xroflx9 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 часа , SG каза: Вражда в истинския смисъл на думата не мисля, че някога е имало. 2002 и двете са на върха, а през 2003 едната печели всички награди, а другата- Певица. После Камелия подбутва Деси Слава да напусне и толкоз. Нито са се плюли, нито нищо- само по някой и друг хитър кариерен ход и от двете за има-няма година и нещо, последвани от 17 години налагане на една пресилена теза от Фокси и други форумци. Ей Богу, пак трябва да пиша дълго! Кога бре някъде през всичките години от 2004 година в тези форуми казах, че Кама мрази Деса или някой друг в чалгата? Винаги съм заявявал, че аз не харесвам Деса и съм ви информирал, че и Цветин не харесва Деса. Причините са много, а основната е, че Деса се интересува само от себе си и може да направи сделка и с дявола, за да успее на някакво поприще. А това не е най-положителното качество у който и да е. Тук доста от старите потребители сте много читави младежи. Свидетели сте на това как ви бъзиках като бяхте с манталитета на деца и как се промени отношението ми когато видях, че пораствате. Адмирирах и подчертавах добрите неща, които започвахте да пишете и промяната на мирогледа. Обаче, защо да мразя аз някой или Кама да го мрази, след като напълно отъждествявате моето мнение с това на Кама? НЕхаресване, разлика в представата за бизнеса и подигравки към лица получаващи безумно и нелогично фимена подкрепа е едно и това си заслужава хейата. Съвсем друго са личните отношения и личните качества, постъпки и действия на тези бенефициенти. Ако и на лична основа правят същите глупости, то значи правилно са тролени. Не мога да разбера и "десовите" догога ще мислят, че Камелия е ПОБУТНАЛА Деса към напускане на Пайнер? Деса е възрастен човек, взима решенията сама и на Деса лично Камелия е заявила в прав текст, че няма да напуска фирмата, защото се задават турнета. ЛИЧНО! Това е станало в ресторант "Славяни" в Димитровград и се надявам някой ден Кама да разкаже подробно за това, защото то отваря заворени врати за нея и хлопва същите пред Деса. Знаете ли, кой е големия проблем на Деса в онези години? Тя искаше фиктивно да напусне, за да и се МОЛЯТ от Пайнер, да се върне за турнетата. И в това Кама няма абсолютно никакво участие. Защото ЛИЧНО е заявила на Деса, че няма да напуска, понеже има какво да вземе от Пайнер. Деса тогава удари греда и през всичките години се чудеше как да обвини някой за собствените си грешки. Писал съм ви защо е така и съм подчертал, че според мен тя НЕ МОЖЕ да носи отговорност и винаги има нужда някой друг да поеме кръста вместо нея. Кама не е виновна за нереалистични илюзии на Деса за чалгата и статута и в нея. Ние не знаехме и друго, че не само Деса е била с илюзорна представа за бизнеса. Но не го знаехме в онези години, защото цензурата не позволи да излезе на бял свят факта споделен от Камелия в едно от гостуванията и в "Горещо" на Венета Райкова. Там тя в прав текст каза, че условието на M-TEL да станат спонсор на турнета е: ".... има Камелия, има турне, няма Камелия, няма турне..... " Да, звучи наперено и самохвално, даже нахално и арогантно, но минаха 9 години от това предаване и никъде не чух Митко Пайнера или който и да е от фирмата да оспори това или да обвини Кама в самохвалство. А тя го повтори няколко пъти през годините и пак никой не каза нищо. Та при това положение защо да напуска през 2003-та и дори да агитира Деса за същото? Всеки има нужда от яка конкуренция, за да дойде публика и да покаже какво може. Защо се провалиха последните опити за турне и даже отпаднаха от календара? Защото реално конкуренция нямаше, а турнетата станаха една витрина, за показване на някакви нови звезди, които никой не е нито чул, нито видял. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 час , Gerganafen каза: Тия богаташи с техните префърцунени манджи... Ако Галя беше маала пача като нормалните хора, сега щяхме да водим нормален живот!!11!1! То като нищо може да тръгне да разправя, че и епидемията от свински грип е тръгнала от нея, след като се е наяла обилно с пача и шкембе чорба. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 6 минути, penakavalli каза: То като нищо може да тръгне да разправя, че и епидемията от свински грип е тръгнала от нея, след като се е наяла обилно с пача и шкембе чорба. Галя Бацила П.П. Шегувам се, Галче (знам, че ни четеш) - просто гледам да се пише за теб, че нали лоша реклама няма Между другото, нали снощи се убеди, че Гери е въртяна в дискотеките - задействай дуета! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 час , Slavi каза: Много добри певици претърпяват пиражения на гласа с годините. Наскоро слушах ново студийно изпълнение на Хиро. Беше наистина много зле. Eto go Удачен пример. Десислава точно по пътя на Марая е тръгнала напоследък. Но докато Марая е в западния шоубизнес и винаги ще си печели от старата продукция и стария глас, при Десислава след някоя и друга година може да не е баш така. преди 57 минути, foxy_vd каза: Не съм казвал нищо за омраза, това е твърде силна дума. Но тук във форума постепенно през годините се наложи мнението, че между тях двете има вражда в стил Глория-Ивана и Галена-Преслава. А такава всъщност няма, защото битката по-скоро винаги е била между феновете им, подклаждана именно от твоите твърдения още в ранните години на форума на Планета. А дали наистина едната е подбутнала другата да напуска надали наистина ще разберем някога, но тук си позволих аз да изтъкна една просто теория, която започна от твърдението на самата Десислава, че някоя колежка й е предложила да напускат заедно, а после се е отказала. Ако не е била Камс- кое е твоето предположение коя е била, тук действително ми е интересно мнението ти? