Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 1 минута, retr0 каза:

Има ли някоя друга с подобни цифри?

Ако говорим за стари песни, някои на Рени са с милиони. Нищо че идват от Сърбия, но най-гледаната е отдавна над 10 милиона. 

Сподели в други сайтове

Как може ''Финални думи'' да е с повече гледания от ''Водка с утеха'', ''И когато съмне'' и ''Лъжа е''?

При Галена същите истории. ''На две големи'' с 2,6 милиона а ''Утешителна награда'' с 1,2 милиона. 

@retr0, +4 милиона няма. Галена има няколко близо до 3.

• Like 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Току що, -A. каза:

Как може ''Финални думи'' да е с повече гледания от ''Водка с утеха'', ''И когато съмне'' и ''Лъжа е''?

При Галена същите истории. ''На две големи'' с 2,6 милиона а ''Утешителна награда'' с 1,2 милиона. 

@retr0, +4 милиона няма. Галена има няколко близо до 3.

5,3M

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, retr0 каза:

Добре, но до колкото знам и Галена прави добри гледания на стари песни, а тях не ги наричате златни хитове? 

Не следя гледанията на стари песни всъщност, има ли някоя друга с подобни цифри или близки до тях?

Галена е със смешни цифри на старите песни:

- Душата ми крещи - 2,8 млн.
- Намерих те - 2,4 млн.
- Знам диагнозата - 1,3 млн.
- Утешителна награда - 1,2 млн.

Другите са под милион.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

Току що, Cally-Pressyfan' каза:

- Намерих те - 2,4 млн.

Другите са под милион.

Като съберем нейните и на Преслава почти достигат тези на “Луда по тебе” от едно клипче. :) 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

5,3M

Това е от по-новата генерация песни.

Но ето при Галена има много нелогичност в гледанията - как може "Душата ми крещи", която даже не беше голям хит при излизането си, да има повече от "Знам диагнозата" и "Утешителна награда", ВЗЕТИ ЗАЕДНО?

Сподели в други сайтове

Но ето при Галена има много нелогичност в гледанията - как може "Душата ми крещи", която даже не беше голям хит при излизането си, да има повече от "Знам диагнозата" и "Утешителна награда", ВЗЕТИ ЗАЕДНО?

Ми като това с “Финални думи” при Преслава се получава. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза:

Защото беше и защото е. Но ти си седиш у вас и няма как да видиш реалния свят. На нея се избухва точно толкова, колкото и на Дяволско желание която ще обявиш за национален химн.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, retr0 каза:

Ми като това с “Финални думи” при Преслава се получава. 

Да, но тя беше хит при излизането си.

Аз тази песен на Галена (една от любимите ми нейни песни), но въобще не я помня като хит. Тогава даже "Пак ме преследваш" на Димана беше по-известна.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

И още една класика от същия, Златен период на поп-фолка. Обожавам интервала 2000-2005! Тогава се родиха изключително добри песни и нивото на жанра беше много високо, като общественото мнение значително се подобряваше към т.нар. "чалга". 

• Like 1
  • Love 4
Сподели в други сайтове

Защото тия песни никой почти не ги помни. Не може да сравнявате Душата ми крещи и Утешителна награда с Лъжа е, Не съм ангел и Новата ти примерно. За масовия слушател Галена се появи през 2010 според мен и заяви претенциите си. Преслава мачка от2005-2006 и поддържа сравнително чудесно ниво на хитовост и до сега. Да, имало е моменти, в които е слизала от върха, но за малко и не е правила фрапантна грешка в кариерата си. Всв пак няма на света изпълнител, който винаги по всяковреме да е номер 1.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Защото беше и защото е. Но ти си седиш у вас и няма как да видиш реалния свят. На нея се избухва точно толкова, колкото и на Дяволско желание която ще обявиш за национален химн.

Пълни глупости. Даже в топ 20 на хитовете за 2006 не влиза. Сега може и да е събрала някакъв пауър, покрай популярността на името Галена, но тогава категорично не беше нищо особено.

Сподели в други сайтове

Да, но тя беше хит при излизането си.

Аз тази песен на Галена (една от любимите ми нейни песни), но въобще не я помня като хит. Тогава даже "Пак ме преследваш" на Димана беше по-известна.

Как да не е била хит “Душата ми крещи?” Разбира се, че беше и е една от запомнящите се стари песни на Галена. Сравнението с някаква песен на Димана няма да го коментирам. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, retr0 каза:

Как да не е била хит “Душата ми крещи?” Разбира се, че беше и е една от запомнящите се стари песни на Галена. Сравнението с някаква песен на Димана няма да го коментирам. 

Ами недей, но Димана поканиха на Планета Мура Мега 2006 (най-великия концерт на Пайнер евър), а не Галена.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ice_hot_sm каза:

И още една класика от същия, Златен период на поп-фолка. Обожавам интервала 2000-2005! Тогава се родиха изключително добри песни и нивото на жанра беше много високо, като общественото мнение значително се подобряваше към т.нар. "чалга". 

Какво ще кажеш за тази песен? Тези дни я надувам яко! Обаче на който я пратих, никой не я помни или изобщо чувал. :D

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

- Намерих те - 2,4 млн.

Другите са под милион.

Дявола ме кара - 2,9М
Аларма - 1,6М
За пари - 1,8М
Dj-я ме издаде - 5,1М
Неудобни въпроси - 5,3М
Тихо ми пази - 2,7М
Мразя да те обичам - 2,3М
На две големи - 2,6М
С кое право - 2,1М

Всички други освен Преслава не могат да се похвалят с подобни цифри на стари песни.

Сподели в други сайтове

Ами недей, но Димана поканиха на Планета Мура Мега 2006 (най-великия концерт на Пайнер евър), а не Галена.

Супер. Сега Димана може да гримира чистачката на Галена някой ден, ако Галка реши да й даде бонус към заплатата.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Клипчето на Знам диагнозата беше скрито дълго време. Имаше друго с 1,1М и едно с 600/700к.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, -A. каза:

Почти 2,7 милиона! Истински ретро хит.

Ето тук вече едва ли има две мнения по въпроса. Както и за “Ти ме лъжеш най-добре”, “Гасне пламък”  и “Ти си ми всичко” примерно. 

Ама не, “Нямаш сърце” и “Не съм ангел” 😂😂😂😂

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Дявола ме кара - 2,9М
Аларма - 1,6М
За пари - 1,8М
Dj-я ме издаде - 5,1М
Неудобни въпроси - 5,3М
Тихо ми пази - 2,7М
Мразя да те обичам - 2,3М
На две големи - 2,6М
С кое право - 2,1М

Всички други освен Преслава не могат да се похвалят с подобни цифри на стари песни.

Това са песни от 2010/2011, които не ги броя като ретро. Тогава Галена стана Певица на годината вече. Даже са с малко гледания.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, -A. каза:

Почти 2,7 милиона! Истински ретро хит.

Тази песен е една от малкото БГ песни които пускат и в нашите дискотеки. Мачка Райна, даже и фолклорните й песни са хитове тука.

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...