Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 2 минути, retr0 каза:

Ето тук вече едва ли има две мнения по въпроса. Както и за “Ти ме лъжеш най-добре”, “Гасне пламък”  и “Ти си ми всичко” примерно. 

Ама не, “Нямаш сърце” и “Не съм ангел” 😂😂😂😂

''И това е любов'' също има 2,3 милиона а беше скрит над година поради проблеми с авторски права. ''Хиляди жени'' за мен също има място там. Малко по-ниско ниво са ''Нежна полиция'' и ''Агресия''. Стабилна бройка ретро хитове си има Райна. ''Разделени'' има едно клипче  с 1,6 милиона и едно с 1,7. милиона.

Току що, Willy каза:

Тази песен е една от малкото БГ песни които пускат и в нашите дискотеки. Мачка Райна, даже и фолклорните й песни са хитове тука.

Е тя напоследък само там има хитове. За ''Тежко мина'' ли говориш ?

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, retr0 каза:

Ето тук вече едва ли има две мнения по въпроса. Както и за “Ти ме лъжеш най-добре”, “Гасне пламък”  и “Ти си ми всичко” примерно. 

Ама не, “Нямаш сърце” и “Не съм ангел” 😂😂😂😂

Това са приятни песни на Райна, но нали се сещаш ако ги изпее колко вяло ще минат? "Любимата ти" Нямаш сърце ще се приеме къде по-добре.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Това са приятни песни на Райна, но нали се сещаш ако ги изпее колко вяло ще минат? "Любимата ти" Нямаш сърце ще се приеме къде по-добре.

“Нямаш сърце” не е никак лоша

песен, оспорвам хитовостта й, не музикалната стойност. 

Преслава каквото и да изпее ще се приеме добре. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, mitak_94 каза:

Какво ще кажеш за тази песен? Тези дни я надувам яко! Обаче на който я пратих, никой не я помни или изобщо чувал. :D

Явно си я пращал на някои, които или не са били родени тогава, или са били съвсем малки... Как да не я помня... Малко след това стартира "Планета" и спукваха Райна от въртене, чак да ти писне...А за "Рихтер"-а какво ще кажете? Супер зареждащото парче и супер готин и раздвижен клип! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, -A. каза:

''И това е любов'' също има 2,3 милиона а беше скрит над година поради проблеми с авторски права. ''Хиляди жени'' за мен също има място там. Малко по-ниско ниво са ''Нежна полиция'' и ''Агресия''. Стабилна бройка ретро хитове си има Райна. ''Разделени'' има едно клипче  с 1,6 милиона и едно с 1,7. милиона.

Е тя напоследък само там има хитове. За ''Тежко мина'' ли говориш ?

Абсолютно всичките й фолклорни песни. Тежко мина проби, но много бързо всички оркестри я препяха.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Абсолютно всичките й фолклорни песни. Тежко мина проби, но много бързо всички оркестри я препяха.

Новата фоклорна - ''Писмо ми пише'' - се котира. Гледам, че вече има 600к за 7 месеца, което не е никак зле. Дано и тази стане голям хит. Тя доста си залага на фоклорните проекти. Май повече отколкото на попфолка. А бяха други времена. Тези ги пусна една след друга. 

Сподели в други сайтове

Любимият ми латиноамерикански клип на Райна. Тогава и 88 имаха такъв клип - "Триумф на страстта". През лятото и есента на 2004 г. България беше подвластна на латиноамериканска истерия от сериалите "Тъмна орис" и "Трима братя, три сестри". ❤️

Райна - в крак с актуалните течения!

• Love 5
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, ice_hot_sm каза:

Явно си я пращал на някои, които или не са били родени тогава, или са били съвсем малки... Как да не я помня... Малко след това стартира "Планета" и спукваха Райна от въртене, чак да ти писне...А за "Рихтер"-а какво ще кажете? Супер зареждащото парче и супер готин и раздвижен клип! :Vishenka_05:

Все на връстници съм пращал, но не запознати дотолкова с песните на Райна. 😂 "Любов по скалата на Рихтер" е жестока, само дето я свързвам с едно момиче от моя град, което през лятото на 2005 се хвърли от 5-ия етаж. 😂 Ама нищо де, резачка си е.😎

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, -A. каза:

Новата фоклорна - ''Писмо ми пише'' - се котира. Гледам, че вече има 600к за 7 месеца, което не е никак зле. Дано и тази стане голям хит. Тя доста си залага на фоклорните проекти. Май повече отколкото на попфолка. А бяха други времена. Тези ги пусна една след друга.

Жестока песен! И сега да я пусне ще е хит. Първите ми спомени с гледане на Планета са свързани точно с нея.

Иначе от фолклорните й обожавам изпълнението на тази!

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Жестока песен! И сега да я пусне ще е хит. Първите ми спомени с гледане на Планета са свързани точно с нея.

Иначе от фолклорните й обожавам изпълнението на тази!

О това изпълнение тук беше много критикувано. Повечето казваха, че Райна се е изгаврила с трака. Иначе и мен ме кефи.

Наистина ''Нежна полиция'' и до ден днешен звучи актуално. То Райна мачка. Да имаш ''5-6 минути'' и да пуснеш ''Нахално хубава'' и ''Една на милион'' вместо ''Размазания грим'' си е истински грях.

Сподели в други сайтове

Нормално е старите песни на Преслава от 2006/10 да са най - големите хитове от този период. Защото си бяха най. - големите хитове тогава и хората ги слушат. Галена набра скорост след това, но цифрите не са й зле.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, retr0 каза:

Само Райна може да се похвали с ТОТАЛНИ хитове в два паралелни жанра. Във фолклора е по-добре в момента отколкото в поп-фолка обаче. 

Не забравяй Императрица ЯНИЦА.

Тракът "Мома Яница" може спокойно да конкурира "Тежко мина младостта".

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Любимият ми латиноамерикански клип на Райна. Тогава и 88 имаха такъв клип - "Триумф на страстта". През лятото и есента на 2004 г. България беше подвластна на латиноамериканска истерия от сериалите "Тъмна орис" и "Трима братя, три сестри". ❤️

Райна - в крак с актуалните течения!

Жестоки! 

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Не забравяй Императрица ЯНИЦА.

Тракът "Мома Яница" може спокойно да конкурира "Тежко мина младостта".

Да, Ян също мачка с фолклорен хит. 

Представяш ли си Преси, опиянена от успеха на “Тежко мина” да я запише в студио и да накара някой “уж случайно” да качи клипчето в YouTube, както с “Шушана”? Дали е способна? 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, retr0 каза:

Да, Ян също мачка с фолклорен хит. 

Представяш ли си Преси, опиянена от успеха на “Тежко мина” да я запише в студио и да накара някой “уж случайно” да качи клипчето в YouTube, както с “Шушана”? Дали е способна? 

Да, разбира се. Способна е на всичко, за да се задържи в топ 3 ВОВЕКИ !!!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

@Donatella моята заплата я превеждат на 15-то число, кога е твоята? Дай да се синхронизираме и да помогнем на Гален за старите хитове малко, нуждае се от нас. 

П.С - могат ли да се купуват НЕгледания, т.е от много да стават на -150,000 примерно. Ако могат, направо пълня количката от сега - плащам на 15. Ще стопим гледанията на Прес по-бързо от килограмите й! 

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Изпаднах в екстаз, след като видях толкова мега хитове на Райнуш на едно място. Тя винаги е била удобно подценявана през годините, само защото не е имала богат тъпкач или подкрепата на Пайнер-а. Въпреки това има толкова много класики и над 50 млн гледания! Ами тази, дори за балада прави доволно гледания и е уникален проект:

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, mitak_94 каза:

Все на връстници съм пращал, но не запознати дотолкова с песните на Райна. 😂 "Любов по скалата на Рихтер" е жестока, само дето я свързвам с едно момиче от моя град, което през лятото на 2005 се хвърли от 5-ия етаж. 😂 Ама нищо де, резачка си е.😎

И какво стана с момичето? 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, ice_hot_sm каза:

И какво стана с момичето? 

Ами какво... размаза се.😩 Като и е толкова акълът на 20 години да скача заради мъж...

• Sad 2
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, retr0 каза:

Със сигурност не се е записала на народни танци или плуване след това. 

И гимнастичката Цвети Стоянова падна от не знам кой си етаж, но сега е добре. Затова питах. Иначе жалко за момичето... 😢

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...