде пак такава, говоря за тематика. Ще хване инерцията от предни хитове, но ще мине и замине набързо. 

Пак същата тематика и отново претоплена манджа от Кости... Тази песен ще мине и замине по-бързо и от Къртиш. Има шанс да се завърти покрай Тик ток, но е време да разнообрази малко.

Бом бом 

а ле ле лей

чики чики

раки трак трак

Не знам какво очаква Джордан от тази песен която е мега скучна да не кажа т.па...💩
По добре да си пуска песни като Къртиш и К'ъв съм як това се слуша и му отива.
Истината е че Джордан трябва да си работи с маестро Д.Ганев

Моето мнение:

Мелодията ми хареса доста, беше различна, но нямаше едно с едно и това може да не се хареса на доста хора.

Видеото..... ме удиви. Не hate-я или подобни, но си има gay vibes според мен, както и, или тежък грим, или тежки филтри в някои сцени.

Гласът му на места сякаш отива в женски/високи тоналности (??), в смисъл става доста писклив - нямам идея как да го нарека това, казах го като интересно наблюдение, а не конкретно хубаво/лошо нещо или забележка.

Текстът е интригуващ, както пише по-горе куплетите са слаби, припевът е игрив, ритмичен. Не мога да напиша литературен анализ върху него, изследвайки го като произведение, както бих написал за текстове на песни на кралица Емануела.

Аз, ако остана заради нещо с тази песен, то би било заради музиката => по-скоро да си извадя инструментала с някой инструмент (tool) и толкова хаха. 

Отврат. Това е по-слабо и от предните му. Страхотен претендент за бърз флоп. Просто да спрат с клишетата и с кости.

И без друго Джордан никога не е бил име. Уцели 2 хита миналата година и дотам.

Форумните експерти пак се изказахте неподготвени. Първият многомилионен голям летен хит е това категорично. Тук умишлено изключвам песните на Галена, заради специфичната концепция на албума. 

Забелязах нещо любопитно за финалната музикална пауза, където сред музиката все едно почва припева "Рою бом, бом бом.....", спира почти веднага, музиката върви и накрая свършва с "нещата мръсни". Във въпросната музика по средата може да се помести самия припев. Намерих го за доста яко нещо това. 

Текстът е пълен леш! Музиката става, ще звучи добре в клуб с бас. Фразичките с тънкото гласче вървяха преди години, сега нещо не ми се вързват.

Музиката ме кефи,но текстът е прекалено изтъркан и пят… май Джуджа няма да види скоро пак голям хит…

Ужасно! Кости отдавна е много зле и не знам на какво отгоре взима високи цени. Годината не е 2010. Някакви цигано - румънски бози. Иначе като режисура видеото хич не е лошо.

Джордан е като папагал с тези кичозни дрехи, с две думи, ужасно слабо,. Но циганите по махалите може и да го харесат.

Редактирано от Jake
преди 17 часа , meleto каза:

Отврат. Това е по-слабо и от предните му. Страхотен претендент за бърз флоп. Просто да спрат с клишетата и с кости.

И без друго Джордан никога не е бил име. Уцели 2 хита миналата година и дотам.

Точно той е славен за човека без слаба песен😃😃😃

Малко преди (предполагам мениджъра) да изтрие всички негативни коментари. 

Screenshot_20240726_165855.jpg

Кости Форца ама всичко минало през Тенекията...

Флегматична леко като Зиг-Заг на Галош.

Напомня ми и на Мачкай чаршафите там кво беше.. Ужасна песен. Периода му с песни от Боби Павлов с малки изключения и Пашев май се завръща този път с Костьо :D Не на всеки му отива даден композитор като Цоцко. Той можеше да направи хит и на най-бездарното същество. Тук имаме световен хитмейкър, певец с глас и пак нищо не се е получило.

Трябва да разнообразяват с композиторите, не само Ганев, Асенов и Костьо. Има още поне 5-тима наши от които могат да изкарат читави песни. Даже май последните месеци Ганев е в почивка защото излизат малко, ако не никакви песни от него. Асенов в момента бълва само и то никак не му се получава. То кога му се е получавало...

Те за това си създават такъв имидж на лесния жанр, щото пускат песни да отбият номер за да имат нова и да ги викат на участия за новите хонорарчета и да се глезят после с лесно изкарани пари.

Няма никой който да размърда жанра и да експериментира и го последват всички. Напротив стоят си на едно място в еднаквия ритъм и кавъри и това е.

Ако не правеха песни за пари и по настояване, а от сърце и душа както пееша Дора щяха да са други нещата според мен.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...