Jump to content

Препоръчани коментари

music: Sabi, Daniel Ganev

arrangement: Daniel Ganev

rec | mix | master: DG PRODUCTION

Само частите на Софи ми харесаха, видеото малко ми напомня за едно на Фики.... Прекалено еднотипно ми звучат с Меди. Не мога да го възприема.

Опитал е да повтори “Не си ме давай”, само че този път няма да стане. 

Звучи ми до болка превъртяно от първото слушане. Вероятно ще стане хит, на хората им харесват такива лигавни.

Песента е пълно клише - няма нищо невиждано, нито нечувано. Изтъркани фрази, позната мелодия и ритъм. Единствено гласът на Софка е отличаващото се в целия проект. Саби с тази визия е повече от банален. Вместо след дуета му с Галена да му бяха направили свестен соло хит, те го превръщат в дуетен изпълнител. Хубаво, дуетът с Галена беше първият му голям хит, песента беше хубава, Галена - топ изпълнител, уцелиха в десятката. Ама не може все по тая утъпкана пътечка. Да вземе Меди са се стегне, щото нито Габриела, нито Саби могат да направят самостоятелни песни, които да са хитове. В това отношение Алфите са по-добре, поне са по-масово разпознаваеми и фаворитизирани от подрастващите.

Оффф мучащо магаре плюс липса на идеи(същата като предишната му песен с Галя)...

Сабите и Шпагите да си играят там в харсталака !

Музика: Мария, Мария 2.0

Изпяване: Дуета му с Галя..

1:41 тука все едно някой казва нещо докато върви записа :D

Ако песента беше изпълнена само от Софка щеше да е добро попадение.

Тия двамата индийци братчеди да се кротнат малко, че почнаха да издишат вече с тия еднакви музики..

Чалгата направо е катастрофа. Това е някакъв опит да продължи предната с ГАлена.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...