Jump to content

Препоръчани коментари

Много е зле положението - поредна претоплена манджа - “Проклета кучка?” тая сериозна ли е? Прилича на всичките и останали от Ганев - абсолютно нищо запомнящо се. 
На Крисия, Ивета, и Кирил песните са по-силни. Много жалко Пете, много жалко. 
Пола сигурно ще иска да знае какво е “Проклета кучка” - ебаси срама. 

С това заглавие не знаех какво да очаквам. Надмина очакванията ми! :D Преслава е много готина. ❤️ 😘 

Писнало ми е до болка от този отсвир вече! Дори не знам защо имах очаквания  да е проект като Не се изтриваш, в смисъл изненадващо ударно и различно, а тя след 10 месечна пауза ми пуска част 5 на предишните й самостоятелни песни...

Куплетите са адскии 🔝 , но припева е мега скучен.

Стоян Апостолов да се уволни сам.

Ганев да си актуализира студиото 😂

Музиката е приятна, и клипът става, но текста е под всякаква критика. 

Който си въобразява, че тая пауза от 1 година само е сложила пауза и на вкуса на хората, много яко ще пропадне и гледам, че Преслава е паднала в този капан вече.

Нищо кой знае какво. Наистина се предполагаше по-силно начало, откриване, завръщане.

"Беден в сърцето" е класи над тази песен. 

За клипа поне се е постарала малко повече, в стил Лорена е. 

Яшаааа П. Дж. B) Ударно е парчето и определено е в пъти по-запеваемо от "Беден в сърцето", но е много далече от "Пиян" :yes:

Пято, познати, еднотипно - това е Преслава.. 

Време е да смени композитора. 

Става ми жал за фенчетата на Толбухинския крокозъб. За това ли чакахте една година?

Пак Рамания и 5-те човека недоволстват , коментарите пръскат ,хората полудяха да я споделят , а вие тук се жалвате хаха. Нали знаете ,че това ще е хита на годината!

преди 2 минути, presi_fen! каза:

Пак Рамания и 5-те човека недоволстват , коментарите пръскат ,хората полудяха да я споделят , а вие тук се жалвате хаха. Нали знаете ,че това ще е хита на годината!

Да бърза да пуска нов машуп с чужди ретро хитове да си спаси годината, че с това няма как да се случи. 

преди 3 минути, presi_fen! каза:

Винаги е така, нали знаеш...

И защо продължава да слага логото на Планета? Много по-яко ще стои в нейния канал без тъпото лого. Някой да ѝ каже.

Песента ще е хит. Много харесвам песните на Ганев за Преслава, идеално подождат на гласът й. Още довечера ще триумфира в дискотеките. 

преди 7 минути, Jouey каза:

И защо продължава да слага логото на Планета? Много по-яко ще стои в нейния канал без тъпото лого.

Защото Пайнер й качват клиповете, а с останалите отделили се в собствени канали се занимават трети лица. Ще се появи без лого до дни в Apple Music и TIDAL. :D

На мен ми хареса, ама аз принципно съм си фен на композициите на Ганев. Звучи ми като Пиян 2.0. 
Като изключим парцалите на Пембе Казан, Прес изглежда много добре. Видеото е окей, не е уау, но сцените с леглото са много готини. Бързо да сменя тъмбнейла, че е трагичен.

Божеее, треперя, брутална ееее, царицаааааа!!! Толкова заряд, текст, пеене, слушах я с баса до край, щях да се пръсна от кеф, много, много добро, ще изкърти всичко, няма съмнение. Това се чакаше!

И за клипа се е постарала... да не повярваш! Куплетите са ненадминати! Това е тотален хит! 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...