DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Току що, meleto каза: А този Не знам. Според мен Ергени беше най-приемлив. Е, поне са млади, не са като в американския формат, дето правят геронтофилски сезони с буквално бабички на 70 години. Хм... вече и ти си ми противен Сериозно ли я харесваш тая? Ужас... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Въй и това е минало милион преди 1 минута, DevilWish каза: Сериозно ли я харесваш тая? Ужас... Не, но докато ти не я харесаш - я харесвам! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 2 минути, meleto каза: А този Не знам. Според мен Ергени беше най-приемлив. Е, поне са млади, не са като в американския формат, дето правят геронтофилски сезони с буквално бабички на 70 години. Безличен. А Евгени е единственият с талант и кариера. В Америка правят и жена да избира, но тук явно не са дорасли за това. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, meleto каза: Въй и това е минало милион Не, но докато ти не я харесаш - я харесвам! Напук на мен викаш? Отвратителна, безлична, гнусна, тъпа патка. Иначе Дара ме кефи! Започвай да не я харесваш! преди 1 минута, DarkChild каза: Безличен. В Америка правят и жена да избира, но тук явно не са дорасли за това. Ергенката Ще бъде яко! Или Момата или може би СТАРАТА МОМА ? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Тръпнем ли за новия луксозен хит? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Аз след като стана обществен враг номер 1 в Threads: 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 С тази песен Нур Джихан иска да поздрави целя християнски свят, да се помоли и пожелае много любов, здраве и благословия за всички хора по света. Въпреки че тя е с турски корени, уважава и цени всяка вяра, традиции и ценности на хората. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 6 часа , Fast каза: преди 6 часа , Fast каза: преди 6 часа , Fast каза: 🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 час, meleto каза: А този Не знам. Според мен Ергени беше най-приемлив. Е, поне са млади, не са като в американския формат, дето правят геронтофилски сезони с буквално бабички на 70 години. Хм... вече и ти си ми противен Геронтофилски Ерген с бабички от седянките пред блоковете ще е абсолютен хит колкото три редовни сезона взети заедно никога няма да бъдат. А формати по света - немците примерно правят геронтофилски Войс. Също и педофилски. Продуцентите не са виновни как тука едвам изчегъртват дъното да намерят някви за редовен сезон. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 След албумът на Счети - номерата им не вървят! Коя34?, Максимилияно и още Кои2023 могат да се покрият и да оставят достойно да бъде закрита годината в НАП от нашата любима Счети! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 STREAM!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Току що, -A. каза: STREAM!!! ХИТ! Страхотна! Неповторима! Нека звучат максимално увеличени Прощавам ти, Ела, Хабиби, Пак ли, Турбуленция и Връзки по учебник! Побъркваме ли съседите? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 @Emanuela.CareyTaM cMe! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Хайде, Българи-Юнаци, готвите ли се за празниците? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 3 часа , DarkChild каза: Тоя ерген пък ми е супер противен. Има вид на педофил 🤮 Прилича ми на онзи Артьом който се подвизаваше в Пайнер за малко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Току що, Fast каза: Прилича ми на онзи Артьом който се подвизаваше в Пайнер за малко. Не е той. Артьом и Криси участваха в Един за друг, последния сезон. Въпреки, че като певец не ме кефеше, много добре се представиха иначе. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Soon - Диона и Рико Бенд: MAFIA DIONA 🔥🎼❤️ (@diona_alpha) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 663 likes, 6 comments - diona_alpha on December 19, 2023: "“MAFIA”" 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 12 часа , Yamall каза: Е? То Пайнер не беше по-различно през 00s?! Един е*еше всички, уж всички си бяха приятелки, а не можеха да се траят, лансират се само едни и същи и винаги има един троянец като Доника. Хем кон, хем Троянски. Онея бяха породисти коне, а Дончо е чист КАТЪР. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 39 минути, DevilWish каза: Хайде, Българи-Юнаци, готвите ли се за празниците? GomBuM преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Soon - Диона и Рико Бенд: MAFIA DIONA 🔥🎼❤️• Ins C 🍄/\u ce HagnpeBapBa koū noBe4e 6a u3cepe 3a Mecez? 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 7 часа , Fast каза: Прави ми впечатление че я скъсват от хвалби, за разлика от много други, които ги нахейтиха, въпреки че не са толкова проблематични. Винаги съм се чудил защо в България подобни cut-throat русоидни персонажи като нея, Вулева, Кулагин и тн. са толкова на почит тук, и откъде идва този култ към "сипващите" . Нямаш вкус щом не си фен на Албена Вулева - ДОКАЗАНО! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 преди 1 минута, asylum каза: GomBuM C 🍄/\u ce HagnpeBapBa koū noBe4e 6a u3cepe 3a Mecez? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Нямаш вкус щом не си фен на Албена Вулева - ДОКАЗАНО! Това с презерватива е супер яко! Кога и къде точно е казвала това Албена, че я дават по Господарите? Те много се мразеха с майка й, разбираемо е да я храни. Обожавам Албена и хумора й! Не знам от коя година тръгна Сигнално жълто, но от 2003 до последното предаване май всичко съм изгледал! Супер яка е Албена! ❤️ 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 3 часа , meleto каза: Нов хит! Дори от Вирджиния разбраха, че каналът им е мъртъв и направиха канали на изпълнителите си. И в самостоятелните едва връзват половинй милион. Смях! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 преди 3 минути, DevilWish каза: Това с презерватива е супер яко! Кога и къде точно е казвала това Албена, че я дават по Господарите? Те много се мразеха с майка й, разбираемо е да я храни. Обожавам Албена и хумора й! Не знам от коя година тръгна Сигнално жълто, но от 2003 до последното предаване май всичко съм изгледал! Супер яка е Албена! ❤️ B youtube kaHa/\a ū 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари