Jump to content

Препоръчани коментари

Музика и аранжимент: Kyriakos Papadopoulos

Текст: Анелия и Петя Радева

Китара: Yannis Koutsikas

Понтийска лира: Yorgos Atmatsidis

Запис, микс, мастер: Yannis Kyfonidis, BiKay studios, Athens

https://www.ramania-bg.com/topic/115657-%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2/
Сподели в други сайтове

Клипа е по-постен от колкото очаквах. Песента си е стандартна балада, нека пуска и такива от време на време.

Много ми харесва, че разнообразява и пуска и такива проекти - за ценители. Чудесен текст, добра музика, стилен видео клип, там където държи цигулката обаче малко ме напуши смях. :D Добре е направено всичко и тя както всеки път изглежда чудесно. ❤️ Един от малкото изпълнители които имат дупе да пускат по-умерени и стойностни песни. Евала! Сега чакаме лятната песен, която сигурно ще бъде нещо по-комерсиално. ❤️ 😘 

Иначе Радио Веселина обявиха екслузивна премиера при тях в 12 часа и Анчето по неин стил я качва в Ютуб - 11 часа.

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Иначе Радио Веселина обявиха екслузивна премиера при тях в 12 часа и Анчето по неин стил я качва в Ютуб - 11 часа.

В България не знаят значението на думата "ексклузивно". 

На Алисия повече ми допада… предполагам няма да има никакъв успех,прекалено е мудна…

Уникална песен, в типичния стил на Анелия отпреди 2010. Страхотен текст, музиката е прекрасна, личи си, че е влюбена и че е изляла от сърце и душа чувствата си към Любомир в тази песен. Дано щастието ѝ да продължи и любовта им да разцъфтява все повече и повече. Лично на мен ми се насълзиха очите, докато слушах песента и се зарадвах, че отново виждам некомерсиалната Анелия, тази, която стана любимката на хората точно с подобни песни. Може и да не натрупа милиони гледания, но понякога посланието и емоцията, които ти дава една песен, са много по-достатъчни от всякакви цифри и изкуствени представи за "хит".

Прекрасна е. Личи си, че любо(вта) и може би още нещо я вдъхновяват да е отново певица със смисъл. Ренесансът на старата Анелия напоследък е едно от най-хубавите неща в жанра.

преди 1 час, DevilWish каза:

Много ми харесва, че разнообразява и пуска и такива проекти - за ценители. Чудесен текст, добра музика, стилен видео клип, там където държи цигулката обаче малко ме напуши смях. :D 

Това е гъдулка и точно така се държи и свири на нея - Анелия е гъдуларка по образование! Друг е въпросът, че в записа звучи понтийска лира, която е подобен инструмент, но не същият.

Страхотна песен! Сега се надяваме само да издържат двамата, за да може да я слушаме по-често.

П.П. Как си личи отсъствието на Ганев обаче! Една детоксикираща от него диета доста добре ще им се отрази.

Много добра музика, и лирата кърти как свири.

Задоволителен вокал на Ана, харесва ми.

Ася с меланхолична песен, сега и Ана, да не сме октомври-февруари? :D А и кой е Любо?

Грам не ми допада, това пеене на Анелия не го издържам, не ми понася. Частта с лирата само ми харесва. 

преди 1 минута, pacho каза:

Грам не ми допада, това пеене на Анелия не го издържам, не ми понася. Частта с лирата само ми харесва. 

И при мен така. Не можах да я изтърпя тая песен. И да, хора, това е ако е цигулка... :D :D Пръснах се от смях като го прочетох това.

Отне ми 10 минути да отворя страницата от толкова много реклами, прекалено бъгав форум. Чудя, се защо все още Рамания нямат Дискорд канал и затрият този форум?  Все едно използвам черно-бял телевизор за гледане и търся сигнал с антена да намеря канали.

Нещо не ми допадна песничката, слаба година за Анелия :(

Като прочетох старата Анелия очаквах нещо наистина добро, но тази песен не можах да я усетя. 

Оригинал: 

Аргирос е класи и няма как да го мине, но и нейната е добра.

Като е купувала толкова скъп кавър можеше да кавърдиса тази и да ги утрепе:

Оттук нататък само на Глория й е разрешено да прави авторска музика - всички останали на опашката при Сакис.

преди 6 часа , omline каза:

Оттук нататък само на Глория й е разрешено да прави авторска музика - всички останали на опашката при Сакис.

Всички български автори са абсолютно изчерпани и всяка "авторска" песен прилича на 7-8 други. Изглежда много глупаво да се правят кавъри като преди 20 години, но друг вариант за качествена музика няма.

Песента на Анелия ми харесва.

преди 7 часа , omline каза:

Who is Sakis?

Аньо, ма, ти си класа, ти си Боса, слагам точка по въпроса.!. 😍🧿🎉

Това вече ми е малко напудрена песен, кога го заобича, кога го показа пред хората, че почна и песни да прави колко го обича. Много инфантилно ми идва за жена с 20 години стаж. Успех все пак.

преди 14 часа , asylum каза:

Who is Sakis?

Кукос - преди време нали той беше посредник за уреждане на правата на гръцките кавъри.

преди 4 часа , omline каза:

Кукос - преди време нали той беше посредник за уреждане на правата на гръцките кавъри.

Според мен, това е било преди години. Сега достъпът до всеки автор е много улеснен. Всеки може да се свърже с тях и да преговаря. Но все тая кой е, нека и Сакис е полезен с нещo.

Харесва ми, добре се е получила. Анелия я е изпяла с много чувство и наистина си личи емоцията, която иска да покаже чрез песента. Клипа си е добре, на този балада няма нужда от нещо претруфено. Повече ми харесва от предложението на Алисия.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...