Fast Публикувано на Вторник в 22:27 Report Share Публикувано на Вторник в 22:27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Сряда в 08:17 Report Share Публикувано Сряда в 08:17 Не е зле трака, мангото е леко излишно, Андрюша като запя нардно и Костьо баш там е вкарал готини баси, кефи ме. Музиката звучи както винаги качествено все пак КАсти Фосса 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Сряда в 09:45 Report Share Публикувано Сряда в 09:45 Доста скучно се е получило. Липсва ми повече орнаментика от народното звучене. Голите кадри са излишни, но това е Андра.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Четвъртък в 10:28 Report Share Публикувано Четвъртък в 10:28 Скучно. Дали да ги дам? Кое? Циците ли? Андро, стегни се и започни да правиш поп-фолк песни! Стига си се правила на различна и интересна! Това с циците сме го виждали. А сега се чуди дали да ги даде! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Четвъртък в 10:46 Report Share Публикувано Четвъртък в 10:46 От 24.05.2023 г. от 12:45, Stela каза: Доста скучно се е получило. Липсва ми повече орнаментика от народното звучене. Голите кадри са излишни, но това е Андра.. Каква орнаментика, тя не знае какво е това.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Четвъртък в 11:47 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:47 Счети може само да си мечтае за качеството и бюджета на този проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.