Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 66
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

От 21.05.2019 г. от 19:50, Western каза:

Предлагам @Willy, защото ...защо пък не?!

Ами да, кандидатствам! За специфичен раздел или общo. Отдавна съм се регистрирал тук. В началото се опитах да разбера как работи форумът и да изградя мнение за тези, които пишат. Но аз видях, че никой не е такъв, какъвто мисля, че е в началото. Да, това искам да кажа. Имате мнение за мен, както и за всички останали. но това е индивидуална картина, има и друга страна, която искам да покажа. Едно огромно благодаря за целия форум, който ми помогна да науча и българският език!

Имам достатъчно свободно време. Млад човек и ги разбирам нещата. Това че съм фен на една или друга певица няма значение и ще съм максимално обективен.

Аз предлагам @Fast , @Western, @Slavi, @danger, @чушка., @Blueberry, @Cally-Pressyfan'. Всичките имат нужните качества. Успех!😃

Здравейте, тъй като от дълго време съм по форумите и по-специално мога да кажа, че имам някакви впечатления от отделни потребители, от своя страна, бих желал да предложа за модератор @Willy. Считам, че момчето притежава необходимият капацитет, качества, умения, за да преценява обективно и гледа безпристрастно над нещата. Нека дадем шанс на онези, които искат и имат желанието да дадат нещо на форума.

Същото се отнася и за @Danger. @Western, разбира се, ако им се занимава.

Благодаря на онези, които са ме предложили, но аз нито имам желанието, нито времето за подобно нещо. 

Желая успех на всички!

преди 5 часа , чушка. каза:

Същото се отнася и за @Danger. @Western, разбира се, ако им се занимава.

Прави резервация в 33, мани ги тея модератори.

Благодаря на тези, които са ме предложили. Да, искам да продължа да бъда модератор, НО без поп-фолк разделите, ако това разбира се е възможно. Т.е. нямам нищо против да поема БГ Поп, Световна музика, Зона Рамания, Общи Приказки и т.н., мисля, че там мога да бъда в пъти по-полезна.

Категорично подкрепям @Fast в кандидатурата му, ще прочета сега кои са и другите кандидати и по-късно ще "гласувам" и предложа.

И аз благодаря за поканата, но не влизам редовно и за дълго във форума. Едно е да кликнеш на линка и да провериш няколко теми, които те интересуват, друго е да знаеш, че някой вероятно очаква появата ти, за да внесеш ред, поемеш задължение, в момента съм затрупан с работа и въпреки че съм във форума от създаването му, предпочитам да си остана обикновен потребител.

Успех в търсенето, след новата визия и видно желание на @meleto за промяна и ред, всико изглежда много по-добре, а и нормалния тон на комуникация се завърна!

Забравих да предложа и може би най-обективния човек в форума, а това е @SG! Също така и от това което ми е оставило впечатление през времето прекарано тук, смятам че нужните качества имат и @Starboy и @Амброжка.. Радвам се че има супер яки и интелигентни хора в чалга форум.😅 

Общо взето с промяната която направи @meleto много потребители се върнаха и се водят интересни дискусии, което е супер якото!

Има ли парична награда за модераторите? Или само ще си губят времето и се занимават с други? Нещо не ми е ясно, защо някой би искал да стане мод? Освен, ако няма нормален живот и си блее по форума ден и нощ.

Благодаря за гласувалите за мен, честно казано бих приел за всички други раздели без поп-фолк! Целувки!

Подкрепям всички предложени с особено внимание за @Donatella & @Fast 

преди 16 минути, Willy каза:

Забравих да предложа и може би най-обективния човек в форума, а това е @SG! Също така и от това което ми е оставило впечатление през времето прекарано тук, смятам че нужните качества имат и @Starboy и @Амброжка.. Радвам се че има супер яки и интелигентни хора в чалга форум.😅 

Общо взето с промяната която направи @meleto много потребители се върнаха и се водят интересни дискусии, което е супер якото!

Да, @SG е много подходящ. Пропуснах го, но и аз вотвам за него.

Щом дори и феновете на Галена виждате това, което и аз, значи нещата наистина вървят в правилната посока. А като няма дразнители, наистина доста се завърнаха, а други като мен, смениха тона. С една дума: живучкаме си:shifty:

От мен @Willy и @Danger. също и @Starboy. Успех на който му се занимава :)

преди 13 часа , чушка. каза:

Нека дадем шанс на онези, които искат и имат желанието да дадат нещо на форума.

Точно така.

@djmursi  @Fast  @Donatella @Kriminal

@THE IIconic @Willy @Blueberry @Starboy

@bocko

Дотук тези кандидатури видях. Имате още време до 26ти да заявите желание.

Добър екип. ще ставаме все по-добри в решаването на проблеми.

преди 23 часа , Willy каза:

преди 22 часа , Slavi каза:

Да, @SG е много подходящ. Пропуснах го, но и аз вотвам за него.

Щом дори и феновете на Галена виждате това, което и аз, значи нещата наистина вървят в правилната посока. А като няма дразнители, наистина доста се завърнаха, а други като мен, смениха тона. С една дума: живучкаме си:shifty:

Благодаря за подкрепата. Не се очертава да имам много свободно време в близкото бъдеще и затова не мисля да се кандидатирам, но оценявам, че ме предложихте. :)

Успех на всички и най-вече на @Starboy, @Blueberry, @Fast. С другите не съм общувал, но мисля, че също ще се спраят. @Kriminal & @Willy са доста активни в раздела за Балканска музика.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...