Jump to content

Qshamechos

Members
  • Коментари

    31
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Qshamechos

  1. Qshamechos

    Яница - Дръж се

    Факта, че Яница си позволява да експериментира вместо да заложи на рециклираното както направиха Преслава и Галена с последните си песни ме радва. Поне една е прогледнала грозната действителност за това какво реално се пуска. Браво на Яница да продължава с такива различни хитове както беше и с "Купидон".
  2. Някак си ми е нареалистично как от 50хиляди вчера вечерта в 22часа до днес в 9часа песента е с 130хиляди. Даже на Габриела и Лорена песента има по-малко при условие, че Мега Стар имат 50хиляди абоната, а Антонио е с прохождащ канал.
  3. Приятна и запеваема песен, според мен ще е хит. Браво, че и Мега Стар залагат на нови композитори както и Галин почна с Ники Томов. Песента ми напомня на нещо от стиловете на Иво Моллов и Спас Лазаров през 2010-2013.
  4. Не знам дали някой е отразил това, но Ема е решила да смени името на песента ама не и тъмбнейла🥲 Не стига, че флопна пък и се гаврят с песента.
  5. Qshamechos

    Вая - Жоро

    Приятна песен леко звучаща като демо, ама гласа и на моменти ми звучи Оцково Гущерче. Маджуна се е задействал с продукция щом до Ра е стигнал, всичко е по-добре от Асенов.
  6. Гальо да не дава зор на бабиера Ивайла, че ще вземе да си сецне кръста и Гальо да трябва да търси друга 15 годишна бабичка.
  7. Qshamechos

    Алпай - Лошото момче

    Не знам какво го плюете толкова, наистина гласа му много напомня на лекето Стораро, ама не е нещо ново за жанра да има доближаващи се гласове. Песента е свежа и има потенциал да се задържи повече от Асеновите еднодневки. Евала на Галин, че за пореден път опитва да откопае лейбъла си след бозите на Асенов, дано се получи и успех на момчето.
  8. Браво, че за пореден проект разнообразяват от Асенов. Хубава песен, много ми напомнят отсвирите на стила на Оцко към 2014-2017г.. Дано такива песни запопнат да се открояват от масовото Ганево-Асеново бълване.
  9. Браво, че Доня Галина е насочила Адам да направи песен от Манджата и Павел Казаков. Според мен само за това, че не е от Асеновите бози има потенциал. И нека на Манджата да не и дават да пише текстове повече.
  10. Qshamechos

    Кристиан - Сам в бурята

    Тенекията хубаво е рециклирал на Еми хита "Запознай я с мен" и началото на "Щрак", не звучи ужасно даже леко приятно. Ама на този гласа е отврат.
  11. Qshamechos

    Джордан - Малката беля

    Браво и този път му се получи(изключваме дуета със Саша) Кефи ме как на моменти Ганев му е пипал гласа и звучи много яко и не прекалено. По-добре така, защото хем нещо което сме позабравили хем спасение от Асенов
  12. Qshamechos

    Доника - Най-добрия

    Музиката е на чуждо име, да не е кавър?
  13. Qshamechos

    Малена - Късмет

    Ох братовчедката на Луна по конска линия пак ще мъчи с глас стил Сузи. Песента не е лоша ама да попадне в ръцете на кадърен изпълнител, не на надути коне.
  14. Qshamechos

    Доника - Най-добрия

    Песента е приятна, браво че пак са се сетили да вземат от албанците и да направят нещо по-различно като звучене. Ама Дончо ни в клин, ни в ръкав. Безлична си е, направо си е готова троиница. На тъмбнейла мяза на Галена, ама колкото и да бута като не става кел файда.
  15. Qshamechos

    Джулия - Тези като мен

    Нищо с нищо, единственото попадение на Джу с Тенекията е "Ножът" ама и тенекията не беше изхабен толкова тогава. Ганев му е майката за откопаване от дъното.
  16. Днес Асенов е решил да пуска хубави песни, опази боже откога чакам тоя да се размърда и да спре да рециклира. Песента е хубава, Деси и Емир са се представили добре. Малко текста куца ама хайде ще притворя очи.
  17. Куплета ми напомня на "Право на влюбване" на Преслава. Песента е много постна откъм музика, имам чувстовото, че не ги бърка изобщо дали текста утива не песента. След "като за световно" идва като чист флоп.
  18. Qshamechos

    Ариа - Ще те накажа

    Браво на тенекията, направил нещо прилично за Ария. Хубава песен, нещо различно от кючеците и. Ама малко гласа и в песента звучи странно, все едно го вика не го пее.
  19. Qshamechos

    Лорена - Купи ми цветя

    Асенов изобщо не си е мърдал пръста да смени аранжимемта и направо е взел този от "Горе ръцете", много напомня на нея. Самата песен е слаба при положение, че до 2020-2021 година мачкаше.
  20. Qshamechos

    Антонио - Не, благодаря

    Не знам за припева ама куплета все ендно слушам Фики как пее куплета от "Кой". Тая боза е съвкупност от "Кой", "Карма", "Женен" и типичния аранжимент на Асенов.
  21. Отново твърдения неподплатени с доказателства. Дано започне пак да прави чалга, ама с това непрестанно плюене как да не и казват, че е луда. И защо тези нейни колеги не мрънкат и те, а само Дора?
  22. Qshamechos

    Джена - Сърце от лего

    Хубав замисъл, лошо изпълнение откъм Деян Асенов(аранжимент 1:1 "Навик", отсвири напомнящи "ВНЛ"). Джена както винаги уникална. Асенов трябва да се старае повече за нея, защото с "Пияни нощи" slay-на.
  23. Qshamechos

    Ивайла - Само теб

    Като започна песента имах чувстовото, че ще бъде преправена "Грешници" и ще я дадат на това плашило, ама Асенов се е бръкнал повече за алфите да направи нещо прилично. Песента не е лоша, става да си я пуснеш ама Ивайла ми е неприятна. Освен, че прилича на 40 годишна в лице, излъчва безразличие. Положително мога да кажа, че пее добре макар и гласа и да ми прилича на Данна и Симона в едно, Мирела ми е по-симпатична от това чучело.
  24. Много по-добре със Саша отколкото с оня грачещ траверс.
  25. Qshamechos

    Тереза - Само ти

    Не е лоша ама някак си ми е много монотонна. Сина на Рокси можеше да направи по-силен аранжимент. Тереза да се стегне щото след Оцко нз как ще се оправи.
×
×
  • Create New...