Jump to content

Препоръчани коментари

преди 32 минути, GSA каза:

Въй - Ема с нов кавър (дуета с Галин). Мале, ако е пипнала на Райна и Магапаса лично ще я премажа. 
То няма да има нужда де, щото кака сама ще си я сложи на място. 

Искам да видя Райнуш как ги слага на мястото им тия двете пикли, та дано са засали Разделени.  

• Like 1
  • Haha 3
преди 5 минути, FolkEmpire каза:

Николай Гурманов ще се прави на имитатор :D

image.png.3a5c0bc7f211631a1ca52b4430d057f4.png

Кой е тоя?

Иначе песента на Цуцка не е нищо особено. Тя хитове няма, кариера няма, има много добри клипове, които се забравят бързо за нейно нещастие, защото сме консуматори и така.

• Like 5
Току що, WindWalkerMonk каза:

Кой е тоя?

Иначе песента на Цуцка не е нищо особено. Тя хитове няма, кариера няма, има много добри клипове, които се забравят бързо за нейно нещастие, защото сме консуматори и така.

Каза, че сме можели да го видим като автор на поп-фолк песни :D

И докато режеше нещо в кухнята се чуваше Азис :D

• Haha 1
преди 4 минути, FolkEmpire каза:

Каза, че сме можели да го видим като автор на поп-фолк песни :D

И докато режеше нещо в кухнята се чуваше Азис :D

Демек някво уонъби. Като гледам "творчеството" му до този етап, може само да го поздравим с хитов хит. 

• Like 2
преди 4 минути, Lelqtian каза:

Демек някво уонъби. Като гледам "творчеството" му до този етап, може само да го поздравим с хитов хит. 

Някой който си проси нови клиенти и повече популярност, ама в тва тъпо шоу едва ли :D

• Haha 1
преди 2 минути, FolkEmpire каза:

Някой който си проси нови клиенти и повече популярност, ама в тва тъпо шоу едва ли :D

То зависи и какви точно клиенти са търси, щом си няма Маман която да му ги урежда. 

• Haha 1

Янева е една безкрайно надценена певица със среден глас и нулеви харизма и присъствие на сцена. Ако не бяха парите на Пеевски за скъпи проекти отдавна да прави компания на Траяна, Даяна и сие забравени от всички. В тях двете дори имаше къде-къде повече потенциал. Всички й помним нивото от преди да налази Шиши. Айде аман от прехвалени труженички.

• Like 7
Току що, DevilWish каза:

Зоя Мутишева е участник в Звездите в нас.

Андро и Гурманов също.

• Love 1

Песен на Любо (приятеля на Румяна) от 1997 година! Класика в жанра. Жалко, че вече няма такива песни с душа и емоция. Прекрасно изпълнение!

• Like 1
преди 7 минути, DevilWish каза:

Зоя Мутишева е участник в Звездите в нас.

Тая мангасарка май ще става Роксана 2 :D

image.png.af377b269319dff2713ddef7c9e32192.png

И двете покрай Софка станаха известни.

Софка се разрева

vlcsnap-2022-09-11-21h35m20s160.png

• Like 2
Току що, FolkEmpire каза:

От тоя отбор само тя става, тия близначките са пълна трагедия и онова другото нещо, което започна с мъжкия глас. Гурманов беше много зле, Андро може и по-добре.

• Like 1
преди 1 минута, Ciaga каза:

От тоя отбор само тя става, тия близначките са пълна трагедия и онова другото нещо, което започна с мъжкия глас. Гурманов беше много зле, Андро може и по-добре.

Като изключим мазното й излъчване, няма да си кривя душата има глас, но ми е като препечен прилеп :D

Другите явно са се явили само за имитация на жестове :D

• Haha 2
Току що, FolkEmpire каза:

Като изключим мазното й излъчване, няма да си кривя душата има глас, но ми е като препечен прилеп :D

Другите явно са се явили само за имитация на жестове :D

Оцко трябваше да вложи в нея вместо да прави песни на една камара некадърници, но ѝ позволи да си тръгне. Да си тъп не е лесно.

• Like 4
преди 4 минути, Ciaga каза:

Да, тя се справя най-добре, иначе отбор Лили Иванова беше най-добрият за мен.

Току що, DevilWish каза:

Да, тя се справя най-добре, иначе отбор Лили Иванова беше най-добрият за мен.

Отбор Лили Иванова го изпуснах, бях до магазина, но тоя мъж в отбора не ми се вписва нещо. До момента най-малко съм кринджнал от отбора на Андро (Елвис Пресли).

преди 8 минути, FolkEmpire каза:

И двете покрай Софка станаха известни.

Софка се разрева

vlcsnap-2022-09-11-21h35m20s160.png

Има глас, въпреки излъчването на прилеп, тя май беше и в музикално предаване.

преди 4 минути, Ciaga каза:

Оцко трябваше да вложи в нея вместо да прави песни на една камара некадърници, но ѝ позволи да си тръгне. Да си тъп не е лесно.

Когато трябва да се изперат пари трябва бързо да се действа :D

• Thanks 1
преди 1 минута, Ciaga каза:

Отбор Лили Иванова го изпуснах, бях до магазина, но тоя мъж в отбора не ми се вписва нещо. До момента най-малко съм кринджнал от отбора на Андро (Елвис Пресли).

Бяха страхотни, Елена на глас много се доближаваше, другата като визия. Мъжът също беше добър, той бил фризьор някакъв.

преди 2 минути, DevilWish каза:

Има глас, въпреки излъчването на прилеп, тя май беше и в музикално предаване.

Гласът на България

И нека хейпа за новата Роксана започне :D

image.png.e925c355687feab823f834900571328f.png

• Like 1
преди 1 час, WindWalkerMonk каза:

Кой е тоя?

Мъжката версия на Петя Радева, автор е на Дивана на Меди, Нека те боли на Алисия и Дилън, Мамиш на Галин и Азис, Пистолет на Меди и Азис, Ще ми избягаш ли на Кристиана и още сумати и чалгии през последните 3 години.

• Wow 3
преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Гласът на България

И нека хейпа за новата Роксана започне :D

image.png.e925c355687feab823f834900571328f.png

Тая Тони и според мен преиграваше яко, като визия са я докарали но Зоя беше най-добрата.

Току що, Ciaga каза:

Мъжката версия на Петя Радева, автор е на Дивана на Меди, Нека те боли на Алисия и Дилън, Мамиш на Галин и Азис, Пистолет на Меди и Азис, Ще ми избягаш ли на Кристиана и още сумати и чалгии през последните 3 години.

Николай Гурманов ли?

• Like 1
преди 1 минута, DevilWish каза:

Николай Гурманов ли?

Същият, отделно и работи със Светът на Ванката.

Току що, Ciaga каза:

Същият, отделно и работи със Светът на Ванката.

Тия песни които каза например аз ги знам, но не са някакви масови хитове, той се изкара хитов композитор направо.

• Like 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...