Jump to content

Препоръчани коментари

Айде стига злоба...песента е брутална, клипа е топ....само Андреа го може това в тоя стил клипове...и Галена прави яки и скъпи клипове, и Янева (там с парите на Шиши обаче, демек вашите...), но този стил извращения са си запазена марка на Андреа. 

Песента си е на Оцко и ми е все тая какво са писали в описанието. Стила си е чисто Оцков и вече няколко песни подред забелязвам, че се опитва да си върне стария стил, някак си песните от "Ара" и първите от "Пайнер", което не е чак толкова зле. Пашев като върти "Акула" през месец какво да кажем...

Браво на Андреа. Вярно клипа напомня "Витамин", ама тя не стана популярна тук и извън тоя форум никой не знае, че тая песен съществува.

Защо залъгват жената, че е спасила лятото и е изкарала мега хита на годината?

Страхотна е - песен, клип! Браво на Андреа! Да продължава в същия дух! ❤️

Супер слаба композиция, изпълнението ужасно, а текста елементарен. Клипа вече сме го гледали и не впечатлява.

Най-слабата песен на Андреа от Оцко. Няма ги тупалките като "Искам,искам", "Няма да съм аз" и "Докрай".

преди 4 минути, pechenko каза:

Супер слаба композиция, изпълнението ужасно, а текста елементарен. Клипа вече сме го гледали и не впечатлява.

Най-слабата песен на Андреа от Оцко. Няма ги тупалките като "Искам,искам", "Няма да съм аз" и "Докрай".

Няма смисъл от тая песен. Или да промени нещо в звученето и картината, или да се отказва. Сигурно е отказала тая песен преди 10 години и сега изведнъж е решила да я направи набързо. Друго обяснение нямам. 

Песен на ниво Хит Микс.

Изказването й, че Оцко е надминал себе си с тази песен е меко казано абсурдно.

Много, много добре! Бравос. 

И клила и песента са тооп!! 

Страшна песен и клип, брутална просто. За пръв път от години си заслужава чакането. Текстът прави песента. Определено липсва много

Харесва ми, браво Доре. Можеше без тия вокали (дори не знам на какъв език са) и без тая дума в припева, но като цяло добре. 

Харесва ми въргалянето с мъжа, както и факта, че е избрала хубав партньор. Обикновено са или някаква селски бекове или назобаин мутри.

Клипа обаче наиситна е на световно ниво. 

Определено до момента това е най-добрия клип за тая година. Стенли е жесток режисьор! 

Не е като този проект както очакваха повечето от нас, но е най добрата и песен след напускането и с Пайнер!

Еми... хем ми харесва, хем не. От коментарите тук ичаквах нещо брутално, а то е приятно, приемливо и дотам.

преди 5 минути, Senhor каза:

Еми... хем ми харесва, хем не. От коментарите тук ичаквах нещо брутално, а то е приятно, приемливо и дотам.

В сравнение с алфапомиите си е направо брутално.

Music and arrangement: Andrea

:roll1:

Сега остава Оцко да я качи за отмъщение в Hit Mix Music с описание:

Performing: Ocko's PC feat. Autotune

Model in the video: Andrea

Доста силно и като песен, и като клип, браво!:1000(33): Хареса ми много, че има по-меланхолични/баладични елементи, не е стандартния Оцков комерс и все пак звучи достатъчно хитово - супер е!

преди 11 часа , Willy каза:

Специално за този проект имах високи очаквания, а то е като някакъв пълнеж на Оцко от 2015. Официално кариерата на Андреа приключи..😥

преди 9 часа , asylum каза:

Няма смисъл от тая песен. Или да промени нещо в звученето и картината, или да се отказва. Сигурно е отказала тая песен преди 10 години и сега изведнъж е решила да я направи набързо. Друго обяснение нямам. 

Е нормално песента да е от поне 5 до 10 години стара. Просто нормално време за анимирането на Андреа като любимата и анимационна героиня от инстаграма и. 

преди 11 часа , Alter Ego каза:

-

Редактирано от NICK.

1:1 с на Димана песента, но се радвам, че има задвижване при Андреа

преди 2 часа , DarkChild каза:

В сравнение с алфапомиите си е направо брутално.

Е, да, то не че е и трудно.

Прекрасно направо, изорахме още едно ново дъно - летва за сравнение - да минеш нивото на нацистката и другите алфи бездарници ...

Вместо да отчетем труда на предполагам цифра аниматори, бъхтили толкоз петилетки над този анимационен шедьовър. И да им пожелаем бъдещи успехи и най-вече нови и смислени творчески занимания. 

Реално най-добрата част от “проекта” е мъжът. Невероятен красавец!

преди 1 час, Senhor каза:

Реално най-добрата част от “проекта” е мъжът. Невероятен красавец!

+1111111111111111111111111

P.S. Joshua Jason :rolleyes:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...