Jump to content

Препоръчани коментари

Хубаво е да си правиш музиката в която си бил най-добър, а не да правиш чалга с изкуствено генерирани звуци. 

Криско и Snowmuzik правеха едно време R&B бийтове пак бяха крадени, но поне ставаха, това е някаква мутирала чалга откъм дъното.

Тя хубаво се беше отказала, сега може само да и кажем 

Мале с това плезене ме уби тая жена. Иначе клипа не е нищо особено като за нея. Песента също. Трябваше нещо модерно! 

Скандална Марче! Ей това е завръщане - езици, физиономии, кълчотене, запомнящи се фрази. Хит не знам ще стане ли, но ще се зашуми около нея пак определено. 

Хората се отказаха от нея, не знам защо още се опитва.

Очаквах нещо по-добро. По-добре от "Всичко забранено", доста по-лошо от "Червеният картон", езикът накрая дето го вади обаче е трепач! :D Лиз, лиз.... сладоледа!

А ти си тръгваш... Марчеее

Когато ти писне да харчиш пари за дрехи и чанти и решиш да направиш песен. 

Направила е нещо което отговаря на текущите дискотечни хитове. Не е най-лошото, но можеше и по-добре.

Според мен като за последните няколко години на Мария ще има някакъв успех.

Боза! Имала пари в излишък..хвърлила ги на вятъра 😂

Ама защо Криско е крал отсвирите от песента на приятелката й Янева - "Без да ми се дърпаш", не го ли е срам? Чуйте накрая отсвирите в песента на Цветелина, 1:1 !!!!!

И Криско започва да краде от чалгата! :D 

Няма да чуя песента сигурно, но Марчела Павароти - наследница на Лучано Павароти, той е като Азис на операта да кажа за тия дето не знаят. Та малко повече уважение към креватната спринтьорка на къси разстояния.

преди 1 час, DevilWish каза:

Ама защо Криско е крал отсвирите от песента на приятелката й Янева - "Без да ми се дърпаш", не го ли е срам? Чуйте накрая отсвирите в песента на Цветелина, 1:1 !!!!!

И Криско започва да краде от чалгата! :D 

Криско е пълен некадърник и никога не е можел да прави инструментали, а това, че е нареждал някакви луупчета в Reason (софтуера, на който той твърди, че е "правил бийтове"), далеч не го прави бийтмейкър. Snowmuzic е човекът, който прави всичко, а Криско просто скапва чуждия труд както всеки път. Скапвал е бийтове на Lu, Roasty Suave (бийтмейкъра на Боро Първи), MaxxSeed (пича, дето направи бийта на "Имам човек" на Хазарта и Homelesz) и на други хора. Нали преди години се обясняваше в Господари на ефира като пълен тъпанар, когато го хванаха, че е ползвал мелодията на една песен за песента си "Хората говорят" и оня веднага тръгна да показва, че си е купил лууп от сайт. За мен такива хора са абсолютен срам за хората като мен, които наистина правят нещо, а не просто да ремиксират луупове от-до.

Тази песен е дъното на Мара и не мисля че тя скоро ще има хит това което правят в момента не е музика нито може да се нарече попфолк дават се едни пари от спонсори за клипове но за музика и аранжимент и текст никой не мисли важното е само да са в тренда без значение че пускат тези песни - Бози което е много жалко. 

клоунада, но по-добре от много други песни напоследък

Ох, пак ли тая? Да взима да се жени отново и да се скрива. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...