Jump to content

Препоръчани коментари

Песен която зарибява от първото слушане. Пореден хит за Меди. Просто няма слабо. Певец на годината!

Меди се бетонира като новото топ име. Много мелодична песен, хубав текст и приятен клип. Браво, така се прави! 

Много ми хареса още от първото слушане. Лека и приятна песен с достатъчно мазен отсвир.

На коя песен ми прилича това, не мога да се сетя обаче ми е адски познато самото звучене! Не точно "100 живота" както прочетох по-нагоре, друга песен е! По-скоро с това "Не, мерси" веднага се сетих за любима моя песен на Галена "След раздялата" ама като тематика. Чак голям хит едва ли ще е ,но определено му се получават нещата, защото е добра песента, видеото и то така. Човекът си прави сполучливи неща и трябва наистина да му се обърне повече внимание. Впрочем, винаги съм се чудил как е истинското му име? Меди от къде идва? 

преди 50 минути, DevilWish каза:

На коя песен ми прилича това, не мога да се сетя обаче ми е адски познато самото звучене! Не точно "100 живота" както прочетох по-нагоре, друга песен е! По-скоро с това "Не, мерси" веднага се сетих за любима моя песен на Галена "След раздялата" ама като тематика. Чак голям хит едва ли ще е ,но определено му се получават нещата, защото е добра песента, видеото и то така. Човекът си прави сполучливи неща и трябва наистина да му се обърне повече внимание. Впрочем, винаги съм се чудил как е истинското му име? Меди от къде идва? 

Мехмед се казва.

преди 59 минути, DevilWish каза:

Чак голям хит едва ли ще е ,но определено му се получават нещата, защото е добра песента, видеото и то така. Човекът си прави сполучливи неща и трябва наистина да му се обърне повече внимание. 

Според мен това ще е един от най-големите хитове на Меди. Ако до момента най-големият му е "Само да те питам", тази има подобен заряд, и ще изпревари Дивана, Зарязан, Параноя и т.н. 

Брутална песен. Силна музика, текст, клип. Меди си е топ име отвсякъде, дори бих казал, че няма по-актуален и хитов певец от него за 2020, може би заедно с Константин

преди 34 минути, BobiTo каза:

Мехмед се казва.

Благодаря ти! 

Тук ще трябва да пробвам втори път. Не ме грабна от раз.

преди 3 часа , Hurricane каза:

Смаза! Малко ми прилича на “100 живота”

И в клипа има малко от “Ламборгини”.

Песента е топ иначе.

преди 4 часа , DevilWish каза:

Разликата е, че е по-яка от “100 живота”!

Меди иска да е Галин! Взел е звездите от двата му най-големи хита - Теди от "С мене да вървиш" и мебели Явор от "Момче без сърце"! 

преди 1 час, Blueberry каза:

Меди иска да е Галин! Взел е звездите от двата му най-големи хита - Теди от "С мене да вървиш" и мебели Явор от "Момче без сърце"! 

Теди участва и в "Парата ако хвана"!

Жалко за Теди Цветкова- такова красиво момиче дето играеше Джулия в "София- Ден и Нощ", а е поредната ,която наду устни и се развали. Акъл нямат тези момичета.

Да, друго си е да се подчертава обема на устните, с един сочен мустак отгоре им.

Топ! Всичко, което е издал от “Само да те питам” насам е много добро. Време е да му посетя някое участие. 😀

Не е лоша песента, но сякаш не ме зариби от 1 слушане. Но при Меди го има качеството, за това й му се получава. Не мисля, че е топ звезда, не мисля че дори и разпознаваем все още, примерно от ранга на Теофиков, но има потенциала. 

Приемрно визията му за циганин е на много високо ниво. Стайла му, като цяло е много модерен и западен. Няма го това селското в него, което го има във Фики, Емрах, Коцето, Илиян и 90% от мъжете. 

преди 7 часа , Blueberry каза:

Да, друго си е да се подчертава обема на устните, с един сочен мустак отгоре им.

Слушай,  какво.  Аз нямам нужда да си подчертавам устните,  защото си имам.  И в случая с Теди тя също нямаше нужда да си ги надува.  Какво й беше- такова красиво момиче беше.  А пък ти си отвори очите,  защото аз мустак нямам.  Ясно ли ти е.  Ката не знаеш,  недей пиши излишно глупости,  че си смешна.  

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...