Jump to content


Джулия - По-полека


Препоръчани коментари

  • goplay89 changed the title to Джулия - По-полека

Напоследък нищо не ме грабва от първо слушане 😐 Не знам в мен ли е проблемът или просто много бълвоч пуснаха всички.. Може да й дам шанс след повечко слушания, нз 🤷‍♀️

Link to comment
Сподели в други сайтове

Клипа и визията са потресаващи за 2022, това можеше да впечатли някого през 2010 г. , но сме далеч от тоя период. 2013-2014 вече се правиха наистина убийствени клипове от Галена, Янева и Андреа, така, че тоя клип си е точно за от преди 2010.

Не казвам, че трябва да е скъп, предните и не бяха скъпи, ама изглеждаха доста по-зле. Това направо си бие на ниво "Фен ТВ". 

Песента не е лоша, интересна е, ще се завърти за сезона и това е. Не  е лоша в никакъв случай, но не мога да кажа, че е някакъв сериозен хит или изобщо има потенциал за такъв. Макар, че знам ли, щом възродиха Васко Жабата от преди 200 години, то в днешно време какво ли не става хит. Утре и аз да запея може да стана хит. 

Като цяло последното нещо, което ме впечатли от Джулка беше "Ножът". 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента им е умерена - нищо ново под слънцето текста на песента не ми харесва клипа няма да го коментирам за Асенов има талант учи се и се справя и то много по добре всеки композитор си има собствен стил.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Визиите наистина са потрес, но песента е по-кофти и от тях. Някога Джулия тук се спрягаше едва ли не за тази, която би изместила Преслава... 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...