Jump to content

Препоръчани коментари

Тая пусна 10 песни и нито 1 не стана дори популярна. Какво нито 1, те всичките накуп не могат да докарат ниска популярност. Ето затова трябваше да избере Кама, за да се научи как се прави кариера, а не като майка й - абсолютна головодница. Едната има 1 хит за 100 години, другата и тя бълва и хуй.

И нали нямаше да пее чалга ?

Нищо не става от Загора Симонова. Същата е като майка й - за да се забележи трябва да е прима, за да не съществуват други изпълнители и да е единствена. В момента няма шанс. Сорка. 

Зле е, много заслужава да й се получи, но няма такива изгледи. Лута се със сигурност, но вече станаха години.

Абе, не е лоша песента. Но не знам защо вече толкова години тъпче на едно място и не може да удари хит, с който да и тръгне кариерата. Не е интересна на публиката явно. Аз я харесвам. Успех....

преди 4 часа , i810 каза:

Абе, не е лоша песента. Но не знам защо вече толкова години тъпче на едно място и не може да удари хит, с който да и тръгне кариерата. Не е интересна на публиката явно. Аз я харесвам. Успех....

Защото имитира майка си, която лъха на нафталин. Вместо да барне един проект на две години, да плати за екстра клип, тя пуска бълвочи като тоя. Нека иде при Криско и да вземе една песен от него.

преди 7 часа , WindWalkerMonk каза:

Защото имитира майка си, която лъха на нафталин. Вместо да барне един проект на две години, да плати за екстра клип, тя пуска бълвочи като тоя. Нека иде при Криско и да вземе една песен от него.

И аз мисля че майка й е проблема, която е абсолютна неадекватница когато говорим за течения и актуални вълни в музиката. Самата тя от години се носи на стара слава и не й е зле, но Симона стара слава няма, а продукцията й е на същото ниво като на Глория и за това развитие няма, няма и да има.

От 27.07.2019 г. от 11:55, WindWalkerMonk каза:

Криско не може да направи голям хит на Тита от Антилопа насам ти на тая безличната си мислиш че ще помогне..Единственото й спасение на тази е да си намери работа в някой пиано бар.

преди 1 час, xroflx9 каза:

Криско не може да направи голям хит на Тита от Антилопа насам ти на тая безличната си мислиш че ще помогне..Единственото й спасение на тази е да си намери работа в някой пиано бар.

Абе й я си мислех тва, ма поне ще чуят песента и други освен мама и баба. Кучето не се брои, защото има слухове че е оглушало още след втората й песен и така издържа напъните в студиото.

Тя се опитва да се разграничи всячески от Глория и иска да я приемат като певица, която си е самостоятелен елемент, а не в комбинация с майка си. Опитва се момичето. Има талант, но няма нюх за хит. 

Много зле. Аз съм си казал отдавна мнението за Симона - само песни тип "Скрита в сърцето ти".

Яд ме е, защото има талант. Но тия бози... да ги остави на другите. Може и да не стане толкова популярна, колкото тях, но ако прави нормални песни като за себе си, ще си натрупа постепенно някакъв таргет.

Нищо няма да стане от нея. Има непоправимия недостатък, че прилича прекалено много на майка си и външно, и гласово, и по маниери. Просто не я виждам как ще си намери каквато и да е ниша.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...