Jump to content

Препоръчани коментари

Клюки нет, но този път не просто клюки, а истина! Емрах стана номер 1, но с какво? С простотия! 

KLIUKI.BG

Тони Стораро вдигна мерника на малкия си син Емрах, който тотално се оля!

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 8 часа , Jouey каза:

@-A.Коментирай поведението на Валя-Али, когато Преси се опитва да пее заедно със Стораро!

Аз лично бях напрегнат през целия клип!

VM.TIKTOK.COM

Жестока! В погледа и се усеща презрение и погнуса спрямо Преслава.

Самия Тони май има лек уплах от Валя-Али. Виж накрая как я поглежда за да види дали е ОК след това изпълнение.

Валя-Али дърпа юздите в това семейство.

А Павел горкия не знае къде се намира. 

• Haha 5
Току що, -A. каза:

Самия Тони май има лек уплах от Валя-Али. Виж накрая как я поглежда за да види дали е ОК след това изпълнение.

Тя да не бере грижа за Преслава, има още да възпитава бебе-син в голямо тяло. 

• Like 1
  • Haha 1
преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза:

2008-ма - персил, галош, андрюши, анал, леночка:
2009-та - същите;
2010-та - същите + мара и цуцолина пеевска;
2011-та - същите + джена, без шамарче и леночка;
2012-та - същите;
2013-та - същите с колебливи джуна, цуци и андра;
2014-та - същите;
2015-та - същите без андреа и джуна;
2016 -та - галош, цуци, анал, фатмесс, манол с колеблива персил;
2017- същите с колеблива анал и стабилна персил + джуна;
2018-та същите + коя 34, без фатмигюл;
2019-та - персил, галош, цурче + най-сетне Емилия.

Koq 😳noc/\egHume GoguHu nponycka6 anoGeq Ha Trgu A/\, koqmo Ma4ka6e Bcu4ku.

преди 10 часа , meleto каза:

1. Какво се случи с Лоренцо след като го спипаха с наркотици?

Omuge Ha pg Ha Cofka Hu /\yk q/\, Hu Mupucá/\

преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза:

5 години мразех тази песен, изведнъж нещо ми прищрака и започнах да я слушам, че и да й се кефя. @pacho

u MeH Me 3akefu c/\eg gBe /\ema 🤭😅

преди 10 часа , Stela каза:

В момента я слушам на банкет.... 😂😂😂

B u3ni/\HeHue Ha ❤️

преди 9 часа , meleto каза:

Все пак проверих и въпросният е само 10-15 години по-малък :D Благодаря за информацията. Поне разбрах, че Гло не е като пресвета Деса, дето не признава по-малка разлика от 20ка.

преди 9 часа , Stela каза:

Е Деса си е жива педофилка. Няма друга като нея в жанра дето да мачка с толкова по-млади гаджета. Иначе за Глория ми е чудно, че се задържаха толкова, но нека. Явно се разбират и не му е намерила кусури. 😁

• Like 1
  • Love 1
преди 4 минути, DevilWish каза:

Клюки нет, но този път не просто клюки, а истина! Емрах стана номер 1, но с какво? С простотия! 

KLIUKI.BG

ga My qgam xyq, koūmo npu/\u4a Ha Hacko Ko/\eB 🤣

преди 4 минути, -A. каза:

Tq Go bue. 100papo e nog

IMG_0643.jpeg

• Haha 4
преди 1 час , DevilWish каза:

KLIUKI.BG

И защо ни вълнуват просташките хомофобски изцепки на никому неизветен келеш от народа? 

• Haha 1
преди 12 минути, Lelqtian каза:

И защо ни вълнуват просташките хомофобски изцепки на никому неизветен келеш от народа? 

6momo Hu6mo He ce c/\y4Ba, ma ce pagBaMe u Ha moBa 

• Haha 3
  • drunk 1
преди 13 часа , GSA каза:

Я стига излагации - те взеха на Нов Фолк. “Тежка диагноза” си беше тотален и по-голям хит от “Не сме безгрешни” през 2004 година, колкото и да не ви харесва. Това се видя и през 2011 на 10-тите годишни награди и реакциите за победителите през годините.

