Jump to content

Препоръчани коментари

Най-хубавата песен на Деса в последната петилетка минимум. Музика, аранжимент, текст - всичко е на място. Но най ме кефи изпълнението, както нейното, така и на Емир. Време беше да се събуди от летаргията, браво!

Яка е, но Деси Слава с това пипане на лицето просто ме убива, то във всеки клип едни и същи пози и стойки, хахахаха

Според мен ако Оцко, Ганев или Биолчев бяха направили аранжимента песента щеше да е много по-добра. Не че в момента е лоша, но звука на Асенов я слива с другата му масова продукция.

Добре е. Дори бозавият текст е ок. Песента я прави босненецът, който интересно как са го спазарили да пее на български. Малко не си пасват гласовете им, но да кажем, че е преодолимо.

Средна работа. Ако беше на Ганев имаше шанс за нещо,но сега мелодията звучи евтино и не мисля че ще се забележи особено.

Днес Асенов е решил да пуска хубави песни, опази боже откога чакам тоя да се размърда и да спре да рециклира. Песента е хубава, Деси и Емир са се представили добре. Малко текста куца ама хайде ще притворя очи. 

Много приличa на някоя, ама не се сещам сега. Не си ходят гласовете им според мен. Този ми е трудно да го слушам. :D Хем много вика, хем е със супер висок глас и това вибрато, тези украси.... много идва.

Много хубава песен и доста ретро звучи 🤩 . Десислава е много красива в клипа, а и този път като че ли по - малко са я свивали :D

Айде и Деса мина към Тенекиения отбор....

Евтинджос аранжимент за Емирчо и Деса... Не става...

Тенекията си е сложила аранжимента на Пияни нощи :D Тия високите дръмс го спасяват където придават лъскав звук на песента, ама другото се чува че е тенекийка, примерно това, което трябва да е сакс или кларинет, звучи като изсвирено в ламарина :D Опитал се е да имитира стила на Ганев, но репликата се разпознава от 100 километра :D

Тия дръмс на 2:55 все едно са взимани от семпъл със супер нисък битрейт и звучи ужасно.

Все едно слушам песен на Бони :D

преди 4 часа , Emanuela.Carey каза:

Според мен ако Оцко, Ганев или Биолчев бяха направили аранжимента песента щеше да е много по-добра. Не че в момента е лоша, но звука на Асенов я слива с другата му масова продукция.

И Биолчев нещо си скапа последните аранжименти все едно са пуснати през Еквилайзер няма го чистия звук вече там.... А преди какъв звук правеше, кеф ти баси, кеф ти среди, кеф ти високи... Сега всичко звучи като овесена каша.

А

преди 13 часа , pacho каза:

Много приличa на някоя, ама не се сещам сега. Не си ходят гласовете им според мен. Този ми е трудно да го слушам. :D Хем много вика, хем е със супер висок глас и това вибрато, тези украси.... много идва.

+1

Какъв е смисълът да направиш дует с един от най-известните сръбски изпълнители и песента да е типична модерна бг чалгия... Съвсем спокойно на негово място можеше да е всеки друг наш певец. На български звучи ужасно нелепо. 

Хубава е, но очаквах по-силна песен от тях. Малко ми е сладникава и в текста има доста клишета. 

Няма спойка между двамата. Каква е идеята да се събираш с някого в дует и да сте в отделни кадри? Съвсем ги мързи вече за сюжет. Не е трябвало да пее на български той. Спокойно можеше да си е само нейна песен. Има ударен припев и отсвир. Имала е и по-банални аранжименти, така че добре е като цяло. Но много хаотично процедира след Пайнер. Песен през 1-2 месеца, после някакви дупки. Няма концепция. Очаквам някаква нормална фолк песен, без маанета и Азо. Да бяха направили трети дует с Руслан. С балада също няма да сгреши. :)

преди 53 минути, Just_Me каза:

Трудно за слушане! Емир трябваше да пее на сръбски.

Да,човекът изглежда меко казано нелепо пеещ на български

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...