DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Ciaga каза: Те в Ара не позволяваха да има някой по-голям от Алисия, накараха Джордан да преотстъпи правата на една от песните си на Алисия, Емануела тотално я бяха зарязали, би си камшика и отиде в Пайнер. Явно Алисия прави изключителни неща на Виктор Касъмов. Иска ли ти се, сещам се за това, тя даже му благодареше по интервюта, а той като се махна призна че изобщо не е имал желание да й дава песента. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, DevilWish каза: Иска ли ти се, сещам се за това, тя даже му благодареше по интервюта, а той като се махна призна че изобщо не е имал желание да й дава песента. Май същото се случи и с "Добре ти беше", която по принцип си е солова на Тони Стораро, даже оригинала е по-добър. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Ciaga каза: Май същото се случи и с "Добре ти беше", която по принцип си е солова на Тони Стораро, даже оригинала е по-добър. Той Стораро е в диапазон, но за тази песен нищо не се каза. На мен на Алисия повече ми харесва версията, а на Джордан онова си беше Хит 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, DevilWish каза: Той Стораро е в диапазон, но за тази песен нищо не се каза. На мен на Алисия повече ми харесва версията, а на Джордан онова си беше Хит Е то където е Диапазон там е и Ара, единият Касъмов държи едната фирма, другия другата, а общо двамата държат Ара аудио-видео, което в последствие се разцепи на Ара и Диапазон. Иначе оригинала на Тони е с различна тоналност от тази с Алисия. :Д 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Ciaga каза: Е то където е Диапазон там е и Ара, единият Касъмов държи едната фирма, другия другата, а общо двамата държат Ара аудио-видео, което в последствие се разцепи на Ара и Диапазон. Иначе оригинала на Тони е с различна тоналност от тази с Алисия. :Д Тя Алисия още ли е в Ара? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, DevilWish каза: Тя Алисия още ли е в Ара? В сайта още функционира като изпълнител във фирмата, макар и да качва проектите си в собствен канал както в момента правят повечето изпълнители на Димитров. Надали според мен ще ѝ позволят да си тръгне, защото това е златната им кокошка както Тони Стораро на Диапазон. Нищо чудно ако реши да си прекрати договора с Ара да ѝ направят мръсно както се беше случило с Ванеса и не ѝ позволиха да остане с този псевдоним. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 2 минути, Ciaga каза: В сайта още функционира като изпълнител във фирмата, макар и да качва проектите си в собствен канал както в момента правят повечето изпълнители на Димитров. Надали според мен ще ѝ позволят да си тръгне, защото това е златната им кокошка както Тони Стораро на Диапазон. Нищо чудно ако реши да си прекрати договора с Ара да ѝ направят мръсно както се беше случило с Ванеса и не ѝ позволиха да остане с този псевдоним. Това с Ванеса беше много тъпо от тяхна страна... Аз не знам в Ара освен Алисия остана ли друг изпълнител! То повечето са в Диапазон, Тони, Фики, Емрах, Теодора естествено.. Румина и тя не знам дали не е там... 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 час , Blueberry каза: Мария наистина ли има 87к за денонощие 💀💀💀 Като за отказали се певачки, и толкова са и много 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 36 минути, Emanuela.Carey каза: Емануела има един от най-разпознаваемите гласове в поп фолка и е доказвала че може да пее през годините (дори минаваше Алисия която се водеше вокалистката на Ара), Ивена и Румина в сравнение с днешните надежди изобщо не звучаха зле Харесвам много Емануела като визия, топ ми е, в гласа й има някаква агресия, коя много ме кефи, ама чак да се каже, че пее... На запис звучи супер, ама лайв е тотал щета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, DevilWish каза: Това с Ванеса беше много тъпо от тяхна страна... Аз не знам в Ара освен Алисия остана ли друг изпълнител! То повечето са в Диапазон, Тони, Фики, Емрах, Теодора естествено.. Румина и тя не знам дали не е там... Ара тръгнаха рязко надолу след като се разделиха с Джина Стоева, Ивена, Емануела, Джордан и Ангел (лека му пръст). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 8 минути, Ciaga каза: В сайта още функционира като изпълнител във фирмата, макар и да качва проектите си в собствен канал както в момента правят повечето изпълнители на Димитров. Надали според мен ще ѝ позволят да си тръгне, защото това е златната им кокошка както Тони Стораро на Диапазон. Нищо чудно ако реши да си прекрати договора с Ара да ѝ направят мръсно както се беше случило с Ванеса и не ѝ позволиха да остане с този псевдоним. Еми като напусне ще се преименува на Старата и ще направят втори дует с бившето й протеже. Няма драма, дет вика Анелия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, HIStory каза: Еми като напусне ще се преименува на Старата и ще направят втори дует с бившето й протеже. Няма драма, дет вика Анелия. Дъртата* 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 час , Ciaga каза: Сега научавам, че Джия вече не е в Хит Микс. Не смятам, че е голяма загуба, но съм леко учуден, защото наскоро беше пуснала песен от Райнов в канала на Хит Микс. Макето продължава да копае дъно. А аз сега научавам че Чиба още се мъчи и не се е отказала ... Дъно има бая към което да копае, но щом това е целта, защо не с кирка, лопата, багер ... има достатъчно варианти вместо да ни тормози ушите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, Ciaga каза: Ара тръгнаха рязко надолу след като се разделиха с Джина Стоева, Ивена, Емануела, Джордан и Ангел (лека му пръст). Да, Алисия освен това пуска толкова рядко самостоятелна песен, че и хит Мюзик в момента са по успешни, а тя хитрушата Алисия работи и с Оцко, пуска и там дуети, така че тя е в плюс. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, Lelqtian каза: А аз сега научавам че Чиба още се мъчи и не се е отказала ... Дъно има бая към което да копае, но щом това е целта, защо не с кирка, лопата, багер ... има достатъчно варианти вместо да ни тормози ушите. То вече цялата циганска маала пропя, кръчмарски естети! И все пак 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 3 минути, Ciaga каза: Ара тръгнаха рязко надолу след като се разделиха с Джина Стоева, Ивена, Емануела, Джордан и Ангел (лека му пръст). Ара тръгнаха надолу когато ги заряза Оцко (те с него и дръпнаха). Джина, Ивена и сие към момента на напускането си нямаха пукнат хит от години. Емануела също в последните си години там беше бая западнала. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 2 минути, Ciaga каза: Дъртата* Голямата! Тъкмо едната ще е Малката патка, другата Голямата! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, DevilWish каза: Да, Алисия освен това пуска толкова рядко самостоятелна песен, че и хит Мюзик в момента са по успешни, а тя хитрушата Алисия работи и с Оцко, пуска и там дуети, така че тя е в плюс. Бях чел някъде, че спамът с дуетите бил нарочно, ама не знам до колко е вярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 2 минути, HIStory каза: Ара тръгнаха надолу когато ги заряза Оцко (те с него и дръпнаха). Джина, Ивена и сие към момента на напускането си нямаха пукнат хит от години. Емануела също в последните си години там беше бая западнала. Пускал съм си песни на Цоцко, когато беше в Ара през Shazam. Познай дали ми излизат траковете на Ара или нещо друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, Ciaga каза: Бях чел някъде, че спамът с дуетите бил нарочно, ама не знам до колко е вярно. В момента и Емилия се е превърнала в дуетна певица 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 1 минута, DevilWish каза: В момента и Емилия се е превърнала в дуетна певица Дуети до 2025, бе! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 3 минути, Ciaga каза: Пускал съм си песни на Цоцко, когато беше в Пайнер през Shazam. Познай дали ми излизат траковете на Ара или нещо друго. Фактът, че направи големи (към оня момент) хитове дори на онова нещо Ивена е повече от впечатляващ. Няма значение от къде точно е чопнал, то щото другите не го правят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 4 минути, DevilWish каза: Голямата! Тъкмо едната ще е Малката патка, другата Голямата! Направо да се инспирират от Райна и да гепят Двете пикли 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 Току що, HIStory каза: Фактът, че направи големи (за момента) хитове дори на онова нещо Ивена е повече от впечатляващ. Няма значение от къде точно е чопнал, то щото другите не го правят. Е да, те след като се махнаха от Ара пак работиха с Оцко и двете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Август 11 Report Share Публикувано Август 11 преди 3 минути, Ciaga каза: Е да, те след като се махнаха от Ара пак работиха с Оцко и двете. То тогава вече и той беше втръснал, и на тях им бяха минали петте минути слава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари