Jump to content

Препоръчани коментари

Току що, VulkoIsTheBest каза:

Представяте ли си Луна да е толкова куку, че да заведе дело срещу @asylum че харесва и други певици и й изневерява по този начин. Наранени чувства и его. Да трябва да ходи по съдилища, а Луна да припада по скамейките.

Дали директно ще заведе дело? Или ще ме заплаши първо, после блокира? Дали би поръчала отвличане, изтезания, убийството ми? Хиляди въпроси.

• Отговори 5,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Представяте ли си Луна да е толкова куку, че да заведе дело срещу @asylum че харесва и други певици и й изневерява по този начин. Наранени чувства и его. Да трябва да ходи по съдилища, а Луна да припада по скамейките.

Люси Иларионов вече направи такива трикове нахлувайки с оранжев костюм и белезници в съда, а Мегз - колабира - Лух'че пак ще е номер 2 as always.

преди 1 минута, Stela каза:

За арабските държави не знам. Азис и Преслава съм ги чувала в Турция. В един магазин в Кушадасъ собственика, като видя, че сме българи и направи някакъв знак на служителя си и онзи пусна Преслава. От ретрото беше, но не си спомням песента. 

Казвала си ми. Не знам кой е по-голям късметлия. На мен са ми пускали най-често ТЕОДОРА, Андреа и, забележи, МАЛКАТА! :D 

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Люси Иларионов вече направи такива трикове нахлувайки с оранжев костюм и белезници в съда, а Мегз - колабира - Лух'че пак ще е номер 2 as always.

Мегз е колабирала заради Люси Иларионов?

Току що, asylum каза:

Дали директно ще заведе дело? Или ще ме заплаши първо, после блокира? Дали би поръчала отвличане, изтезания, убийството ми? Хиляди въпроси.

Ако си секси и с голям  🍌 половината форум ще предвари Луна с отвличането.

• Haha 1
Току що, Andrew Cunanan. каза:

Ако си секси и с голям  🍌 половината форум ще предвари Луна с отвличането.

Ни съм. :D 

Мегз е колабирала заради Люси Иларионов?

Не се изразих правилно. Става въпрос за два различни случая:

• Thanks 1
  • Haha 2
преди 2 минути, asylum каза:

Само знам, че ще ти откъснe адамовата ябълка с нейните конски зъби. Ще я отхапе. :D

• Haha 3

Само знам, че ще ти откъсна адамовата ябълка с нейните конски зъби. Ще я отхапе. :D

Не и 

мувата му ялбълка.

• Haha 1
преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Не се изразих правилно. Става въпрос за два различни случая:

Това го знам за тая, бяха луди циркове. Сега имаше и някакви с Карбовски, че искал секс от нея.

Виждал съм я на живо, пред нас мина, много яка мацка.

• Like 2
  • Haha 1
преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза:

Само знам, че ще ти откъснe адамовата ябълка с нейните конски зъби. Ще я отхапе. :D

А, тя ябълката ми е голяма - има и за двама. Да си ручне малко, тамън после по-лесно ще ме бръснат :D

Това го знам за тая, бяха луди циркове. Сега имаше и някакви с Карбовски, че искал секс от нея.

Виждал съм я на живо, пред нас мина, много яка мацка.

В тяло е ок, но с конското лице какво ще правим или с мозъка с размер и големина на грахово зърно? Като глътнала бобър е с тези жуки.

Току що, asylum каза:

А, тя ябълката ми е голяма - има и за двама. Да си ручне малко, тамън после по-лесно ще ме бръснат :D

Как ще отхапва? Ще й забиеш един на тая. Да си събира зъбите от пода и да реве като аутист. Уаааа. Как можааа

• Like 1
  • Haha 2
преди 2 минути, asylum каза:

Казвала си ми. Не знам кой е по-голям късметлия. На мен са ми пускали най-често ТЕОДОРА, Андреа и, забележи, МАЛКАТА! :D 

Значи извинявай, че ще съм директна  но нямаш късмет. Андреа ок, но Теодора от десета глуха и Парцалката ... 😂😂

• Haha 2
Току що, asylum каза:

Има едно народно поверие - колкото по-голяма е на един мъж адамовата ябълка, толкова по-голям му е...🍌

• Haha 1
преди 15 минути, asylum каза:

Дуетът се казва Кой и е с Алисия. Но хитът е

Щяла да пуска нещо тия дни, казваха. 

А дуета с Дион, къде го забрави? 

преди 2 минути, Stela каза:

Значи извинявай, че ще съм директна  но нямаш късмет. Андреа ок, но Теодора от десета глуха и Парцалката ... 😂😂

Е, тя Теда имаше турски дует с голяма звезда, затуй 

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Има едно народно поверие - колкото по-голяма е на един мъж адамовата ябълка, толкова по-голям му е...🍌

Е, те и за носа казват, и той ми е гоУем, ама толкова - не се дава навсякъде. В 2 от 3 печеля :D 

Помните ли как Кама се прецака да купи румънски кавър по оригиналната песен на Ина? :D Май и Дарко от Ара направи версия. 

преди 5 минути, THE IIconic каза:

А дуета с Дион, къде го забрави? 

Не съм го слушал. А кай нещо ся :D 

@asylum Емануела слушат ли я заради Сердар Ортач? Нали и те имат дует. 

преди 3 минути, asylum каза:

Помните ли как Кама се прецака да купи румънски кавър по оригиналната песен на Ина? :D Май и Дарко от Ара направи версия. 

Хитрата сврака с двата крака. Не е била подготвена за влашките шмекерии.

• Haha 3
преди 3 минути, DarkChild каза:

Хитрата сврака с двата крака. Не е била подготвена за влашките шмекерии.

Нямам впечатления. Не знам дали са и разбрали - той в нашата версия пее на български, не знам и дали са гостували някъде да представят дуета. Те и Теда не са слушали, но предаването е гледано и явно са запомнили, че Синан е направил нещо с Теда. Той май после я записа отново с Ажда Пеккан. :D Но набута няколко кавъра на Касъмови ей тъй. 

преди 3 минути, Stela каза:

@asylum Емануела слушат ли я заради Сердар Ортач? Нали и те имат дует. 

И Анна се прецака да закупи Ще сгреша на Мира. 

На финала в капките Къци ще имитира Азис, а Софка ще бъде Преслава.

преди 20 минути, Kriminal каза:

френц бългериа едишън 2021

Image

Ако някой някога се чувства грозен, нека погледне тази снимка и осъзнае, че в този момент тези жени наистина са се смятали за готини.

• Haha 1
  • Love 2
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...