Jump to content

За кого ще гласувате на първия тур на президентските избори?   

63 потребители гласуваха

1. 1. За кого ще гласувате на първия тур на президентските избори?

• Румен Радев
    • Анастас Герджиков
    • Лозан Панов
    • Луна Йорданова
    • Александър Томов
      0
    • Костадин Костадинов
      0
    • Боян Станков - Сарате
      0
    • Милен Михов
      0
    • Валери Симеонов
      0
    • Благой Петревски
      0
    • Георги Георгиев
      0
    • Росен Пламенов
      0
    • Мустафа Карадайъ
      0
    • Горан Благоев
      0
    • Светослав Витков
      0
    • Цвета Кирилова
      0
    • Венцислав Ангелов
      0
    • Николай Малинов
      0
    • Марина Малчева
      0
    • Мария Колева
      0
    • Жельо Желев
      0
    • Йоло Денев
      0
    • Волен Сидеров
      0
    • Веселин Марешки
      0
    • Не подкрепям никого
    • Друг
      0
    • Няма да гласувам

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

• Отговори 43
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 10 минути, FikLena каза:

Невиждан екшън в bTV! Сидеров напусна студиото.

Кандидат-президентката Луна Йорданова бе изгонена от предизборно студио на Би Ти Ви

https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/parvi-kandidatprezidentski-debat-volen-sirderov-se-otkaza-ot-debata-luna-beshe-izgonena.html?fbclid=IwAR13K7WPkZFPp6qgw1yM2oPaarvsofIPDCAeQKGPh-G7A0pBuIM0VuojEE8

1635061420-bez-iaaaaaaaaaame.jpg

и аз ще гласузам за Луна !

По скоро е кампания срещу Луна, къф е тоя дебат между нея и някви никому неизвестни, бедни драпащи да им се чуе заглавието по ТВто хорица от народа? 

• Love 2

Луна ги насра брутално. ЖИВЕЯ! 😎
Не очаквах, че наистина ще подходи толкова брутално към тях. Вдигна ми се в очите още повече.

• Love 2

Препоръчвам да гледате интервюто на Герджиков и на Миролюба Бенатова, и ще разберете защо този кандидат, не трябва да е президент.

Ще гласувам за Панов, защото е забележителен юрист и човек, с когото съм имал възможността да говоря, изключително ерудиран, възпитан и знаещ, макар  шансовете му да са малко.

Вторият тур, предполагам, че ще бъде Радев - Герджиков, в полза на първия.

Като цяло, избор няма, резултатът е ясен.

• Like 2
  • Dislike 2
преди 1 минута, чушка. каза:

Препоръчвам да гледате интервюто на Герджиков и на Миролюба Бенатова, и ще разберете защо този кандидат, не трябва да е президент.

Ще гласувам за Панов, защото е забележителен юрист и човек, с когото съм имал възможността да говоря, изключително ерудиран, възпитан и знаещ, макар  шансовете му да са малко.

Вторият тур, предполагам, че ще бъде Радев - Герджиков, в полза на първия.

Като цяло, избор няма, резултатът е ясен.

Е, кажи защо?

Бенатова е ПРО ДБ и целенасочено искаше да го срине. И налагаше антиГЕРБ реторика. Човекът обясни, че не може да заема политически позиции, но може да подкрепи действия на студентите. Разказа и за двата случая на преподаватели. Бенатова си избра този дето е против протестите и акцентира върху него, но от реакцията му се разбира, че е подходил еднакво към двете ситуации.

Слушах Христо Иванов дето също така неуверено заяви, че подкрепили Лозан Панов, но не бил съгласен с него по някои въпроси. И Панов се мъчи да обясни колко е надпартиен. Точно както го прави Герджиков. Не виждам никаква разлика в това отношение. 

• Like 1
  • Haha 1
преди 5 минути, meleto каза:

Е, кажи защо?

Бенатова е ПРО ДБ и целенасочено искаше да го срине. И налагаше антиГЕРБ реторика. Човекът обясни, че не може да заема политически позиции, но може да подкрепи действия на студентите. Разказа и за двата случая на преподаватели. Бенатова си избра този дето е против протестите и акцентира върху него, но от реакцията му се разбира, че е подходил еднакво към двете ситуации.

Слушах Христо Иванов дето също така неуверено заяви, че подкрепили Лозан Панов, но не бил съгласен с него по някои въпроси. И Панов се мъчи да обясни колко е надпартиен. Точно както го прави Герджиков. Не виждам никаква разлика в това отношение. 

Защото Герджиков отговаряше твърде формално и официално, не толкова лично, заемащ конкретна позиция, а заобикалящо. Не бил сигурен дали снимката от шкафчето на Борисов е автентично, при положение, че има направени две експертизи, които доказват, че са. Не е бил заемал позиция, защото е бил ректор, по отношение на протестите, хубаво, ама там не е в качеството си на ректор, а на кандидат-президент, а не да шикалкавиш. Не е знаел за Петър Илиев, не е знаел за не знам си кой, показва за мен абсолютна безхарактерност. Сега казва, че ако е избран за президент, ще се успее създаване на правителство, което е невярно, защото не зависи от него. Сключил е някакъв си договор с майка си, за 9 000 лв. заплата и други неща, които ми разклатиха доверието спрямо него.