Райна също е била зверски ощетявана през годините, особено през 2007 и 2008. Да ми буташ смешни клипове като “Предай се на желанието” и “Новата ти” за сметка на “От един инат”, “Големи думи”, “Мога и сама” беше безумие..

Да не говорим за хитовите албуми “Добра новина” и “Рихтер”, които и номинации нямаха за сметка на Амет, Есил Дюран и Димана..

Подкрепям Емилия напълно. Заради болните амбиции на сульо и пульо и заплахите за самоубийства, колко много кадърни изпълнители и проекти бяха ощетени.. и Камелия го каза, и Галена с отношението си към последните награди, а сега и Емилия..

Никога не е била по голям хит. Това беше най големия хит на 2004.

• Like 3
  • Haha 1
преди 35 минути, Lelqtian каза:

Защото с друго освен с простотия не може да просперира. Всяко чудо за 3 дни.
Май остана още ден? :D 

• Like 1
преди 9 часа , xroflx9 каза:

Отвратителен имидж според кого?? Това че 2-3 души тук й завиждате на двата милиона последователи в Инстаграм е отделен въпрос! Така като гледам в Тръц хората й се радват и е една от най-следваните без да прави разни сеири като Умрях и Дора,така че накратко:

625-FBB65-D8-CD-479-E-8-E5-A-A97-B478-C6

преди 23 минути, WindWalkerMonk каза:

Никога не е била по голям хит. Това беше най големия хит на 2004.

Която и песен на Ивана и Анелия да хванеш от 2004 си бяха по-успешни през 2004.

Глория през 2004 вече беше лебедова песен. Нещо като Ивана в края на 2007. А вече с Изповед от 2005 беше също както Аз съм с теб от 2008 на Ивана. 

Не сме безгрешни се наложи като златен хит във времето. Камелия има сходни песни, които се разгърнаха с налагане.

• Like 1
  • Thanks 1
преди 1 минута, meleto каза:

Глория през 2004 вече беше лебедова песен. Нещо като Ивана в края на 2007. А вече с Изповед от 2005 беше също както Аз съм с теб от 2008 на Ивана. 

Не сме безгрешни се наложи като златен хит във времето. Камелия има сходни песни, които се разгърнаха с налагане.

Да.
2004 на Ивана - Нещо неТипично и Като на 17 бяха супер големи хитове.
На Анелия - Не знаеш, Гергана - Боли и Гасна по теб. Мисля, че тези 5-те песни имаха страшен бум.
А на Малина - Леден свят от 2003 година ли беше?

А някой може ли да ми каже момент през годините, в който Емилия е била най-хитова, или най-малкото по-хитова от Преслава? Съществува ли изобщо такъв момент в историята? 2004-2011 ясно, че няма как е било. 2012 Емилия голям хит няма, 2013, 2014 ,2015 също. Кога пък да е била ощетена, и то за сметка на Преслава?

• Like 1
Току що, Гальо каза:

А някой може ли да ми каже момент през годините, в който Емилия е била най-хитова, или най-малкото по-хитова от Преслава? Съществува ли изобщо такъв момент в историята? 2004-2011 ясно, че няма как е било. 2012 Емилия голям хит няма, 2013, 2014 ,2015 също. Кога пък да е била ощетена, и то за сметка на Преслава?

Естествено, че:

За Преслава ли е споменала нещо? Да не се излага..... Не, че не е имала големи хитове, но никога не е била първа или втора през годините....

