PHILIPP PLEIN Публикувано на Юли 17 Report Share Публикувано на Юли 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Пусна нова песен, а на предната не пусна клипа. Май и тя е забравила че съществува Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Да се чуди човек коя от двете песни е по-глупава. Явно е ришила да използва момента, но песента не струва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ауу че гадно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Напомня на старите й песни с Кости. Не знам защо почна да ги пуска така тия песни, а клипове - йок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 преди 1 минута, retr0 каза: Напомня на старите й песни с Кости. Не знам защо почна да ги пуска така тия песни, а клипове - йок. Щото е бедна вече. Татенцето се отказа да налива, гаджето-милионер го няма, участия - веднъж на много време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Не е зле ама Как те искам ми хареса повече! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Едно обещава... Друго прави... Май самата Андреа, не знае какво прави 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Това официално ли е и защо е в такъв канал качено? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Защо пуска такива бози?? Та дуета с Крум "Твойта кожа" е по силна песрн от тая. По-добре нищо да не пуска, ако всичките й готови песни са такива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 "Как те искам" си беше готов хит и с някой по-скандален клип щеше да се върне в играта, наистина имаше потенциала, но тя изпусна много тъпо момента. Тази не ме кефи, звучи като пълнеж, въпреки че има нещо носталгично и връща към стария й стил. Само че така не се представят проекти, не си Галена и Преслава все пак... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Е баси тъпата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Свалиха я от канала😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 На мен пък много ми хареса песничката, приятна за слушане, особено частта на Анди! Дано я клипира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Това демо ли е бе? Егати гадната и тъпа песен, обаче гласа и е направо като за демо. "Как те искам" нали имаше клип с Моника Валериева, какво стана не се знае... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.