Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 час, Blueberry каза:

Къде е патладжанът? :( 

Ако жена реши да избяга,първо косата й го издава!След цветовете идва ред и на мъжете и тях ги сменя!

• Haha 7
преди 23 минути, Brian каза:

Мале? Сериозно ли? Това лято с гаджето ми минавахме от нейния град ли е, село ли е... Съединение с колата, та брахме джанки от там да правим сладко и ние кЪт първи селяни! :D Имах надеждата, че някъде ще я видя, но видях някакви кози, крави и аз като чист софиянец изпаднах в шок и започнах да се хиля като ряпа! :D 
А можеш ли да намериш статията на Шок за МАЛИНА - "Ау как мирише" когато се е изпуснала на сцената, получила рядко щастие на едно от турнетата!
Бе и аз съм право черво, ма нямам такива гафове като тия! :D Да не дава Господ! 

• Haha 2

wZmeO31.jpg
Вчера научих, че не всички хора могат да правят този знак. Винаги съм си мислел че е универсално умение. Сред късметлиите ли сте?

• Like 3
преди 2 минути, Fast каза:

wZmeO31.jpg
Вчера научих, че не всички хора могат да правят този знак. Винаги съм си мислел че е универсално умение. Сред късметлиите ли сте?

Определено не! Имам друга семейна черта с палеца който само аз и майка ми можем да правим, навътре, все едно се чупи. :D Но само ние това го имаме в рода.

• Wow 1
преди 1 час , Fast каза:

wZmeO31.jpg

Не на дясната по се получава

ДОБРЕЕЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕ, ТИЯ ХОРА КАК САМО ОБИКАЛЯТ СВЕТА ?!?! НЕ РАБОТЯТ ЛИ ?? АЗ СЪМ НА РАБОТА ОТ ПОНЕДЕЛНИК-ДО ПЕТЪК. ПОЧИВАМ САМО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ :@:@ 🤬🤬🤬🤬

• Haha 3
преди 1 час , FikLena каза:

ДОБРЕЕЕ ДЕЕЕЕЕЕЕЕ, ТИЯ ХОРА КАК САМО ОБИКАЛЯТ СВЕТА ?!?! НЕ РАБОТЯТ ЛИ ?? АЗ СЪМ НА РАБОТА ОТ ПОНЕДЕЛНИК-ДО ПЕТЪК. ПОЧИВАМ САМО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ :@:@ 🤬🤬🤬🤬

Е тя има 3 бизнеса като само от единия докарва по около 5000 на месец. Отделно мъжът ѝ също е с много развит бизнес. Работили са много, за да могат сега на съответно 36 и 50 да живеят така.

• Like 2
  • Sad 1
преди 8 часа , Just_Me каза:

Много му се иска 😂

Искал той... Сякаш знае кво иска, не знае дядо къде се намира

преди 4 часа , Fast каза:

wZmeO31.jpg

На дясната ръка го мога пък на лявата не. 

Здравейте! Има една стара рапърска песен (черна музика), но не се сещам как се казва и кой пее. Знам само, че припева е от тази песен тук. Най-вероятно е с друго заглавие. Песента е стара от 90те или началото на 21 век

Започва да пее някакъв рапър на английски и после започва този индийски припев от 24-тата секунда на тази песен . Някакви идеи да имате ?

Редактирано от Ground_Zero
преди 11 минути, Blueberry каза:

@Putinпомоли никът му да се смени на Зеленский, възможно ли е, @meleto?

Не :D 

• Sad 1
От 18.02.2022 г. от 14:20, DevilWish каза:

Рики хване ли те:

За кое да те хване? За един преател питам аз.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...