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 2 часа , Slavi каза: Много добри певици претърпяват пиражения на гласа с годините. Наскоро слушах ново студийно изпълнение на Хиро. Беше наистина много зле. Eto go Това пък изобщо не е "наистина много зле". Ако я сравняваш със старата Марая, естествено, че не е това, което беше. Сравни я с всеки друг и изведнъж е много добре. Освен това тя от много години има възли на гласните си струни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Добре де, в Пайнер уволнени ли са всички или са в неплатен отпуск? Щото Хари Янакиев пак е с грозното си куче на Лазурния бряг... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Фоксито върти сучи, пак до Мтел стигна 🙄 Рандъм форумец: Днеска времето е слънчево Фокси: Да, направо е Горещо, точно като в предаването в което Камелия каза, че Мтел е имало условие .... бла бл;а 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 1 час, DarkChild каза: Това пък изобщо не е "наистина много зле". Ако я сравняваш със старата Марая, естествено, че не е това, което беше. Сравни я с всеки друг и изведнъж е много добре. Освен това тя от много години има възли на гласните си струни. Ами аз я сравнявам със старата Марая, така както сравнявам Деса преди 2015 и Деса след 2015. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 3 минути, Slavi каза: Ами аз я сравнявам със старата Марая, така както сравнявам Деса преди 2015 и Деса след 2015. Нерде ески Марая, нерде ески Фатме? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Защо Дамян спря да пуска вече песни на Коце? Вчера някой си поръча Един грам срам след като изгледах лайва днес и Дамян вика няма да е на Коце ами ще пусне оригинала на Джони и не пусна Коце, а пусна оригинала. А толкова пускаше всеки ден Кома, Майната ти свети Валентин и Един грам срам, а сега нито една песен на Коце. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Явно е отказал участие в интервютата му и сега умишлено го прави. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 23 минути, retr0 каза: Явно е отказал участие в интервютата му и сега умишлено го прави. Коце участваше ама за малко в инстаграм, нямаше хубав нет. Нещо да не са се скарали? Как да го питам аз, не знам. Сега някой си поръча Кой живее в гаража, да видим дали ще я пусне. Пусна я сега ама Дамян обиди Коце като каза на Явор, че не иска никакви заспали песни. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 10 минути, zai4eto82 каза: Коце участваше ама за малко в инстаграм, нямаше хубав нет. Нещо да не са се скарали? Как да го питам аз, не знам. Сега някой си поръча Кой живее в гаража, да видим дали ще я пусне. Ако не я пусне директно се свързваме с маг Вили да измисли нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 47 минути, zai4eto82 каза: Защо Дамян спря да пуска вече песни на Коце? Вчера някой си поръча Един грам срам след като изгледах лайва днес и Дамян вика няма да е на Коце ами ще пусне оригинала на Джони и не пусна Коце, а пусна оригинала. А толкова пускаше всеки ден Кома, Майната ти свети Валентин и Един грам срам, а сега нито една песен на Коце. Попитай го директно, пред теб няма да премълчи! А междувременно блокирай Дамян! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 преди 5 минути, asylum каза: Попитай го директно, пред теб няма да премълчи! А междувременно блокирай Дамян! Някой си поръча Не си ти и я пусна много малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Вече няма такива култови интервюта. Тук счетоводителката пръска с откровеност: "Животът е скапан!". 😃 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 18 Author Report Share Публикувано Април 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Хитове, избрани от Глория в 20:00: Глория- Прегърни ме, Анелия- Проба- грешка, Галена- Добре ли си, Глория- Присъда, Деси Слава- Дотук, Тони Дачева- Мъжки момичета, Любовта настоява, Цветелина Янева и Денис- Грешка беше, Преслава- Дяволско желание, Глория- Носталгия, Емилия и Борис Дали- Обичай ме. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Глория за пореден път показва добър вкус! Избрала е много големи песни, евала! ❤️ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 От 17.04.2020 г. от 20:30, retr0 каза: @mitak_94 казвай веднага! Да не кажа на Джен, че си й архивирал поста за карантината оня ден без да искаш и да я настроя срещу теб!!! Един от нас ще плаче, но няма да съм аз обаче. Изобщо не знам. 😂 Нямаме контакт. Това, което се сещам е, че може да е защото Андреа спомена Джена в сторитата с “разкрития” за Пайнер. Нали беше казала, че наградата за Песен на 2014 трябвало да е за “Най-добрата”.🤣 После също някакви чатове помня, че беше публикувала... Абе да се оправят, не знам. Христос Воскресе! 🐣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Явно познавам вкуса на Ивана щом познах, че ще има и песен на Глория и точно песен на Глория сега пускат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Имали ли официално изявление от Пайнер, че преустановят дейност, какво се случва Че ако чакат дискотеките да отворят врати, за да може всички да си пуснат новите песни ще е на есен и то не е много сигурно и това 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Хитове, избрани от Ивана- Ивана- Благодаря ти, Господи, Глория- Крепост, Галена- Утешителна награда, Ивана- Твое копие, Галин и Лидия- Няма да ми мине, Яница- Грешната, Ивана- Седем дни, Фики-Аз измръзнах, Емилия- Грешница, Ивана- Доза любов, Анелия- С тебе ми е най, Галин- Дилема, Ивана- Аз съм твоя. Деси Слава- Вторник беше. Следва още. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Абе какви са тия глупости, че Пайнер били затворили - нали всички медии щяха да гръмнат досега. Милионерска фирма със стотици служители и куп звезди така лесно фалира. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари