Jump to content

Препоръчани коментари

преди 12 часа , Lelqtian каза:

Най-общо аз го смятам така - точно ми се губи дата, когато китайците обявиха пълно затваряне на Ухан, ма най-грубо казано беше някъде януари, а го отвориха едва тия дни. Два месеца, по груби сметки, и то от най-твърдата каранатина, с най-силни мерки. Засега никой не е вкарал такива репресивни мерки за наше добро, включително Италия се помотвоха, два месеца не ни мърдат като цяло, вероятно и повече. 

Освен ако не си в Щатите, щото там се очертава да е мътно и кърваво, в който случай си дигай чукалата по най-спешен начин ;) И изобщо като гледам/слушам/чета какви ги "мислят" там, в световен мащаб всички мерки може да се проточат много по-дълго, отколкото трябва. Ама дано не съм прав. Като оживеем, ще видим. 

Летището е затворено от две седмици, което всъщност ме кефи. Никой не може да ме натири 🤣 ще си надувам Клеа в нас и из плажа, дорде мине чумата.

Но кел файда от мерки, като у всяка страна са различни. Да вземат да решат нещо на глобално ниво. Това по-гадно от война.

Кмета ни раздига пейките, за да не могат хората да сядат и да се събират и струпват. 

преди 2 часа , zai4eto82 каза:

Кмета ни раздига пейките, за да не могат хората да сядат и да се събират и струпват. 

Има някакъв случай в Руен цяло семейство но не разбрах от кое село

близо са до мен така както е тръгнало навсякъде ще се разнесе не знаеш кой е здрав и кой не е

Ти от Аспарухово ли си? Много пъти съм минавал от там, Чудните скали ❤️

Иначе се очакваше ... с толкова завръщащи се от чужбина.

преди 11 часа , Olay каза:

Ти от Аспарухово ли си? Много пъти съм минавал от там, Чудните скали ❤️

Иначе се очакваше ... с толкова завръщащи се от чужбина.

право в десятката

Това, който каже, че не му било важно фризьор, козметик в това положение не му вярвам. Естествено, че са ти нужни тези неща- най- нормални нужди. Дай да се занемарим като сме затворени и да не се грижим за себе си. Моята козметичка днес отвори за първи път след като от 2 седмици не беше отваряла. Имаше един клиент, който й звънял от 2 седмици и тя го оправи, но беше с маска. После и аз минах при нея и след мен затвори. Евала, че се отзова тя. Фризьорката ми и тя вече мисли да отваря, ще работи с маска. Не може да се седи. Ама ходенето при фризьорката ми ще го отложа засега макар, че косата ми има спешна нужда от освежаване- едно подрязване, боядисване. Не съм я правила още от Коцето още- от 20 декември. Само подстригване и измиване, и маска досега. Ама заради вируса да не се поддържаме, не го разбирам. 

И аз не го разбирам, Танче. Утре ще викна бръснаря у нас. Няма да ходим като орангутани, я!

преди 14 часа , zai4eto82 каза:

Това, който каже, че не му било важно фризьор, козметик в това положение не му вярвам. Естествено, че са ти нужни тези неща- най- нормални нужди. Дай да се занемарим като сме затворени и да не се грижим за себе си. Моята козметичка днес отвори за първи път след като от 2 седмици не беше отваряла. Имаше един клиент, който й звънял от 2 седмици и тя го оправи, но беше с маска. После и аз минах при нея и след мен затвори. Евала, че се отзова тя. Фризьорката ми и тя вече мисли да отваря, ще работи с маска. Не може да се седи. Ама ходенето при фризьорката ми ще го отложа засега макар, че косата ми има спешна нужда от освежаване- едно подрязване, боядисване. Не съм я правила още от Коцето още- от 20 декември. Само подстригване и измиване, и маска досега. Ама заради вируса да не се поддържаме, не го разбирам. 

ако прехванеш короната дали ще мислиш за прическата си

преди 14 минути, Brian каза:

ако прехванеш короната дали ще мислиш за прическата си

Аз се грижа за себе си пък. И упражнения си правя, и ям малко и съм свалила 3 кг. Не като другите дето се тъпчели само като са затворени сега като ги чета. 

преди 44 минути, zai4eto82 каза:

Аз се грижа за себе си пък. И упражнения си правя, и ям малко и съм свалила 3 кг. Не като другите дето се тъпчели само като са затворени сега като ги чета. 

Мани тва. Кажи колко маски уши неска? 

Отменят задължителното носене на маски на обществени места

Не знаех, че има маски, които струват 15 лв с филтър- луди ли са. Мутафчийски много си противоричи- преди дни маските не били задължителни- само болни да ги носят, не предпазвали. Сега били задължителни- нещо, което сме задължени да носим, нищо, че не предпазва.

преди 3 минути, Donatella каза:

Отменят задължителното носене на маски на обществени места

Иди ги разбери. 

преди 25 минути, zai4eto82 каза:

Не знаех, че има маски, които струват 15 лв с филтър- луди ли са. Мутафчийски много си противоричи- преди дни маските не били задължителни- само болни да ги носят, не предпазвали. Сега били задължителни- нещо, което сме задължени да носим, нищо, че не предпазва.

Задължението за носене на маски не идва от Муфтафчийски, а от Министъра на здравеопазването.

преди 6 минути, Olay каза:

Задължението за носене на маски не идва от Муфтафчийски, а от Министъра на здравеопазването.

Знам. Преди 30 мин го каза. Държавата ни е много зле и управляващите. Правят с нас каквото си искат. 

Трябва да вземем управляващите и в контейнера да ги хвърлим буквално както са направили в Украйна и Емануела го беше споделила вчера:

Офф..... тука, майка ми се е вманиачила. По сто пъти си мие ръцете, храни, плочки, дрехи.... постоянно отваря прозорци след всяка моя цигара... направо е трагедия и не се търпи. Колкото до маски, и тя взе, че купи, кръсницата ми е дала. Като луда пазарува през ден.... А аз където и да влезна, навсякъде пише и се говори САМО за това. Сериозно е, гадно е, ужасно е и аз съм в някаква депресия, освен цигари, кафета, филми, легло, компютър и едно рисуване .... друго не ме вълнува. Това не е било да ми е все тая за всичко от години сигурно.... ама все тая, повтарям го през две думи! :D 

преди 1 час , zai4eto82 каза:

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДАРИЛ НАЙ-МНОГО ЗА БОРБАТА С КОРОНАВИРУСА - НАД 2 МЛН. ЛВ

https://thevoice.bg/news/delyan-peevski-daril-nai-mnogo-za-borbata-s-koronavirusa-nad-2-mln-lv-n17550.html

Тоест всички данъкоплатци са дарили над 2 милиона лева. Пък и нали тряя да се експоатира и краде и след епидемията, нормално. 

преди 26 минути, zai4eto82 каза:

Пир по време на COVID-19: Министри и депутати с по-високи заплати от днес:

https://fakti.bg/bulgaria/460962-pir-po-vreme-na-covid-19-ministri-i-deputati-s-po-visoki-zaplati-ot-dnes?fbclid=IwAR0lQV0tFoTtWAUMzuSUkqeyEh3FS_4uzxXFijwvTyDhemOO-ihfCv48ZVU

Как беше оня мохабет ... Ти ядеш картофи, Боце набива кюфтаци, средностатистически народа яде мусака. 

Те така и таз история. 

Ето какъв се оказа генерала- един изрод:

UNCATEGORIZED

„Вие си изберете къде е по-добре да умре баща ви у вас или в болница” ми каза генерал Мутафчийски

https://edinnabulgaria.com/vvie-si-izberete-kade-e-po-dobre-da-umre-bashta-vi-u-vas-ili-v-bolnitsav-mi-kaza-general-mutaftchiyski/?fbclid=IwAR0jvbKIZ_cmxDQD_VurQvEV28N2rrgdlpbtVrF-3O0d4gil40l92unxnYQ

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...