2013 мисля че Кукла беше по-голям хит от соловите на Преслава, или поне по мои спомени се въртеше повече

• Like 2
преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

2013 мисля че Кукла беше по-голям хит от соловите на Преслава, или поне по мои спомени се въртеше повече

Тя Преслава беше пуснала към края на 2012 По моята кожа и Бутилка. Нямаше някаква песен, че да се върти повече от Кукла тогава. Чак юли изкара Скоро и дуета с Анелия. Но след излизането на Режим неприлична, дори без клип.... немислимо е да си въобразява..... По-големи Самостоятелни хитове от 2013 от Режим неприлична на Преслава и на Соня Немска - Правена съм за ръцете ти, няма. За това и получи награда първата песен. А най-големия дуетен хит беше Кой тогава. Иначе Кукла и Ти си ми... бяха на едно ниво, но си бяха хитове. Не помня само коя имаше номинация за песен. На мен лично Кукла ми харесва повече от Ти си ми.

преди 1 минута, DevilWish каза:

Тя Преслава беше пуснала към края на 2012 По моята кожа и Бутилка. Нямаше някаква песен, че да се върти повече от Кукла тогава. Чак юли изкара Скоро и дуета с Анелия. Но след излизането на Режим неприлична, дори без клип.... немислимо е да си въобразява..... По-големи Самостоятелни хитове от 2013 от Режим неприлична на Преслава и на Соня Немска - Правена съм за ръцете ти, няма. За това и получи награда първата песен. А най-големия дуетен хит беше Кой тогава. Иначе Кукла и Ти си ми... бяха на едно ниво, но си бяха хитове. Не помня само коя имаше номинация за песен. На мен лично Кукла ми харесва повече от Ти си ми.

Режим Неприлична я броя за 2014 иначе да, по-голям хит е

Но 2013 според мен в Пайнер Анелия и Галена бяха далеч по-силни от другите.
А пък в Ара Алисия и Емануела също ги бяха застъпили, така че цялостно Емилия не е била в Топ 5 за чалгата.

• Like 3
Току що, Emanuela.Carey каза:

Режим Неприлична я броя за 2014 иначе да, по-голям хит е

Но 2013 според мен в Пайнер Анелия и Галена бяха далеч по-силни от другите.
А пък в Ара Алисия и Емануела също ги бяха застъпили, така че цялостно Емилия не е била в Топ 5 за чалгата.

Може да се каже и за двете години, но я представя за първи път 29.11 на концерта на Пайнер. Клипът излиза Февруари 2014.

2013 - Анелия ли взе певица на годината, че не се сещам или беше 2012? Имаше една година в която постоянно говореше за тази награда, но си я заслужаваше де. Една от емблематичните поп-фолк изпълнителки е все пак. Тя по-върви да има претенции отколкото Емилия, на времето беше 10 крачки пред нея, да не кажа почти винаги.... Вече след 2018-та се позагуби и тя, но това не умаловажава успехи, хитове, албуми. 
В Ара Алисия и Емануела не са имали изобщо конкуренция от 2008 до 2013. После вече Емануела напусна. Мисля, че беше 2014-та? 

• Like 1
преди 10 часа , xroflx9 каза:

Отвратителен имидж според кого?? Това че 2-3 души тук й завиждате на двата милиона последователи в Инстаграм е отделен въпрос! Така като гледам в Тръц хората й се радват и е една от най-следваните без да прави разни сеири като Умрях и Дора,така че накратко:

625-FBB65-D8-CD-479-E-8-E5-A-A97-B478-C6

Казах го и онзи ден. Кефят й се главно защото е гръмогласна и е склонна да нарежда като Вулева, Кулагин и подобни.

преди 1 час , meleto каза:

"Не сме безгрешни" и "Присъда" са две от най-добрите песни в чалгата изобщо, а какво остава за репертоара на Глория и за годината 2004... :)

• Like 2
  • Love 1
преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Такава песен съм повече от сигурен, че и Емилия не си спомня, че е издавала. Тя изобщо налага ли някоя песен от този период 2010-2018 по участията си, или смята че кариерата и започва от дуетите с Денис Теофиков? Аз и ретро хитовете и не знам дали си налага? 

• Like 2
преди 1 час , meleto каза:

Глория през 2004 вече беше лебедова песен.

Това просто не е истина. Още беше на върха Глора през 2004. Вече следващата се срина - да и то не защото песните й не бяха хубави. Но 2004 все още си беше хитова.

• Like 5
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...