преди 55 минути, чушка. каза:

Защото Герджиков отговаряше твърде формално и официално, не толкова лично, заемащ конкретна позиция, а заобикалящо. Не бил сигурен дали снимката от шкафчето на Борисов е автентично, при положение, че има направени две експертизи, които доказват, че са. Не е бил заемал позиция, защото е бил ректор, по отношение на протестите, хубаво, ама там не е в качеството си на ректор, а на кандидат-президент, а не да шикалкавиш. Не е знаел за Петър Илиев, не е знаел за не знам си кой, показва за мен абсолютна безхарактерност. Сега казва, че ако е избран за президент, ще се успее създаване на правителство, което е невярно, защото не зависи от него. Сключил е някакъв си договор с майка си, за 9 000 лв. заплата и други неща, които ми разклатиха доверието спрямо него.

Той не зае страна - това е което направи. Нито каза - долни протестиращи, нито направи евала на протестиращите. Постави се в златната среда. Бенатова очакваше да го тласне в едната или другата посока, но не й се получи.

Наистина беше много кофти интервю. Толкова нагласено. Стана ми жал за Герджиков. Пресъхваше му устата непрекъснато и пиеше вода. Бързо му се наложи да влезе в мръсотията.

За снимката на ББ - той каза, че според него е по-скоро постановка, защото никой не държи злато по този начин и за да се разбере кой и каква вина има - трябва да се разследва - кой е снимал, откъде са тия кюлчета и т.н. Не е твърдял, че снимката е неавтентична.

И на мен не ми хареса твърдението, че ще успее да създаде правителство. Звучи доста тъпо като послание, макар че това е смигване към профила на избирателя, който търси стабилност и най-накрая резултат от провежданите избори. 

Това за Петър Илиев нещо съм пропуснал, че са говорили за него. Явно не ми е останало в съзнанието. За какъв договор става дума?

преди 2 минути, Lelqtian каза:

Положението е ясно - Номер 16! 

Гледах я по БТВ. Невменяема. Прави някаква кампания....на сеира.

Ако мине процент - ще се изненадам.

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Положението е ясно - Номер 16! 

Ама вчера на дебата в БТВ им разказа играта! 

Гласувайте за #ЛунаЙорданова номер 1️⃣6️⃣ в бюлетината

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
преди 26 минути, meleto каза:

Агенциите й дават 4-5 процента. 

• Like 1
  • Sad 2
преди 8 часа , meleto каза:

Е кво да прави? Те са я сложили там с Лупи, дъртия комуняга и вечен кандидат президент, и кандидат от партия Русофили, тя съответно ги направи на дреп за отрицятелно време и се изнесе. Кво да прави там повече? Болен се отказа, щото въпреки че е луд, е наясно че пред Луна няма как да си разиграва коня. 

Номер 16. 

• Love 2
преди 1 час, Lelqtian каза:

Е кво да прави? Те са я сложили там с Лупи, дъртия комуняга и вечен кандидат президент, и кандидат от партия Русофили, тя съответно ги направи на дреп за отрицятелно време и се изнесе. Кво да прави там повече? Болен се отказа, щото въпреки че е луд, е наясно че пред Луна няма как да си разиграва коня. 

Номер 16. 

Да, Болен трудно може да се оправи с Луда. :D 

Luna Yordanova  1️⃣6️⃣
е  ТРЕТА в анкетата на “24” часа, за президентските избори.
И защо никъде не се казва това? Защо се прикрива?
Защо националните телевизии КРИЯТ ИСТИНСКИТЕ резултати от социологическите анкети???
Измамата на телевизиите лъсна със внушенията и натрапването на първите трима комунисти, които трябва предварително да възприемем като победители! Питам вчера Антон Хекимян кои са агенциите и на каква база са вашите статистики, които ни натрапвате вече трета седмица и може ли да ми предоставите пълна информация за тях, а отговорът на Хекимян беше: -
“Не зная, не мога да ти кажа”
Питам го, как така излъчвате и внушавате по национална телевизия НЕВЯРНА информация на народа, и то в кампания за президент,нали си шеф на новините, защо лъжете хората и какво целите с това?…
Той мълчи.
Звъня на Люба Кулезич и я питам същото, отговорът и беше кратък: -
“Сова Харис, Алфа Рисърч са корумпирани, продънени и подкупни социологически агенции, които предварително подготвят народа с предварително подготвената измама (сценарий) на богоизбран комунистически субект за победител, за да МОЖЕМ, НИЕ “СТАДОТО” да свикнем със нея.”
И когато ИЗМАМАТА стане реалност да сме я възприели и да и се радваме, да я въздигаме и да продължим ДА ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯ.

Мизерия или нормален живот искате?
Питам ви?…
Защото САМА се боря за вас, децата ви, семействата ви, родителите ви…

Да излезем МОЩНО ЦЕЛИЯТ НАРОД 
и да ги ПРИКЛЮЧИМ НА 1 ТУР!!!
Ще видим тогава какво ще фалшифицират и подменят.
КОМУНИСТИ ВЪН!!!

FB_IMG_1635581862513.jpg

• Like 2
  • Love 1

Герджиков 

Не защото СДС и ГЕРБ го подкрепят,а защото е най-умен и еродиран от всички останали.

от всички Президенти които сме имали Жельо и Петър Стоянов са най-достойни и сега Герджиков.

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...