Jump to content

Препоръчани коментари

преди 11 минути, zai4eto82 каза:
BTV и Нова пак ще се борят за рейтинг

Братя- сезон 2- 23 февруари- btv
Съни Бийч - 26 февруари- btv
Аll Inclusive- сезон 3- 26 февруари- NOVA

Как Братя по бтв?

преди 1 час, Blueberry каза:

Как Братя по бтв?

Вярно, Нова беше. 

И дует искал да прави в попфолка. 

• Love 1
Светлана Гущерова си мисли,че всеки има нейните пари и е богат и създала нощници за 200 лв- луда. Явно народа не е толкова беден щом си купува нощници и халати за 100 и 200 лв и някои са изчерпани вече: 

преди 1 час , zai4eto82 каза:

Вярно, Нова беше. 

И дует искал да прави в попфолка. 

Голяма работа е твоя съгражданин Весоу 😍

преди 1 минута, Blueberry каза:

Голяма работа е твоя съгражданин Весоу 😍

Да, и на мен ми харесва. 

• Love 1

Днес Бургас имаме празник. Аз не знаех,че на 6 февруари града ми отбелязва 143 години от Освобождението от османско иго:

https://uniconbg.com/post/47286-dimitur-nikolov-chestit-den-na-osvobojdenieto-burgazlii.html?fbclid=IwAR03TPZ2isV-sGAvgSY0vSE3lDmFjLkxwSPeh1CVPz6Kmp84JlrjfLR3hYU

Една как я наредих във фейса сега. Някаква ми изскочи включила се на жияо и започнала да обяснява как да се грижим за кожата си на лицето и тя понеже не ми хареса как изглежда и й писах в лайфа коментар, че изглеждам по-добре от нея. И тя като почна изглеждала съм добре, защото съм ползвала фотошоп. И аз я наредих и й казах, че не ползвам фотошоп и че не е нужно да го ползваш, за да иглеждаш добре. И че някои с течение на годините младеем, други изглеждат на повече отколкото са и си е до ген. 

• Haha 1
  • Love 2
Жалко, Рики Мартин няма да пее тоя път на наградите Premio Lo Nuestro 2021 на 18 февруари, a има 3 номинации за Поп песен за Tiburones, Поп изпълнител и Поп албум за Pausa. А миналата година пя макар и по време на пандемия:

Химена Дуке в момента е в болницата с мъжа си. Изглежда днес ще роди Скай. А трябваше да ражда на 14 февруари. След като пребори Ковид бременна, сега вече всичко е наред и да видим момиченцето дали ще се роди днес, Има залог.

И съм готова за работа. 

146649796_166396868367069_5271942955683360890_n.jpg

• Love 5
преди 47 минути, zai4eto82 каза:

Химена Дуке в момента е в болницата с мъжа си. Изглежда днес ще роди Скай. А трябваше да ражда на 14 февруари. След като пребори Ковид бременна, сега вече всичко е наред и да видим момиченцето дали ще се роди днес, Има залог.

И съм готова за работа. 

146649796_166396868367069_5271942955683360890_n.jpg

Мислех, че и ти си в болницата да го израждаш.

• Haha 2
преди 2 часа , zai4eto82 каза:

Една как я наредих във фейса сега. Някаква ми изскочи включила се на жияо и започнала да обяснява как да се грижим за кожата си на лицето и тя понеже не ми хареса как изглежда и й писах в лайфа коментар, че изглеждам по-добре от нея. И тя като почна изглеждала съм добре, защото съм ползвала фотошоп. И аз я наредих и й казах, че не ползвам фотошоп и че не е нужно да го ползваш, за да иглеждаш добре. И че някои с течение на годините младеем, други изглеждат на повече отколкото са и си е до ген. 

И-К-О-Н-А!!!

• Wow 1
  • Love 4

Фризьорката ми също видяла Шакира с новия цвят коса и днес ми писала: Знаех си,че ще ми го пратиш. Същата е като твоята коса. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 1
преди 3 часа , zai4eto82 каза:

Фризьорката ми също видяла Шакира с новия цвят коса и днес ми писала: Знаех си,че ще ми го пратиш. Същата е като твоята коса. 

Сега на Шакира ли ще се правиш? Скъпа искам те руса! 

преди 11 часа , zai4eto82 каза:

Вече си си известна, щом дори такова нагло като Шакира гледа от тебе.

• Like 2
преди 47 минути, zai4eto82 каза:

Химена Дуке е вече 16 часа в болницата с мъжа си и още не е родила Скай.

Съпреживяваш ли родилните й мъки? 

• Haha 2
преди 1 час, asylum каза:

Съпреживяваш ли родилните й мъки? 

Аз преживявам всичко с нея тъй като тя всичко споделя в сторито си. И Луна като се роди също го преживях, и Луна си израстна все едно пред мен- от бебе я знам, а сега какво сладко русо момиченце е със сини очички. Тя Химена изкара късмет с такъв мъж като Джей Адкинс- красив, има пари, много я обича, 

Микеле Мароне колко по-млад изглежда без брада в новия си Тик Ток. Момичетата откачиха в коментарите. Направо от 28 изглежда на 20 години.

Микеле Мароне пуска новия си сингъл на 11 март.

Aйде Химена роди Скай преди 40 мин. Не можа да изтрае до 14 февруари. 

След 20 часа престой в болницата актрисата Химена Дуке роди дъщеря си Скай тоя път с цезарово сечение. Избърза, не изчака до 14 февруари:

XIMENA.jpg

• Wow 1
преди 1 час, zai4eto82 каза:

Aйде Химена роди Скай преди 40 мин. Не можа да изтрае до 14 февруари. 

След 20 часа престой в болницата актрисата Химена Дуке роди дъщеря си Скай тоя път с цезарово сечение. Избърза, не изчака до 14 февруари:

XIMENA.jpg

Искала е да те остави да си празнуваш Св Трифон на спокойствие, не да раждаш с нея!

Да ви е честита щерката! 

• Like 2

Mъж- мечта е Микеле Мароне в новия си клип, където обявява новия си сингъл:

https://www.facebook.com/michelemorroneofficial/videos/1109305432851708/

Мале, мале, мале... влизам чат-пат в форума, и след толкова години не мога да повярвам, че Бургаското зайче е както винаги актуална, и загрижена за 5-6 човека от цялото човечество.

ЕВАЛА! Каквато и титла да й сложите все ще е незначителна. :)

Зайке, ти омъжи ли се (поне виртуално)? 

• Haha 3
  • Love 2
Много як микс с песни на Чаян, Рики, Фонси предимно направен за мен от Спотифай въз основа на това какво слушам. Интересно. Уцелили са ;)

преди 8 часа , zai4eto82 каза:
Много як микс с песни на Чаян, Рики, Фонси предимно направен за мен от Спотифай въз основа на това какво слушам. Интересно. Уцелили са ;)

Не е предимно, а си е само за теб - любими песни и такива, които не си пускала много, но са подобни на тези, които слушаш. Ако имаш разнообразни жанрове, имаш повече плейлисти. 

Аз вече нямам латино плейлист, не слушам много-много. Имам Евровизия, българска (чалга и поп), хип-хоп и три поп, които не мога да схвана по какво се различават :D - единия американски, единия британски и третия алтернативен поп мисля.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...