penakavalli Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 5 минути, Slavi каза: Ариа кога??? А те кога ще се разчекнат, разчепатят и разчепят като Ариа в някой клип? 😁 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, penakavalli каза: А те кога ще се разчекнат, разчепатят и разчепят като Ариа в някой клип? 😁 Ариа прави по клипове това, което умее и в живота най-добре - да се чекноти и да пълзи по земята. За щастие малцина се впечатлявате от акробатиките и. Ти сметни щом Алисия и Емануела не успяха да я бутнат сред оборотните... Като нищо да докара на Теофиков първия флоп😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 6 минути, Slavi каза: Ариа прави по клипове това, което умее и в живота най-добре - да се чекноти и да пълзи по земята. За щастие малцина се впечатлявате от акробатиките и. Ти сметни щом Алисия и Емануела не успяха да я бутнат сред оборотните... Като нищо да докара на Теофиков първия флоп😁 Не мисля, че за изпълнител с едногодишна кариера се справя чак толкова зле откъм гледания и брой участия. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, penakavalli каза: Не мисля, че за изпълнител с едногодишна кариера се справя чак толкова зле откъм гледания и брой на участия. 😁 За изпълнител, който е налял доста, а не е изкарал нищо си е баш зле. Че и 5-6 проекта за този малък интервал от време... Данна със същата продукция вече щеше да е мега звезда. Ариа буквално безчинства с музиката... 2/3от песните, изпяти от други щяха да са тотални хитове. Една Десита с дебюта си гони 6,5милиона например, а тук се твърди че е флоп. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 часа , Slavi каза: Верно, че ти беше споменал, че си ги видял заедно пършливи и неглижирани. Има ли такава песен със сигурност? За Медс и Кама питам. Тука печенкото обясняваше за дует на Галена с Меди, а се оказва, че ще е фийт. Някой го е изгъбаркал😁 Още преди извънредното положение Меди е споменал, че ще прави песен с Камелия. Плюс това, Камелия я гледам че следва едва 4 нейни колеги в това число и Меди.... И наскоро в една от фен страниците за чалга пуснаха колаж с тях двамата. Мене ми е по интересно римейка на нейна колежка, който подготвя отдавна.. Със сигурнот скоро пуска нещо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, Сашо каза: Още преди извънредното положение Меди е споменал, че ще прави песен с Камелия. Плюс това, Камелия я гледам че следва едва 4 нейни колеги в това число и Меди.... И наскоро в една от фен страниците за чалга пуснаха колаж с тях двамата. Мене ми е по интересно римейка на нейна колежка, който подготвя отдавна.. Със сигурнот скоро пуска нещо. Тя продължава да си го кара по комцепцията 1 песен на 1 година. Двете с Деса хич не им се занимава вече май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 44 минути, Blueberry каза: Caption this @Vancho @Donatella @asylum @retr0 @Starboy @xroflx9 @pechenko "Дори не знам кой е тоя (Теофил Дениславов май), но казват, че е модерен, та дай да го цуна за късмет! Пак ще си изиграя добре картите!" 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 45 минути, Blueberry каза: Caption this @Vancho @Donatella @asylum @retr0 @Starboy @xroflx9 @pechenko Когато само си флиртувал,но изведнъж се окажеш във връзка. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 6 минути, Сашо каза: Още преди извънредното положение Меди е споменал, че ще прави песен с Камелия. Плюс това, Камелия я гледам че следва едва 4 нейни колеги в това число и Меди.... И наскоро в една от фен страниците за чалга пуснаха колаж с тях двамата. Мене ми е по интересно римейка на нейна колежка, който подготвя отдавна.. Със сигурнот скоро пуска нещо. Само не знам, защо и е на Кама да прави римейк. Особено тук ще бъде много оплюта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, THE IIconic каза: Само не знам, защо и е на Кама да прави римейк. Особено тук ще бъде много оплюта! Не се знае, знаеш Пашев какви аранжименти прави за нея. Много интересно е дали ще е на Румяна, както се говореше. преди 8 минути, Slavi каза: Тя продължава да си го кара по комцепцията 1 песен на 1 година. Двете с Деса хич не им се занимава вече май. Да, ужасно е. Хем вижда, че й се получават нещата и пак се прави на луда. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Юни 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Юни 20 преди 9 минути, THE IIconic каза: Само не знам, защо и е на Кама да прави римейк. Особено тук ще бъде много оплюта! Тук има два стандарта. Емилия Башур я издигаме в небесата за римейк, Петя Колева и Емануилия Цветкова ги сриваме със земята. Откакто фокса почти не пише, сме доста добре настроени към Камелия - щом от всички изпълнители, баш нея избрахме първа за Чалгавизия, е ясно. 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Коце от утре стартира участията. Утре е в Summer Cult, Варна, а в понеделник ще пее в Сикретс, Пловдив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 2 минути, pechenko каза: Фактически... хъъъ-хъъъ-хъъъ 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час , Slavi каза: Когато майка ти безчинства с чуждо дете, а на теб нито ти вдига, нито те отразява в инстаграм Явно Денисчо е ябълката на раздора между майката и щерката. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 От 17.06.2020 г. от 12:37, THE IIconic каза: Кали слиза от сцената! Добре и ся кво ще работиш? Що не станеш една сурогатна майка? 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Добре и ся кво ще работиш? Що не станеш една сурогатна майка? Оффф... Помислих, че питаш мен. 😂😂😂 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 9 минути, pechenko каза: Милата ми тя! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 4 минути, VulkoIsTheBest каза: Добре и ся кво ще работиш? Що не станеш една сурогатна майка? Доста форумци биха се възползвали от услугите й. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 1 час, zai4eto82 каза: Коце от утре стартира участията. Утре е в Summer Cult, Варна, а в понеделник ще пее в Сикретс, Пловдив. Имам маса на Випа, точно до любимеца ти ше съм 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, Сашо каза: Имам маса на Випа, точно до любимеца ти ше съм Тя пък ши е върху негу пък! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Току що, DarkChild каза: Тя пък ши е върху негу пък! Щели да правят лайв шоу на сцената... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Ако имате мнение за Преслава - пишете го неграмотно за да го качи на стори. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 преди 9 минути, Сашо каза: Имам маса на Випа, точно до любимеца ти ше съм Аз пък имах маса до твоята онзи път и само да кажа, че дългата брада ти отива. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 От 19.06.2020 г. от 18:44, THE IIconic каза: Ах, това с черната коса, ако го видя, ще го пребия с метални прътове. Прилича на майка на Стояна-бозукарката. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари